Webinaarit

Osallistu DNA:n järjestämiin webinaareihin tai katso aiempien webinaarien tallenteet!

Huomisen SASE-ratkaisut

30.11.2021

Tässä webinaarissa käsittelemme tietoturvan uusia tuulia ja luomme katseemme SASE:n eli Secure Access Service Edgen tarjoamiin ratkaisuihin. Työelämän uudeksi arjeksi vakiintunut etä- ja hybridityö asettavat tietoturva- ja yhteysarkkitehtuurille uudenlaisia vaatimuksia, jotka koskevat erityisesti työntekijöiden fyysistä sijaintia sekä ohjelmistopalvelujen palvelumallin yleistymistä.

Webinaarissa kerromme, mitä SASE oikeastaan tarkoittaa ja mitä kaikkea se kattaa. Kuulemme asiantuntijoilta myös SASE:n eduista, käyttökohteista ja miten varautua käyttöönottoon.  Kerromme myös, kuinka SASE:lla voidaan helpottaa organisaation IT-ratkaisuja ja infrastruktuuria.

Asiantuntijoina webinaarissa toimivat DNA:n Juho Saarinen sekä Fortinetin Timo Lohenoja. Webinaarin juontaa Sanelma Helkearo

 

Ilmoittaudu webinaariin

5G tarjoaa yrityksille nopeammat yhteydet ja uusia käyttökohteita

15.9.2021

Viidennen sukupolven mobiiliteknologia 5G tuo tukun uusia ominaisuuksia, kuten erittäin lyhyet viiveet ja suuret siirtonopeudet, jotka hyödyttävät yrityksiä monipuolisesti. 5G mahdollistaa sovellukset erittäin vaativiinkin käyttötapauksiin.

Tässä webinaarissa pääset selville 5G-teknologian tärkeimmistä ominaisuuksista, hyödyistä ja keskeisimmistä trendeistä. Tämän lisäksi pääset kuulemaan, mitä 5G tarjoaa yrityksellesi juuri nyt, ja mitä voit odottaa tulevaisuudessa. 5G:n tarjoamia mahdollisuuksia tarkastellaan webinaarissa niin asiakkaiden käyttökohteiden kuin teknologian näkökulmasta. Kuulemme myös, miten oululaisessa Hiukkavaaran koulussa hyödynnettiin 5G:tä ja lisättyä todellisuutta oppimisessa.

5G-asiantuntijana webinaarissa toimii DNA:n Sami Häggman ja 5G-casea esittelemään saapuu PlaySignin Toni Alatalo. Webinaarin juontaa Sanelma Helkearo.

 

Tilaa webinaaritallenne

Digiloikan paikka? Yrittäjän tiedot ja taidot ajan tasalle

10.06.2021

Tässä webinaarissa tarjoamme yrittäjille tiiviin katsauksen tärkeisiin digitaitoihin, ajankohtaisiin teknologoihin sekä kartoitetaan hyviä vinkkejä pienyrityksien kasvun vauhdittamiseen. Webinaarissa käymme läpi suomalaisten yritysten digitaalisen yhdenvertaisuuden tilan, kuulemme mielenkiintoisen casen digin avulla kasvaneesta yrityksestä ja lopuksi jaamme kuulijoille kolme kullanarvoista kasvuvinkkiä. Tarkoituksena on tarjota jokaiselle yrittäjille entistä paremmat eväät menestymiseen.

Webinaarin asiantuntijoina toimivat DNA:n sustainability manager Tuuli Nummelin sekä Kasvu Openin toimitusjohtaja Jaana Seppälä. Webinaarin juontaa huippubloggaaja ja yrittäjä Natalia Salmela, joka kertoo webinaarissa myös omat vinkkinsä menestyvään yritystoimintaan.
 

Tilaa webinaaritallenne

Pienyrityksen digiperusta kuntoon

19.5.2021

Tässä webinaarissa käsittelemme pienille ja keskisuurille yrityksille tuiki tarpeellista digiperustaa, jonka varaan kasvua ja tulevaisuudenkestävyyttä on hyvä lähteä rakentamaan.

Asiantuntijoina webinaarissa toimivat DNA:n Tommi Hirvi sekä Kasvu Openin Jaana Seppälä. Webinaarin juontaa Sanelma Helkearo

Tilaa maksuton webinaaritallenne!

Tilaa webinaaritallenne

Diving Deep with IoT

22.4.2021

Tämä webinaari tarjoaa kattavan tiedon IoT:sta ja sen käytöstä niin Pohjoismaissa kuin globaalisti. Asiantuntijamme keskittyvät LTE-M- ja NB-IoT-teknologioihin, niiden plussiin ja miinuksiin sekä parhaiden käytäntöjen esittelyyn. Opit myös kuinka 4G- ja 5G-verkkoja voidaan hyödyntää IoT-sovelluksissa, millaisia etuja 5G:llä on tarjota ja mitkä ovat eSIM-mahdollisuudet.

Asiantuntijoina webinaarissa tuotepäällikkö Jelte Jansons Telenorilta ja DNA:n business manager Pasi Paju. Webinaarin juontaa Sanelma Helkearo. Webinaari on englanniksi.

Tilaa maksuton webinaaritallenne!

Tilaa webinaaritallenne

Tietoturva tutuksi – suojaa itsesi ja yrityksesi

18.11.2020

Tässä webinaarissa tutustutaan tietoturvaan kokonaisvaltaisesti erityisesti pk-yritysten näkökulmasta. Webinaari kertoo tietoturvan keskeisimmät termit, hyvät käytänteet sekä vinkit erilaisilta verkossa piileviltä uhkilta suojautumiseen. Tämän lisäksi sinulle selviää, mikä on SOC (security operations center) ja milloin se on tarpeellinen. Paneudumme myös etätyön ja mobiililaitteiden tietoturvaan sekä selvitämme, miten ohjelmistojen päivitys auttaa tietoturvan ylläpitoon.

Tietoturva-asiantuntijoina webinaarissa toimivat DNA:n Juho Saarinen sekä kyberturvayritys Fiaronen Markus Alkio. Webinaarin juontaa Sallamaari Muhonen.

Tilaa maksuton webinaaritallenne!

Tilaa webinaaritallenne

Uuden sukupolven verkko – 5G toimii konttorilla, kotona ja liikkuessa

4.11.2020

Tässä webinaarissa pääset kuulemaan, kuinka pienempikin yritys voi hyötyä 5G-yhteydestä. Samalla saat viimeisimmät uutiset 5G:n kehityksestä Suomessa ja maailmalla. Lisäksi tässä webinaarissa sinulle selviää, mitä eroa on 4G- ja 5G-yhteyksillä, millaiset yritykset hyötyvät 5G-yhteydestä eniten ja sekä mitä siihen siirtyminen kustantaa. Keskustelumme myös siitä, millaisia 5G-laitteita on jo markkinoilla ja voiko vanhemmillakin laitteilla hyötyä uudesta yhteydestä.

5G-asiantuntijoina webinaarissa toimivat DNA:n Sami Häggman sekä Jesse Kieksi. Webinaarin juontaa Sallamaari Muhonen.

Tilaa maksuton webinaaritallenne!

Tilaa webinaaritallenne

Yhteydet kuntoon – verkko yritystoiminnan tukena 

22.10.2020  

Tässä webinaarissa opit, millaiset yhteydet sopivat toimistolle ja mitkä etätyöhön, mitä uutta 5G-yhteys tuo yrityksille sekä millaisia ovat verkon virhetilanteet ja miten niitä voi välttää. Lisäksi sinulle selviää, miksi pienenkin yrityksen kannattaa tutustua SD-WAN:iin ja MPLS:ään ja millaisia ovat verkon resurssien vaatimukset sekä paljon muuta.  

Verkkoasiantuntijana toimii DNA:n Toni Laaksonen ja mukana on myös Aalto-Yliopiston tietoverkkotekniikan professori Jukka Manner. Webinaarin juontaa Sallamaari Muhonen

Tilaa webinaaritallenne

Kansainvälistyvän yrityksen verkkoyhteydet ja tietoturva

27.8.2020

Tässä webinaarissa keskustelemme turvallisen yritysverkon rakentamisesta ja tietoturvauhkien ennakoimisesta, kun yritys on suuntaamassa ulkomaille tai laajentamassa kansainvälistä toimintaansa. Käymme läpi yritysverkon kustannuksia, yhteysvaihtoehtoja, erilaisia tietoturvauhkia sekä paljon muuta.

Tietoturva-asiantuntijoina webinaarissa toimivat Timo Lohenoja Fortinetiltä ja Juho Saarinen DNA:lta. Webinaarin juontaa Sallamaari Muhonen.

Tilaa maksuton webinaaritallenne!

Tilaa webinaaritallenne

Mobiiliverkot nyt ja huomenna – 5G-piloteista tuotantoon

26.9.2019

Mitä kaikkea pitää hankkia, jos yritys haluaa siirtyä 5G:n varaan? Mitä 5G:hen siirtyminen yrityksessä maksaa? Joko niitä 5G-laitteita saa? Pitääkö kaikki laitteet vaihtaa, jos siirtyy käyttämään 5G-verkkoa? Kumpi on oikeasti parempi, valokuitu- vai mobiiliyhteys?

Radioverkkojen asiantuntijat Jukka Möykkynen Ericssonilta ja Jarkko Laari DNA:lta kertovat webinaarissa vastaukset näihin ja moniin muihin kiperiin 5G-verkkoihin liittyviin kysymyksiin. Webinaarin juontaa Sallamaari Muhonen.

Tilaa maksuton webinaaritallenne sähköpostiisi.

Tilaa webinaaritallenne

Kolme askelta parempaan tietoturvaan

Millaisia tietoturvauhkia laitteissa piilee? Mitä pitää tehdä, jos epäilee palvelunestohyökkäystä? Webinaarissamme opit, mitä tietoturvasta pitää tänä päivänä tietää. Keskustelemassa tietoturva-asiantuntijat Ville Hapuoja (DNA) ja Timo Lohenoja (Fortinet).

Tilaa maksuton webinaaritallenne sähköpostiisi. 

Tilaa webinaaritallenne

Mitkä ovat IoT-pilottiprojektin viisi keskeistä menestystekijää?

Webnaarissamme näitä asioita pohtivat asiantuntijavieraamme Esa Kinnunen DNA:lta ja Mikko Jalonen Fideralta. Haastattelija Sallamaari Muhosen johdolla käydään läpi #iotnextlevel –pilottien tuloksia.

Tilaa maksuton webinaaritallenne sähköpostiisi.

Tilaa webinaaritallenne

Tutustu myös muihin sisältöihimme

Mitä pitää tietää

"Mitä pitää tietää" on 7-osainen podcast-sarja, jossa juontaja Sallamaari Muhonen syventyy huippuasiantuntijoiden johdolla kiehtoviin teknologiatrendeihin: koneoppimiseen, tekoälyn eettisyyteen, AR:n, lohkoketjuihin, tietoturvauhkiin, eksoskeletoneihin ja 5G:hen.

Whitepaperit

Aina on hyvä hetki opetella uutta! Lataa käyttöösi DNA:n maksuttomat oppaat ja whitepaperit, aiheina mm. IoT, verkko, tietoturva, digitalisaatio ja uusi työ.