DNA Events:
Kyberturva 2025 -aamiaistilaisuus
Tapahtuma on suunnattu yritysten ja julkishallinnon tietoturvasta vastaaville johtajille ja asiantuntijoille.
Torstai 31.10.
klo 8.30–12.30
DNA, Ilmalanlinna
Ilmalantori 4, Helsinki
(Katso kartta)
Maksuton tilaisuus.
Varaa paikkasi pian!
Tapahtuman puhujat
Martti Lehto
Sotatieteiden tohtori, eversti evp.
Kyberturvallisuusalan tutkimusjohtaja
Jyväskylän yliopisto
Sotatieteiden tohtori Martti Lehto, eversti evp. työskentelee kyberturvallisuusalan tutkimusjohtajana Jyväskylän yliopiston IT-tiedekunnassa. Hänen tutkimusalueitaan ovat kriittisen infrastruktuurin suojaaminen, kyberturvallisuuskoulutus ja kybersodankäynti.
Hän palveli 30 vuotta ilmavoimissa tiedustelun, johtamisen ja valvonnan aloilla. Hän on myös Suomen kyberosaamiskeskuksen (FICEC) johtaja ja Maanpuolustuskorkeakoulun ilma- ja kybersodankäynnin dosentti.
Suvi Lampila
SSH Fellow
SSH Communications Security
Suvilla on yli 20 vuoden kokemus salausratkaisuista eri tehtävissä SSH Communications Securitylla. Nykyisessä roolissaan SSH:lla hän tarjoaa ohjausta eri tuotetiimien insinööreille, mentoroi muita ammattilaisia ja osallistuu aktiivisesti tulevaisuuden kvanttiturvallisten tuotteiden kehittämiseen. Lisäksi Suvi keskittyy opastamaan organisaatioita kvanttiturvallisuuteen siirtymisessä, auttaen heitä päivittämään tietoturvainfrastruktuurinsa perinteisestä salauksesta kvanttiturvalliseen salaukseen.
linkedin.com/in/suvi-lampila
Anna-Mari Ylihurula
Yritysliiketoiminnan johtaja
DNA
Anna-Mari Ylihurula toimii DNA Oyj:n yritysliiketoiminnan johtajana ja johtoryhmän jäsenenä. Hän on tehnyt pitkän uran johtajana yritysliiketoiminnan johtotehtävissä IT-, Telecom- ja palveluyrityksissä. Hänellä on erittäin laaja ja monipuolinen kokemus eri tehtävistä ICT-alalta, digitalisaation edistäjänä sekä uusien toimintamallien rakentajana.
Uudet teknologiat tuottavuuden parantamisessa ovat avainasemassa, mutta vielä tärkeämpää on niiden soveltaminen asiakkaan ja liiketoiminnan parhaaksi. Anna-Marin motto onkin: kokeilemalla oivaltaa mahdollisuudet.
Paneelin asiantuntijat
Laura Kankaala
Kyberuhkatiedustelupäällikkö
F-Secure
Laura Kankaala on tietoturva-asiantuntija, hakkeri ja puhuja. Laura työskentelee kyberuhkatiedustelypäällikkönä F-Securella. Laura on tullut tutuksi muun muassa YLEn televisiosarjasta Team Whack, jossa hän kahden kaverinsa kanssa paljastaa tietoturva-aukkoja henkilön tietoturvassa, autoissa, älylaitteissa ja jopa pelistriimistä. Tämän lisäksi Laura on tehnyt YLEn kanssa Hakkerin tietoiskut -sarjaa, jossa käsitellään lyhyesti ja ytimekkäästi polttavia tietoturvailmiöitä ja asioita. Laura on myös kirjoittanut kolumneja, sekä on tunnettu Turvakäräjät podcastistään.
Juhani Eronen
Johtava asiantuntija
Kyberturvallisuuskeskus
Juhani "Jussi" Eronen on toiminut Kyberturvallisuuskeskuksessa vuodesta 2006, nykyisellä tittelillä johtava asiantuntija, vastuualueena moninaiset haavoittuvuuksiin, tietoturvaloukkauksiin ja tietoturvan varmistamiseen liittyvät tehtävät. Viime vuosina työn painopiste on siirtynyt tulevaisuuden teknologioiden turvallisuuden tutkimiseen ja varmistamiseen. Taustaltaan Juhani on ohjelmistohaavoittuvuuksien testaukseen ja riippuvuuksien hallinnan tutkija Oulun yliopistolta ja sen OUSPG-ryhmästä.
Suvi Lampila
SSH Fellow
SSH Communications Security
Suvilla on yli 20 vuoden kokemus salausratkaisuista eri tehtävissä SSH Communications Securitylla. Nykyisessä roolissaan SSH:lla hän tarjoaa ohjausta eri tuotetiimien insinööreille, mentoroi muita ammattilaisia ja osallistuu aktiivisesti tulevaisuuden kvanttiturvallisten tuotteiden kehittämiseen. Lisäksi Suvi keskittyy opastamaan organisaatioita kvanttiturvallisuuteen siirtymisessä, auttaen heitä päivittämään tietoturvainfrastruktuurinsa perinteisestä salauksesta kvanttiturvalliseen salaukseen.
linkedin.com/in/suvi-lampila
Juho Saarinen
Business Manager
DNA
Juho Saarinen toimii DNA:n yritysasiakkaille tarjottavien tietoturva- ja lisäarvopalveluiden business managerina. Hän on kerännyt kokemusta tekniikan alalta ja pyrkii innovaatioiden avulla mahdollistamaan parhaan tulevaisuuden toimintaympäristön. Juho on mukana myös Tivin ja DNA:n palkitussa Kyberrosvot-podcastissa vakituisena asiantuntijavieraana.
Miltä näyttää kyberturvallisuuden vuosi 2025?
Mihin seuraavaksi on syytä varautua? Kyberturva 2025 -tapahtumassa keskitymme ajankohtaisiin kyberrikollisuuden trendeihin sekä kybersuojauksen keinoihin. Lisäksi valotamme, miltä tulevaisuus tällä saralla näyttää.
Tilaisuudessa julkaistaan DNA:n teettämän tietoturvatutkimuksen tulokset, kuullaan alan huippuasiantuntijoiden puheenvuoroja ja paneelissa keskustelemassa on Tivin ja DNA:n palkitusta Kyberrosvot-podcastista tuttuja kasvoja. Tilaisuuden juontajana toimii Peter Nyman.
Aloitamme aamiaisella ja tilaisuuden päätteeksi on tarjolla lounas. Mukana tapahtumassa ovat myös DNA:n tietoturvakumppanit Fortinet ja Netskope.
Varaa paikkasi ja tule mukaan keskustelemaan kyberturvan ajankohtaisista ilmiöistä!
Ohjelma
8.30 | Aamiainen |
9.00 | Ohjelma alkaa |
Näin suomalaisyritykset näkevät tietoturvan ja kyberuhkien tilanteen nyt: Tietoturva 2024 -tutkimuksen tulokset ja nousevat trenditAnna-Mari Ylihurula, Yritysliiketoiminnan johtaja, DNA | |
Keynote: Näin kyberturvallisuutta johdetaan muuttuvassa uhkaympäristössäMartti Lehto, Sotatieteiden tohtori, eversti evp., kyberturvallisuusalan tutkimusjohtaja, Jyväskylän yliopisto | |
Keynote: Kvanttiturvallinen matkaSuvi Lampila, SSH Fellow, SSH Communications Security | |
Paneelikeskustelu: Kyberrikollisuuden trendit ja suojautumisen keinotLaura Kankaala, Kyberuhkatiedustelupäällikkö, F-Secure | |
11.45 | Lounas |
Mukana tapahtumassa
DNA ja Telenor Group
Olemme osa pohjoismaalaista Telenor-konsernia, joka on Pohjoismaiden suurin tietoliikenneyhtiö ja yksi maailman johtavista IoT-ratkaisujen toimittajista. Tämä antaa meille mahdollisuuden tarjota asiakkaillemme entistä laajemman ja vahvemman valikoiman erilaisia yhteyksiä, tietoturvapalveluita sekä asiantuntemusta. Yhdessä 18 000 asiantuntijan voimin kehitämme ja ylläpidämme palveluitamme niin suomalaisille kuin pohjoismaisille asiakkaillemme.