Tunnetko jo nämä?

Teknologian ja digitalisaation trendit vuonna 2020

Mikä teknologia on tällä hetkellä nosteessa? Millä tavoin maksaminen muuttuu? Mikä on kvanttitietokone ja miten se vaikuttaa liiketoimintaani? Trendiraporttimme, joka on koottu sadoista lähteistä niin Suomesta kuin ulkomailta, tarjoaa vastaukset näihin kysymyksiin sekä paljastaa 17 tämän hetken kuuminta teknologiatrendiä. Keitä siis kuppi kahvia, istahda laiturin nokkaan ja tutustu teknologian ja digitalisaation kiehtoviin uutuuksiin.

Lataa maksuton opas ja pysy ajan tasalla!

Lataa maksuton opas ja tutustu teknologian ja digitalisaation uusimpiin tuuliin!

Tilaa DNA Business -uutiskirje ja saat oppaan sähköpostiisi.

Mistä puhutaan vuonna 2021? Tutustu tuoreimpaan trendiraporttiimme! 

Näin teknologia muuttaa työtä ja bisnestä vuonna 2021

Kehitys ei ole koskaan suoraviivaista. Sen osoitti vuosi 2020. Mitkä trendit muovaavat yrityksiä ja arkea vuonna 2021?

DNA Yrityksille -uutiskirjeen tilaajana saat sähköpostiisi tietoa toimialan puheenaiheista sekä DNA:n eduista ja ratkaisuista yrityksille. Viestejä lähettää vain DNA, emmekä luovuta tietojasi kolmansille osapuolille. Voit perua uutiskirjeen tilauksen koska tahansa. Mikäli olet jo uutiskirjeen tilaaja, voit kuitenkin tilata oppaan täyttämällä lomakkeen.

Olemme kirjoittaneet oppaan tarjoten asiantuntemuksemme käyttöösi täysin ilmaiseksi. Vastineeksi tilaat uutiskirjeemme, joka sisältää tietoa toimialan puheenaiheista sekä DNA:n eduista ja ratkaisuista yrityksille. Uutiskirjeen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa. Yksityisyytesi on meille tärkeää, tarkemmat tiedot henkilötietojesi käsittelystä löytyvät tietosuojaselosteestamme.