Apua pikkujoulujen järjestäjälle

Pikkujouluaika on kuumimmillaan, mutta juhlien järjestämisestä ei kannata ottaa stressiä. Näiden vinkkien avulla kekkereiden toteuttaminen onnistuu sujuvasti!

Päivämäärä

Vuoden kiireisimpänä aikana koko porukalle sopivan ajan löytäminen on ärsyttävän vaikeaa. Tossup-sovelluksella kaikki voivat kätevästi äänestää parhaista vaihtoehdoista. Sopivan tapaamisajan löydyttyä sen voi tallentaa suoraan omaan kalenteriin. Hyvästi kilometrin pituiset viestiketjut, joissa yhteisen päivämäärän sopiminen tuntuu epätoivoiselta!

Työnjako

Juhlien järjestäminen reilumpaa, jos yhden henkilön ei tarvitse itse hoitaa kaikkea. Ota siis avuksi vaikkapa Wunderlist-sovellus! Sen avulla voit tehdä yhteisen todo-listan ja nakittaa jokaiselle osallistujalle omia tehtäviä. Pystyt myös seuraamaan sovelluksesta, milloin jaetut tehtävät on suoritettu.

Koristelut ja tarjoilut

Pinterest on ihan ykkössovellus silloin, kun tarvitsee inspiraatiota oikeastaan mihin tahansa. Palvelu on täynnä erilaisia ohjeita, joiden avulla saat helposti koristeltua juhlapaikasta kauniin tunnelmallisen. Lisäksi Pinterestistä löytyy myös paljon ideoita ja ohjeita tarjoiluihin.

Musiikki

Juhlien kuin juhlien ikuisuusongelma on musiikki. Ikinä ei voi miellyttää kaikkia, siispä onkin helpointa antaa kaikkien lisätä illan soittolistalle omat suosikkinsa. Deezerissä voi helposti luoda yhteisen soittolistan, jolle kaikki vieraat voivat lisätä kappaleita jo ennen pikkujouluja. 

Tutustu Deezeriin.

Liikkuminen

Jatkopaikalle ja takaisin kotiin liikkuminen onnistuu taksilla – jos sellaisen pystyy pikkujouluaikana saamaan. Jos tolpalla värjöttely ei innosta, niin kokeile kyydin tilaamista sovelluksilla. Valopilkulla taksin saa tilattua jo yli 120 paikkakunnalla Suomessa, ja pääkaupunkiseudulla kannattaa myös harkita Uberin käyttöä. Taksilaskun ja muutkin illan kulut saa helposti jaettua MobilePayn avulla saman tien, niin velat eivät jää roikkumaan.

 

Lataa Tossup: iOS:lle, Androidille

Lataa Wunderlist: iOS:lle, Androidille, Windows Phonelle

Lataa Pinterest: iOS:lle, Androidille

Lataa Deezer: iOS:lle, Androidille, Windows Phonelle

Lataa Valopilkku: iOS:lle, Androidille, Windows Phonelle

Lataa Uber: iOS:lleAndroidilleWindows Phonelle

Lataa MobilePay: iOS:lle, Androidille, Windows Phonelle

Avainsanat:

sovellukset vinkit

Kommentit

Ole ensimmäinen, joka kommentoi tätä juttua!