Luotatko? Tietoturva vuonna 2023
-kutsuvierastilaisuus

Luotatko? Perinteinen luottamukseen perustuva tietoturvamalli ei enää riitä, ja se onkin väistymässä luottamuksettoman tietoturvan tieltä.  

Tietoturvakentän ja kyberturvallisuuden mullistukset ovat tänä vuonna olleet harvinaisen paljon pinnalla. Taustalla ovat mm. Venäjän Ukrainassa aloittaman sodan vuoksi epävarmuuteen ajautunut Euroopan turvallisuustilanne, pysyväksi muuttunut osittainen etätyö, IoT-laitteiden määrän kasvu, kiristyshaittaohjelmien yleistyminen ja kehittyminen sekä pilvipalveluiden käytön kasvu.  

Mutta miltä näyttää tietoturvan vuosi 2023?  

Tähän kysymykseen saat vastauksen DNA Busineksen maksuttomassa tietoturvatapahtumassa torstaina 3.11.2022. Musiikkitalon Paavo-salissa järjestettävä tilaisuus alkaa lounastarjoilulla.

Tilaisuuden keynote-puheenvuoron pitää Catharina Candolin. Candolin (tekniikan tohtori) on kyberturvallisuuden erityisasiantuntija finanssialalla OP Ryhmässä ja SSH Communications Security Oy:n hallituksen jäsen. Hän on aikaisemmin toiminut muun muassa kyberpuolustussektorin johtajana Puolustusvoimissa sekä poliittisena neuvonantajana NATO:n päämajassa Brysselissä. Puheenvuorossaan Candolin vastaa kysymykseen: Mitä suomalaisten IT-johtajien ja yrityspäättäjien on tiedettävä kyberturvallisuudesta juuri nyt?

Iltapäivän paneelikeskustelu keskittyy tietoturvan ja luottamuksen suhteeseen – tai tarkemmin juuri luottamattomuuteen. Paneelissa asiantuntijoina ovat kyberturvallisuuden erityisasiantuntija Catharina Candolin, Fortinetin vanhempi tietoturva-asiantuntija Timo Lohenoja, Aruban asiantuntija Matti-Pekka Liimatainen sekä DNA:n business manager Juho Saarinen.

Alustava aikataulu

11.00 Lounas lämpiössä
11.55 Tapahtuman aloitus
11.55 Takomo show
12.00 Tapahtuman avauspuheenvuoro / Jussi Tolvanen, DNA
12.10
 
Keynote / Catharina Candolin, OP Ryhmä ja SSH Communications Security Oy:n hallituksen jäsen
12.55 Puheenvuoro / Lauri Hämäläinen, Aruba
13.10 Tauko lämpiössä
13.35 Asiakascase / Mikko Vastela, LähiTapiola
13.50 Puheenvuoro / Jani Ekman, Fortinet
14.05
 
Paneelikeskustelu / Catharina Candolin, Matti-Pekka Liimatainen, Aruba, Timo Lohenoja, Fortinet, Juho Saarinen, DNA
14.50 Tapahtuman lopetus / Jussi Tolvanen, DNA
15.00 Minglaus lämpiössä
16.30 Tapahtuma päättyy

 

Kiinnostuitko? Tervetuloa kuulemaan ja keskustelemaan siitä, mitä tietoturvan tulevaisuudesta pitää tietää juuri nyt.  Klikkaa oheista linkkiä, niin saat henkilökohtaisen kutsun vielä erikseen tapahtumaan.
 

Ilmoittaudu mukaan

To 3.11.2022 klo 11.00–16.30

Musiikkitalon Paavo-sali, Mannerheimintie 13 A, HKI

Kutsuvierastilaisuus