Työn ja arjen teknologia

Työn ja arjen teknologian jaksot ovat osa DNA Busineksen Teknologia-Suomi 2020 -matkaa. Siinä luotaamme teknologian uusia tuulia videoissa, podcasteissa ja artikkeleissa.

Koostimme yhteen myös vuoden 2020 teknologiatrendit. Saat ladattua oppaan itsellesi tältä sivulta. 

Teknologia-Suomi 2020: Perttu Pölönen ja Maria Teikari

Jakson teemana on työ ja arjen teknologia. Miten teknologia muovaa työtä ja elämää? Miltä tulevaisuus näyttää työn tekijöiden näkökulmasta?

Jaksoa isännöivät Sallamaari Muhonen sekä DNA:n yritysliiketoiminnan johtaja Olli Sirkka. Vieraina tietokirjailija ja futuristi Perttu Pölönen sekä Maria Teikari, Yhteiskunta-alan palvelujohtaja ja työelämäverkosto Ompeluseuran perustaja.

Katso video!

Teknologia-Suomi 2020: Todellisuus laajentuu Helsinki XR Centerissä

Kun VR eli virtuaalitodellisuus ja AR eli lisätty todellisuus niputetaan yhteen, syntyy XR eli laajennettu todellisuus. Tässä jaksossa Aleksis Karme Helsinki XR Centeristä havainnollistaa mitä kaikkea laajennetun todellisuuden avulla voi tehdä ja kuinka nopea mobiiliverkko tekee sen käytöstä yhä miellyttävämpää ja arkipäiväisempää.

Katso video!

 

Tunnetko jo vuoden 2020 teknologiatrendit? 

Mikä teknologia lyö ensi vuonna läpi? Miten maksaminen muuttuu? Mikä on kvanttitietokone ja miten se vaikuttaa minun liiketoimintaani? 

Lataa maksuton opas ja varmista valistunut alku 2020-luvulle!
 

LATAA OPAS

 

Tutustu myös näihin!

Mullistuva teknologia

Miltä teknologinen tulevaisuutemme näyttää? Oletko jo matkustanut robottibussilla?

Katso teeman jaksot!

Teknologia-Suomi 2020: Vastuullinen teknologia

Vastuullinen teknologia

Miten varmistamme, että teknologia ratkaisee eikä luo ongelmia? Kuinka luodaan proteiinia ilmasta?

Katso teeman jaksot!

DNA Podcast - Teknologia-Suomi 2020

Teknologia-Suomi 2020

Millaisia uusia muotoja teknologinen kehitys ottaa? Viekö tekoäly ja kuka vikisee? Mikä muuttuu työssä, kun kaikki digitalisoituu? Tässä 6-osaisessa sarjassa suuntaamme katseen uudelle vuosikymmenelle ja tarkastelemme teknologian kehittymistä kolmesta eri kulmasta.