Tietoturvapalvelut

Liiketoiminnan jatkuvuus edellyttää turvallista verkkoa

Toimivat ja turvalliset tietoliikenneyhteydet ovat perusedellytys lähes kaikelle liiketoiminnalle. Jotta liiketoiminnan jatkuvuus voidaan varmistaa, on muuttuvan maailman uhkiin osattava varautua.

Yrityksen tietoverkosta kehittyy useasti monen toimittajan kokonaisuus, joka aiheuttaa haasteita kybertietoturvan kannalta. Samaan aikaan kun tiedon ja laitteiden määrä verkoissa kasvaa kiihtyvällä vauhdilla, myös verkkorikollisuus saa jatkuvasti uusia muotoja. Myös liikkuva työ, kasvava pilvipalveluiden käyttö ja erilaiset päätelaitteet asettavat omia vaatimuksiaan tietoturvalle.

DNA:n Hyvä paha digitalisaatio -dokumenttisarjassa perehdytään tietoturvaan ja verkkorikollisuuteen. 


Katso koko jakso >>
 

Kattavat tietoturvaratkaisut verkon ja sen palveluiden käyttöön

Tietoturva on monikerroksellinen kokonaisuus. Meiltä saat yrityksesi tarpeiden mukaiset tietoturvaratkaisut valmiina palveluna. Niiden avulla suojaat yrityksesi palvelimet, tietokannat, sovellukset ja työasemat ulkopuolisilta uhilta. Lisäksi yrityksesi saa näkymän verkon sisällön ja kapasiteetin valvontaan ja hallintaan. Kattavien tietoliikenne-, palvelinkeskus- ja monitorointipalveluiden tarjoajana voimme toteuttaa yrityksellesi koko asiakasverkon.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä yrityksellesi sopiva ratkaisu!

Tutustu palveluihimme

Tarjoamme yrityksellesi palomuuri-, hyökkäysten esto- ja virusturvapalvelut, verkon liikenteen suodatuksen sekä käyttäjien tunnistamiseen ja käyttöoikeuksiin suunnattuja palveluita.

Kiinnostuitko?

Soita yritysmyyntipalveluun (avoinna arkisin klo 8-17) tai jätä yhteydenottopyyntö

0800 30 20 30