VERKOT JA YHTEYDET

Yhdistä toimipisteiden lähiverkot – kiinteästi tai langattomasti

DNA Yritysverkko yhdistää maantieteellisesti erillään olevat lähiverkot suljetuksi, tietoturvalliseksi yritysverkoksi, jolloin lähiverkon palvelut ovat käytettävissä kaikissa toimipisteissä.

Jos yrityksellänne on monta toimipistettä, DNA Yritysverkko (WAN, Wide Area Network) muodostaa korkeatasoiset datayhteydet (MPLS, Multi-Protocol Label Switching) näiden välille.

Tekniikkavaihtoehtoja ovat ADSL, SHDSL, Ethernet sekä langattomasti 3G ja 4G. Luotettavat tietoliikenneyhteydet perustuvat DNA:n moderniin runkoverkkoon Suomessa, luotettavien ulkomaisten kumppaniemme verkkoihin, kattavaan verkonvalvontaan sekä asiantuntevaan henkilöstöön.

Palvelun monipuoliset lisä- ja liitännäispalvelut mahdollistavat vaativimmatkin asiakasverkkototeutukset. Yritysverkkoon voi liittää muita DNA:n palveluita kuten internet- ja tietoturvapalveluita, IP-puhelinpalveluita, palvelinkeskus- ja verkonhallintapalveluita sekä täysimittaista mobiilikäyttöä tukevia APN-palveluita.

DNA Yritysverkko skaalautuu yrityksen tarpeiden mukaan:

  • Toteutukset muutaman työaseman verkosta vaativiin verkkoratkaisuihin
  • Käyttöönottopalvelut ja IP-osoitteiden hallinta
  • Useita liittymätekniikoita (kiinteä, langaton)
  • Mahdollisuus liittää etäyhteydet suljettuun yritysverkkoon 
  • Mahdollisuus liikenteen luokitteluun ja priorisointiin
  • Käyttäjäryhmien hallinnointiprofiilit sekä eriytetyt verkot

Lisäpalveluna saatavissa DNA Pilvikytkentä, joka takaa laadukkaan ja turvallisen yhteyden Microsoftin ja Amazonin palveluihin. 

Harkitsetko? Ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä yrityksellesi sopiva ratkaisu.