Teknologia-Suomi 2020

DNA PODCAST

Millaisia uusia muotoja teknologinen kehitys ottaa? Viekö tekoäly ja kuka vikisee? Mikä muuttuu työssä, kun kaikki digitalisoituu? Tässä 6-osaisessa sarjassa suuntaamme katseen uudelle vuosikymmenelle ja tarkastelemme teknologian kehittymistä kolmesta eri kulmasta. Vierailemme tulevaisuutta muovaavissa yrityksissä ja päästämme ääneen alan visionäärejä. Kuuntele siis sekä tulevaisuusstudion keskustelut että vierailujaksot, niin pysyt mukana digikelkassa! Luotsina toimii Sallamaari Muhonen.

Mullistuva teknologia

Tekoäly hiipii arkeemme auttamaan vaikkapa rakennusten suunnittelussa. Se myös ymmärtää puhetta yhä paremmin. 5G verkottaa kaiken entistäkin luotettavammin. Miten teknologia mullistaa arkeamme? Pitääkö kaikkien osata koodata? Tulevaisuusstudiossa näitä aiheita puntaroivat DNA:n Olli Sirkan ja juontaja Sallamaari Muhosen kanssa Teknologiateollisuus ry:n puheenjohtaja Marjo Miettinen sekä tekoälyasiantuntija Antti Merilehto. Löydät podcast-keskustelun myös videona.

Heittäydy vauhdikkaan keskustelun pyörteisiin!

 

Robottibussin kyydissä

Millaista on matkustaa bussissa, jossa ei ole lainkaan kuljettajaa? Mullistuva teknologia -osion vierailujaksossa juontaja Sallamaari Muhonen istahtaa robottibussin kyytiin Helsingin Kalasatamassa. Oppaana toimii innovaatiojohtaja Oscar Nissin Metropolian Älykäs liikkuminen -innovaatiokeskittymästä. Hän kertoo, missä nyt mennään autonomisen liikenteen kehityksessä Suomessa ja maailmalla – olipa kyse sitten robottiautoista tai ilmateitä kulkevista droneista. Löydät podcast-keskustelun myös videona.

Hyppää kyytiin!

 

Tunnetko jo vuoden 2020 teknologiatrendit? 

Mikä teknologia lyö ensi vuonna läpi? Miten maksaminen muuttuu? Mikä on kvanttitietokone ja miten se vaikuttaa minun liiketoimintaani? 

Lataa maksuton opas ja varmista valistunut alku 2020-luvulle!
 

LATAA OPAS

 

Lisää jaksoja tulossa helmikuussa 2020.