Tunnetko jo nämä?

17 teknologiatrendiä vuodelle 2020


 

Mikä teknologia lyö tänä vuonna läpi? Miten maksaminen muuttuu? Mikä on kvanttitietokone ja miten se vaikuttaa minun liiketoimintaani? Keräsimme yhteen vuoden 2020 teknologiatrendit. Medialähteiden lisäksi trendiraportti on koottu satojen tapaamisten ja konferenssien annista niin Suomessa kuin ulkomailla.

Lataa maksuton opas ja varmista valistunut alku 2020-luvulle!

Lataa maksuton opas ja ota selvää, millainen on teknologian uusi muoto!

Tilaa DNA Business -uutiskirje ja saat oppaan sähköpostiisi.

DNA Business -uutiskirjeen tilaajana saat sähköpostiisi tietoa toimialan puheenaiheista sekä DNA:n eduista ja ratkaisuista yrityksille. Viestejä lähettää vain DNA emmekä luovuta tietojasi kolmansille osapuolille. Voit perua uutiskirjeen tilauksen koska tahansa. Mikäli olet jo uutiskirjeen tilaaja, voit kuitenkin tilata oppaan täyttämällä lomakkeen.

Olemme kirjoittaneet oppaan tarjoten asiantuntemuksemme käyttöösi täysin ilmaiseksi. Vastineeksi tilaat uutiskirjeemme, joka sisältää tietoa toimialan puheenaiheista sekä DNA:n eduista ja ratkaisuista yrityksille. Uutiskirjeen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa. Yksityisyytesi on meille tärkeää, tarkemmat tiedot henkilötietojesi käsittelystä löytyvät tietosuojaselosteestamme.