Apua korvamatoihin

Rock-konsertti stadionilla tai jazz jamit hämyisessä kulmakuppilassa, mikään ei lähennä ihmisiä paremmin kuin musiikki. Musiikki tarjoaa räväköitä soundeja hengen nostattamiseen, tai rauhallisia melodioita arjen kiireen keskellä rauhoittumiseen.

Genius on musiikkidiggarin sovellus, joka tuo uuden ulottuvuuden musiikin kuunteluun. Mikä se sairaan hyvä biisi oli joka soi juuri äsken radiossa? Ei hätää, Geniuksen avulla ei yksikään kappale mene ohi enää, sovellus nimittäin kertoo sinulle mikä biisi soi juuri nyt. Kun kuulet biisin soivan otat vain luurisi esiin ja pistät Geniuksen kuuntelemaan ja hetken päästä sovellus kertoo sinulle kappaleen nimen ja esittäjän.   

Hienot sävellykset ja melodia ovat ilman muuta musiikin sydän, mutta lyriikat kertovat tarinaa ja jäävät korvamadoiksi päähän soimaan. Genius ei vain tunnista kappaleita lennosta, vaan se myös tuo tarinat lyriikoiden muodossa kuuntelijan silmien eteen. Eli samalla voit jammailla ja laulaa lempikappaleitasi karaoketyyliin.

Etenkin vieraskielisissä kappaleissa, osa sanoituksista saattaa jäädä monesti ymmärtämättä. Genius tarjoaa tähänkin ratkaisun, kertomalla kuuntelijalle sanasta sanaan, mitä mikäkin lause ja vaikka yksittäinen sana tarkoittaa. Käyttäjätunnuksen luomalla voit myös itse lisäillä kommentteja ja tarkennuksia riimien salaisiin merkityksiin. Kappaleita kuunnellessasi pääset siis entistä syvemmälle musiikin runolliseen puoleen ja ehkä löydät jopa oman sisäisen Shakespearesi!

Genius ei rajoitu pelkästään musiikin ympärille, vaan tarjoaa otoksia ja selityksiä myös kirjallisuudesta, uutisista ja runoudesta.

Olet sitten räppäri, poppari, rokkari tai runoilija niin Genius ei hyljeksi ketään. Sovellus avaa täysin uuden ulottuvuuden jokapäiväiseen musiikinkuunteluusi, oli se sitten kotisohvalla tai mökkilaiturilla.

 

Lataa Genius: iOS:lleAndroidille

Avainsanat:

musiikki sovellukset

Kommentit

Ole ensimmäinen, joka kommentoi tätä juttua!