Webinaarit

Osallistu DNA:n järjestämiin webinaareihin tai katso aiempien webinaarien tallenteet!

Yhteydet kuntoon – verkko yritystoiminnan tukena 

22.10.2020 klo 10–10.30 

Tässä webinaarissa opit, millaiset yhteydet sopivat toimistolle ja mitkä etätyöhön, mitä uutta 5G-yhteys tuo yrityksille sekä millaisia ovat verkon virhetilanteet ja miten niitä voi välttää. Lisäksi sinulle selviää, miksi pienenkin yrityksen kannattaa tutustua SD-WAN:iin ja MPLS:ään ja millaisia ovat verkon resurssien vaatimukset sekä paljon muuta.  

Verkkoasiantuntijana toimii DNA:n Toni Laaksonen ja mukana on myös Aalto-Yliopiston tietoverkkotekniikan professori Jukka Manner. Webinaarin juontaa Sallamaari Muhonen

Ilmoittaudu mukaan maksuttomaan webinaariin!

Ilmoittaudu

Kansainvälistyvän yrityksen verkkoyhteydet ja tietoturva

27.8.2020

Tässä webinaarissa keskustelemme turvallisen yritysverkon rakentamisesta ja tietoturvauhkien ennakoimisesta, kun yritys on suuntaamassa ulkomaille tai laajentamassa kansainvälistä toimintaansa. Käymme läpi yritysverkon kustannuksia, yhteysvaihtoehtoja, erilaisia tietoturvauhkia sekä paljon muuta.

Tietoturva-asiantuntijoina webinaarissa toimivat Timo Lohenoja Fortinetiltä ja Juho Saarinen DNA:lta. Webinaarin juontaa Sallamaari Muhonen.

Tilaa maksuton webinaaritallenne!

Tilaa webinaaritallenne

 

Kyberuhkat Suomessa – ja kuinka suojautua

22.11.2019

Tässä webinaarissa keskustelemme kyberuhkien tilasta Suomessa, pureudumme seuraavan sukupolven NGFW-palomuurin sielunelämään sekä syvennämme muita verkon suojaamiseen liittyviä oppeja.

Tietoturva-asiantuntijoina webinaarissa ovat Timo Lohenoja Fortinetiltä ja Ville Hapuoja DNA:lta. Webinaarin juontaa Sallamaari Muhonen.

Tilaa maksuton webinaaritallenne sähköpostiisi.

Mobiiliverkot nyt ja huomenna – 5G-piloteista tuotantoon

26.9.2019

Mitä kaikkea pitää hankkia, jos yritys haluaa siirtyä 5G:n varaan? Mitä 5G:hen siirtyminen yrityksessä maksaa? Joko niitä 5G-laitteita saa? Pitääkö kaikki laitteet vaihtaa, jos siirtyy käyttämään 5G-verkkoa? Kumpi on oikeasti parempi, valokuitu- vai mobiiliyhteys?

Radioverkkojen asiantuntijat Jukka Möykkynen Ericssonilta ja Jarkko Laari DNA:lta kertovat webinaarissa vastaukset näihin ja moniin muihin kiperiin 5G-verkkoihin liittyviin kysymyksiin. Webinaarin juontaa Sallamaari Muhonen.

Tilaa maksuton webinaaritallenne sähköpostiisi.

Kolme askelta parempaan tietoturvaan

Millaisia tietoturvauhkia laitteissa piilee? Mitä pitää tehdä, jos epäilee palvelunestohyökkäystä? Webinaarissamme opit, mitä tietoturvasta pitää tänä päivänä tietää. Keskustelemassa tietoturva-asiantuntijat Ville Hapuoja (DNA) ja Timo Lohenoja (Fortinet).

Tilaa maksuton webinaaritallenne sähköpostiisi. 

Tilaa webinaaritallenne

Mitkä ovat IoT-pilottiprojektin viisi keskeistä menestystekijää?

Webnaarissamme näitä asioita pohtivat asiantuntijavieraamme Esa Kinnunen DNA:lta ja Mikko Jalonen Fideralta. Haastattelija Sallamaari Muhosen johdolla käydään läpi #iotnextlevel –pilottien tuloksia.

Tilaa maksuton webinaaritallenne sähköpostiisi.

Tilaa webinaaritallenne