Varaudu ja varmista liiketoimintasi jatkuvuus

Aamiaistilaisuus perjantaina 3.11.2023 klo 8.30–11.00

Perjantaina 3.11.
klo 8.30–11.00

Created with Sketch.

Meclu Business Baana, Mechelininkatu 1a, Helsinki

Maksuton
asiakastilaisuus

Maailmaa ravistelevat tällä hetkellä erilaiset ilmiöt geopoliittisista konflikteista luonnonkatastrofeihin, joten liiketoiminnan jatkuvuuden turvaaminen on tärkeää jokaisessa organisaatiossa.

Millaisia vaikutuksia yrityksesi tai organisaatiosi eri toimipisteiden arkeen olisi, jos tietoliikenneyhteyksissä olisi häiriöitä? Ovatko liiketoimintakriittiset järjestelmät suojattu? Miten erilaisiin poikkeustilanteisiin on varauduttu? Entä kuinka jatkuvuudenhallinnasta huolehditaan?

Yritykset ovat nykyään hyvin riippuvaisia luotettavista ja tietoturvallisista pilvi- ja tietoverkkopalveluista, ja poikkeustilanteissa luotettavien yhteyksien merkitys korostuu entisestään. Varautumisen on oltava vankalla pohjalla.

Tervetuloa mukaan DNA:n Varaudu ja varmista liiketoimintasi jatkuvuus -aamiaistilaisuuteen kuulemaan lisää riskienhallinnasta ja poikkeustilanteisiin varautumisesta!

Ilmoittautuminen tapahumaan on päättynyt.
 

Tilaisuuden ohjelma:

8.30–9.00

Aamiainen

9.00

Tervetuloa ja avauspuheenvuoro

Anna-Mari Ylihurula, DNA:n yritysliiketoiminnan johtaja

 

Poikkeustilanteet ja varautuminen DNA:lla

Seppo Pekonen, DNA:n turvallisuusjohtaja
Visa Urpelainen, DNA:n verkonhallintakeskuksen osastopäällikkö

 

Satellite data services for critical operations

Torbjörn Johnsson, Senior Sales Manager, Telenor Satellite

 

Miten voimme operaattorina auttaa yritystäsi varautumaan?

Dominique Akl, DNA:n verkko- ja pilviratkaisujen johtaja
Tommi Hirvi, Business Manager, verkkoratkaisut
Juho Saarinen, Business Manager, tietoturva

11.00

Tilaisuus päättyy

Varautuminen on yhteinen asiamme

Kaikkien organisaatioiden on hyvä pysähtyä pohtimaan, onko oman liiketoiminnan jatkuvuudesta ja riskienhallinnasta huolehdittu riittävällä tasolla.

Tietoliikenneyhteydet ja tietoturva ovat yksi tärkeä osa varautumisen kokonaisuutta. Varautuminen on meille operaattorina arkipäivää – näin pystymme tarjoamaan luotettavat palvelut myös asiakkaillemme.

Olemme osa pohjoismaalaista Telenor-konsernia, joka on Pohjoismaiden suurin tietoliikenneyhtiö ja yksi maailman johtavista IoT-ratkaisujen toimittajista. Tämä antaa meille mahdollisuuden tarjota asiakkaillemme entistä laajemman ja vahvemman valikoiman erilaisia yhteyksiä, tietoturvapalveluita sekä asiantuntemusta. Yhdessä meidän 18 000 asiantuntijan voimin kehitämme ja ylläpidämme palveluitamme niin suomalaisille kuin pohjoismaisille asiakkaillemme.

Ota yhteyttä

Mikäli aihe on yrityksessäsi ajankohtainen, keskustelemme mielellämme kanssasi. Ota yhteyttä omaan vastuumyyjääsi tai jätä yhteydenottopyyntö.