10 vinkkiä, joiden avulla sinusta tulee Snapchat-pro!

Snapchatin perusidea on lähettää kavereille “snäppejä”, jotka katoavat heti katsomisen jälkeen. Tämän lisäksi sovelluksessa voi tehdä tarinoita, jotka ovat nähtävillä 24 tuntia kuvaamisen jälkeen. Jos olet tuore snäppääjä, käy lukemassa täältä lisää Snapchatin perusteista.

Vinkit

1. Tee kaverilistoja lisäämällä kaverin nimen eteen jokin tunniste: lisää esimerkiksi opiskelukavereille koulun nimi tai jokin hymiö. Näin voit lähettää nopeasti saman snäpin koko porukalle. Nimen muokkaaminen onnistuu napauttamalla kaverin nimeä asetuksissa.

2. Lähetä tallennettu kuva yksityisviestillä. Napauta chatin alareunan keltaista painiketta. Seuraavaksi paina kameranäkymässä alareunan painiketta, jolloin pääset valitsemaan kuvan puhelimesta. Voit siis snäpätä myös enemmän muokattuja tai vaikkapa #throwbackthursday-kuvia kavereillesi.

3. Tallenna tarinasi napauttamalla sitä ja painamalla ikonia, jossa osoittaa nuoli alaspäin. Jaa tarina vaikkapa sosiaalisessa mediassa!

4. Selvitä parhaat kaverisi hymiöiden avulla.

 

5. Pysy mielenkiintoisena tekemällä ytimekkäitä snäppejä - kukaan ei jaksa tuijottaa kymmentä sekuntia kuvaa lounaastasi. Hyvä perussääntö kuvan pituudelle on 2 sekuntia, ja tekstin tai piirroksen kanssa vähän pidempään. Muuta kuvan aikaa vasemmasta alareunasta muokkausvaiheessa.

6. Puhu videopuhelu kaverin kanssa chatissa. Alareunan keltainen painike muuttuu siniseksi, kun olette molemmat samaan aikaan chatissa paikalla. Voitte puhua videopuhelua, kun molemmat pitävät painiketta pohjassa


7. Lisää hymiöitä snäppiin yläreunan painikkeesta. Uusimman päivityksen myötä tullut ominaisuus antaa mahdollisuuden lisätä useita hymiöitä samaan aikaan sekä muokata niiden kokoa ja sijaintia vapaasti.

8. Tallenna yksityisviestit napauttamalla viestiäTekstin tallentaminen onnistuu aina, mutta kuvien ja videoiden tulee olla lähetetty puhelimeen tallennetuista kuvista, jotta tallentaminen onnistuu. Ja parasta on se, ettei kaveri näe jos olet tallentanut jotain!


9. Säästä akkua laittamalla lisä-asetuksista (Additional Services) päällä matkustustila (Travel Mode), jolloin tarinat eivät lataudu automaattisesti. Tämäkin ominaisuus vaatii uusimman päivityksen lataamisen!

10. Piirrä väreillä vetämällä väripalettia alas tai vasemmalle, jolloin saat suuremman valikoiman värejä käyttöösi. Android-puhelimella voit käyttää myös läpinäkyvää väriä!

 

Lataa Snapchat: iOS:lleAndroidille

Avainsanat:

sovellukset kuvaaminen

Kommentit

Ole ensimmäinen, joka kommentoi tätä juttua!