Vastuullinen teknologia

Vastuullisen teknologian jaksot ovat osa DNA Busineksen Teknologia-Suomi 2020 -matkaa. Siinä luotaamme teknologian uusia tuulia videoissa, podcasteissa ja artikkeleissa.

Koostimme yhteen myös vuoden 2020 teknologiatrendit. Saat ladattua oppaan itsellesi tältä sivulta. 

Teknologia-Suomi 2020: Annu Nieminen ja Mika Huhtamäki

Jakson teemana on vastuullinen teknologia. Miten varmistamme, että teknologia ratkaisee eikä luo ongelmia? Kuinka yritysten vastuullisuutta ja yhteiskunnallista merkitystä arvioidaan?

Jaksoa isännöivät Sallamaari Muhonen sekä DNA:n yritysliiketoiminnan johtaja Olli Sirkka. Vieraina The Upright Projectin toimitusjohtaja Annu Nieminen ja MyData-lähettiläs, Vastuu Groupin Mika Huhtamäki.

Katso video!

Solar Foods – proteiinia ilmasta

Mitä jos voisimme tuottaa ruokaa riippumatta maataloudesta, säästä ja ilmastosta? Tässä jaksossa toimitusjohtaja Pasi Vainikka kertoo, kuinka suomalainen Solar Foods kehittää globaalilla tasolla ratkaisuja ruoantuotantoon valmistamalla proteiinia ilman hiilidioksidista.

Katso video!

 

Tunnetko jo vuoden 2020 teknologiatrendit? 

Mikä teknologia lyö ensi vuonna läpi? Miten maksaminen muuttuu? Mikä on kvanttitietokone ja miten se vaikuttaa minun liiketoimintaani? 

Lataa maksuton opas ja varmista valistunut alku 2020-luvulle!
 

LATAA OPAS

 

Tutustu myös näihin!

Mullistuva teknologia

Miltä teknologinen tulevaisuutemme näyttää? Oletko jo matkustanut robottibussilla?

Katso teeman jaksot!

Työn ja arjen teknologia

Miten teknologia muovaa työtä ja elämää? Mitä kaikkea laajennetun todellisuuden avulla voi tehdä? 

Katso teeman jaksot!

DNA Podcast - Teknologia-Suomi 2020

Teknologia-Suomi 2020

Millaisia uusia muotoja teknologinen kehitys ottaa? Viekö tekoäly ja kuka vikisee? Mikä muuttuu työssä, kun kaikki digitalisoituu? Tässä 6-osaisessa sarjassa suuntaamme katseen uudelle vuosikymmenelle ja tarkastelemme teknologian kehittymistä kolmesta eri kulmasta.