Puhelinliittymät-sivun kuvituskuva, jossa erilaisia muotoja

DNA Business Rajaton 5G 100M

Liittymä tehokkaalla tiedonsiirtoyhteydellä.

Puhelut ja viestit

Rajaton puhe, 100 kpl viestejä

EU-datapaketti

36,0 Gt/kk

Rajaton 5G-netti

Rajaton Pohjolassa ja Baltiassa

Netin maksiminopeus

100 Mbit/s

DNA Business Rajaton 5G 100M

Liittymä sopii vaativampaan käyttöön, sillä tehokkaamman tiedonsiirtoyhteyden myötä pystyt esimerkiksi lataamaan suurempia tiedostoja nopeasti ja käyttämään sähköpostia.  Liittymään voi kytkeä monipuolisia lisäpalveluita ja sen voi liittää yrityksen muihin DNA:n yrityspalveluihin. 

Liittymän tiedot
 • 27,90 €/kk (alv 0 %, kytkentämaksu 6,90 €/liittymä)
 • Data 100 Mbit/s, rajaton käyttö kotimaassa, Pohjolassa ja Baltiassa
 • Liittymään sisältyvä EU-datakäyttö 36,0 Gt/kk
 • Rajaton puhe sisältää kotimaan normaalihintaiset puhelut ja minuuttihintaiset sisäpuhelut / laskutuskausi
 • Kotimaan normaalihintaiset tekstiviestit 100 kpl
 • WiFi-puhelut laajentavat matkapuhelinverkon kuuluvuutta puheluiden osalta
Käyttö ulkomailla

Pohjola ja Baltia

Liittymää voi käyttää kotimaan hinnoin Pohjolan (Ruotsi, Norja, Tanska) ja Baltian (Viro, Latvia, Liettua) alueilla. Netin käyttö on rajatonta, puhelut kuuluvat kotimaan rajattomaan puheeseen ja tekstiviestit vähennetään liittymän kotimaan paketista ilman erillistä veloitusta.

EU- ja ETA-maat

Kuukausihintaan kuuluva 36,0 Gt:n EU-datapaketti on tarpeeksi kattava pidemmällekin EU- tai ETA-maihin suuntautuvalle ulkomaanmatkalle. Sähköpostien lukeminen ja lähettäminen, pienten tiedostojen lataaminen sekä internetissä surffailu hoituvat kätevästi EU-datapaketin rajoissa ilman lisämaksua. Rajan ylittävästä datankäytöstä veloitetaan 1,80 €/Gt.

Puhelut EU-ja ETA-maissa kuuluvat kotimaan rajattomaan puheeseen ja tekstiviestit vähennetään kotimaan tekstiviestipaketista, eikä niistä veloiteta erikseen, kun matkustus on ajoittaista.

EU:n ulkopuolella

EU:n ulkopuolella voit hyödyntää kätevää DNA Reissudata -lisäpalvelua, jonka avulla vältyt yllättäviltä roaming-maksuilta ja käytät nettiä huoletta. Voit tilata DNA Reissudatan joko tekstiviestillä liittymällesi kohdemaassa tai valita liittymälle automaattisen Reissudata-palvelun, jolloin datapaketit aktivoituvat liittymällesi aloittaessasi mobiilidatan käytön niissä maissa, joissa Reissudata-palvelu on saatavilla. Puhelut ja tekstiviestit EU:n ulkopuolella hinnat määräytyvät käytön ja kohdemaan mukaan.

Lisäksi voit soittaa ja vastaanottaa WiFi-puheluita EU- ja ETA-maiden ulkopuolella, jolloin puhelut laskutetaan aina Suomesta ulkomaille soitettuina. Näin voit nauttia edullisemmista hinnoista ilman huolta kalliista roaming-maksuista.

Huomioithan, että kaikkiin Suomesta ulkomaille soitettaviin puheluihin sovelletaan DNA Ulkomaanpuheluhinnastoa. Tämä koskee myös WiFi-puheluita. Voit lukea lisää liittymän käytöstä ulkomailla ja katsoa hinnastot täältä.

Liittymän lisäpalvelut

DNA:n yritysiittymiin on tarjolla monipuolisia lisäpalveluita:

 • DNA Multi-SIM -lisäpalvelujen avulla yritysliittymäsi toimii useassa laitteessa samanaikaisesti, esim. kahdessa eri puhelimessa tai puhelimessa ja älykellossa. 
 • DNA Selausturva estää ja suodattaa haitallisten sivujen yleisimmät tietoturvauhkat automaattisesti sekä halutessa myös haitalliset sisällöt (aikuisviihteen sekä väkivalta- ja uhkapelisisällöt). 
 • DNA Reissudata on lisäpalvelu, jolla käytät mobiilinettiä turvallisemmin matkustaessasi EU:n ulkopuolella. Palvelun avulla netinkäyttö tulee kohdemaan roaming-maksuja huomattavasti edullisemmaksi, etkä ole riippuvainen WiFi-yhteyksistä.
 • Mobiilivarmenne on digitaalinen ja turvallinen tapa tunnistautua verkkopalveluihin kätevästi matkapuhelimella. Sen avulla todistat henkilöllisyytesi sekä allekirjoitat dokumentteja sähköisesti. Mobiilivarmenteen käyttäminen yritysliittymissä on veloituksetonta.

Lisäksi tarjoamme monipuolisia lisäratkaisuja, joiden avulla saat yrityksesi liittymistä maksimaalisen hyödyn irti, esimerkiksi:

 • DNA Yritysraportit tarjoavat kokonaisnäkymän siitä, miten yrityksessä käytetään DNA:n yrityspuhelinliittymiä ja mistä laskut ja kustannukset koostuvat.
 • DNA Vaihdepalvelun avulla yrityksen puhelinnumeroon tulevat puhelut voidaan ohjata automaattisesti joko vapaille työntekijöille tai jonoon, mahdollistaen paremman henkilöstön tavoitettavuuden.
Päivitä puhelimesi 5G-aikaan

Valjastaaksesi 5G:n nopeammat tiedonsiirtonopeudet yrityksesi käyttöön tarvitset 5G-liittymän lisäksi 5G-laitteen. Tutustu laitevalikoimaamme ja palvelulaitteisiimme YritysDNA-itsepalvelussa tai kysy lisää myyntipalvelustamme!

Saapuessasi 5G-alueen ulkopuolelle, saat käyttöösi nopean ja kattavan 4G-verkon. DNA:n 5G-verkko laajenee jatkuvasti uusille paikkakunnille. Voit tarkistaa alueesi 5G-kuuluvuuden täältä.

27,90 €/kk

 • Ei määräaikaa
 • Avausmaksu 6,90 €
 • Alv. 0 %

Täydentävät palvelut

DNA Selausturva estää pääsyn haitallisille sivuille DNA:n mobiiliverkossa. Valittavissa on kaksi eri suojauksen tasoa:

Tietoturvauhat: suodattaa tunnetuimmat tietoturvauhkat haitallisilta sivuilta.
Tietoturvauhat ja haitallinen sisältö: suodattaa tunnetuimmat tietoturvauhkat haitallisilta sivuilta sekä aikuisviihteen, väkivaltasisällön, uhkapelisivustot ja huumeisiin liittyvän sisällön.

DNA Multi-SIM -lisäpalvelulla käytät yritysliittymääsi useassa laitteessa samanaikaisesti. Palvelu saatavilla myös Alppe Watch -älykelloon.

DNA Vaihdepalvelun avulla parannat yrityksesi tavoitettavuutta ja hallitset paikallaolotietoja.

DNA Yritysraportit tarjoavat kokonaisnäkymän siitä, miten yrityksessäsi käytetään DNA:n yrityspuhelinliittymiä ja mistä laskut ja kustannukset koostuvat.

Oletko jo asiakas?

Voit tilata ja hallinnoida yritysliittymiäsi helposti YritysDNA-itsepalvelussa

Kaipaatko apua?

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään valitsemaan yrityksesi tarpeisiin sopivat liittymät! Palvelemme arkisin puhelimitse ja chatin kautta klo 8–16.

Katso myös muut liittymämme

4G

DNA Business Rajaton 4G 10M

 • Netin maksiminopeus 10 Mbit/s
 • Netti Rajaton kotimaassa
 • Puhelut ja viestit Rajaton puhe, 100 kpl viestejä
 • EU-data 28,3 Gt/kk

21,90 €/kk

TARJOUS

DNA Business Rajaton 5G 300M

 • Netin maksiminopeus 300 Mbit/s
 • Netti Rajaton Pohjolassa ja Baltiassa
 • Puhelut ja viestit Rajaton puhe, 1000 kpl viestejä
 • EU-data 39,9 Gt/kk

27,50 €/kk/24 kk
Tarjous voimassa 31.5.2024 asti.

5G

DNA Business Rajaton 5G 600M

 • Netin maksiminopeus 600 Mbit/s
 • Netti Rajaton Pohjolassa ja Baltiassa
 • Puhelut ja viestit Rajaton puhe, 1000 kpl viestejä
 • EU-data 48,9 Gt/kk

37,90 €/kk

Katso kaikki liittymät   Tutustu verkkovierailuehtoihin

 

DNA:n verkkovierailuehdot

DNA:n liittymätuotteita ei ole tarkoitettu pysyvään verkkovierailuun. Pysyvän verkkovierailun osalta laskutetaan kaikista verkkovierailupalveluista kotimaan hinnan lisäksi EU-lisämaksu. Asiakkaan matkustaminen ja oleskelu ulkomailla katsotaan ajoittaiseksi kun joko liikennemääräehto tai oleskeluehto toteutuu.

Liikennemääräehto: Tiedonsiirron, soitettujen puheluminuuttien ja lähetettyjen SMS/MMS-viestien kokonaismäärä kotimaassa on suurempi kuin EU/ETA-alueella viimeisen 120 vuorokauden aikana.

Oleskeluehto: Asiakas on viimeisen 120 vuorokauden aikana oleskellut enemmän kotimaassa kuin EU/ETA-alueella. Myös muussa kuin EU/ETA-maassa oleskelu luetaan kotimaassa oleskeluksi.

Mikäli liikennemääräehto (1) ja oleskeluehto (2) eivät täyty, saa asiakas automaattisen viestin ajoittaisen verkkovierailun ylittymisestä. Viestin jälkeen DNA laskuttaa kaikista EU/ETA alueella käytetyistä verkkovierailupalveluista EU-lisämaksun. Veloitetut EU-lisämaksut hyvitetään, mikäli asiakas seuraavan 14 vuorokauden aikana osoittaa käyttävänsä matkaviestinpalveluita pääasiallisesti kotimaassa. EU-lisämaksujen periminen lopetetaan, kun matkaviestinpalveluiden käyttö täyttää ehdon (1) tai (2).