Mullistuva teknologia

Mullistuvan teknologian jaksot ovat osa DNA Busineksen Teknologia-Suomi 2020 -matkaa. Siinä luotaamme teknologian uusia tuulia videoissa, podcasteissa ja artikkeleissa.

Koostimme yhteen myös vuoden 2020 teknologiatrendit. Saat ladattua oppaan itsellesi tältä sivulta. 

Teknologia-Suomi 2020: Marjo Miettinen ja Antti Merilehto

Jakson teemana on mullistuva teknologia. Miltä teknologinen tulevaisuutemme näyttää? Luvassa on tiukkaa puhetta innovaatioista, laskentatehosta ja siitä, mikä on ihmisen rooli myllerryksessä. Jaksoa isännöivät Sallamaari Muhonen sekä DNA:n yritysliiketoiminnan johtaja Olli Sirkka. Vieraina Teknologiateollisuus ry:n puheenjohtaja Marjo Miettinen ja tietokirjailija, tekoälyasiantuntija Antti Merilehto.

Katso video!

Robottibussin kyydissä

Autonominen liikenne on jo arkipäivää. Tässä jaksossa matkustamme robottibussilla, jossa innovaatiojohtaja Oscar Nissin Metropolian Älykäs liikkuminen -innovaatiokeskittymästä kertoo mobiiliverkkojen kehittymisen ja 5G:n vaikutuksesta autonomisen liikenteen kehitykseen.

Katso video!

 

Tunnetko jo vuoden 2020 teknologiatrendit? 

Mikä teknologia lyö ensi vuonna läpi? Miten maksaminen muuttuu? Mikä on kvanttitietokone ja miten se vaikuttaa minun liiketoimintaani? 

Lataa maksuton opas ja varmista valistunut alku 2020-luvulle!
 

LATAA OPAS

 

Tutustu myös näihin!

Teknologia-Suomi 2020: Vastuullinen teknologia

Vastuullinen teknologia

Miten varmistamme, että teknologia ratkaisee eikä luo ongelmia? Kuinka luodaan proteiinia ilmasta?

Katso teeman jaksot!

DNA Podcast - Teknologia-Suomi 2020

Teknologia-Suomi 2020

Millaisia uusia muotoja teknologinen kehitys ottaa? Viekö tekoäly ja kuka vikisee? Mikä muuttuu työssä, kun kaikki digitalisoituu? Tässä 6-osaisessa sarjassa suuntaamme katseen uudelle vuosikymmenelle ja tarkastelemme teknologian kehittymistä kolmesta eri kulmasta.