Abstrakti kuva

ZTNA - Zero Trust Network Access

Työnantajan on taattava puitteet turvalliseen työntekoon paikasta riippumatta – Zero Trust Network Access mahdollistaa tietoturvallisen pääsyn työn kannalta olennaisiin sovelluksiin.

Soita 0800 302030

DNA ZTNA on ratkaisu tietoturvallisen hybridi- ja etätyön uuteen aikakauteen

Työnantajan on taattava puitteet turvalliseen työntekoon paikasta riippumatta – Zero Trust Network Access mahdollistaa tietoturvallisen pääsyn työn kannalta olennaisiin sovelluksiin.

DNA:n ZTNA-lisäpalvelut tarjoavat skaalautuvia ja helposti käyttöönotettavia tietoturvaratkaisuja sujuvaan ja huolettomaan hybridityöhön, esimerkiksi määrittämällä kullekin käyttäjille sekä laitteille asianmukaiset pääsyoikeudet sovelluksiin roolin ja työkuvan mukaan. Näin yrityksesi suojaa dataa myös sisältä päin, vaikeuttaen merkittävästi kyberrikollisten murtautumista yrityksesi tietoihin niin pilvessä kuin konesaleissa.

Moderni työelämä jatkaa laajentumistaan toimistojen ulkopuolelle, ja pilvipalvelut ovat tärkeä osa etä- ja hybridityön sujuvuutta. Tämä tuottaa yrityksille ja organisaatioille uusia vaatimuksia ja niiden myötä myös haasteita työnantajina: henkilökunnalle on tarjottava yhtenäisesti toimivat laitteet sekä mahdollisuus työskennellä turvallisesti. Zero trust -arkkitehtuuria hyödyntävät verkkoratkaisut pyrkivät suojaamaan yritystä tietomurroilta ja hyökkäyksiltä sekä palvelevat yrityksien tarpeita ja erilaisia tilanteita – myös sellaisia, joissa muutos on vakio.

Estät luvattoman pääsyn yrityksesi sovelluksiin

ZTNA mahdollistaa turvallisen väylän etäyhteyksille ja vähentää tietomurtojen riskiä.

Tarjoat mutkattoman käyttäjäkokemuksen

Palvelu skaalautuu tulevaisuuden hybridityön vaatimusten mukaan ja on helppo ottaa käyttöön.

Ennaltaehkäiset luvattoman pääsyn haittoja

Tarjoat yhtenäisesti toimivat laitteet henkilöstöllesi ja samalla suojaat yrityksesi dataa.

Mitä tarkoittavat ZTNA, ZTA ja Zero Trust?

ZTNA (Zero Trust Network Access) on Zero Trust-filosofiaan perustuva ratkaisu konkretisoituna: ZTNA hallitsee käyttäjien pääsyä kaikkiin yrityksen sovelluksiin paikasta riippumatta, oli käyttäjä yhdistettynä yrityksen verkkoon tai työskentelemässä kotoa käsin. ZTNA ei luota yhteenkään käyttäjään tai laitteeseen automaattisesti sekä tarjoaa parempaa ja entistä turvallisempaa käyttäjäkokemusta nykyaikaisiin ja monimutkaisiin verkkoratkaisuihin.

ZTA (Zero Trust Access) tarkoittaa tietämystä ja hallintaa siitä, kuka tai mikä on organisaation verkossa ja mihin näillä on pääsy, esimerkiksi käyttäjän rooli tai IoT-laitteiden tehtävä määrittelee asianmukaiset oikeudet verkkoon. ZTA onkin siis pääsyoikeuksien hallintaa – ilman luottamusta.

Zero Trust on sovelluskehityksen filosofia, jota hyödynnetään turvallisemman verkkoympäristön rakentamiseen. Zero Trust nojaa ajatukseen luottamuksettomasta tietoturvasta: älä luota mihinkään ja varmista aina. Perinteisesti tietoturvassa on luotettu organisaation sisäverkossa toimiviin käyttäjiin ja laitteisiin, ja esimerkiksi VPN toimii tällä tavalla. Zero Trust haastaa tämän ajatusmallin sekä pyrkii muuttamaan käsitystä tietoturvasta: kuinka voidaan varmistaa, että asianmukaiset käyttäjät ja laitteet pääsevät dataan käsiksi turvallisella tavalla? Zero Trust tunnistaa, että uhkat vaanivat myös organisaation sisällä ulkoverkon uhkien lisäksi.

Täydentävät palvelut

Secure SD-WAN – Yritysverkko – DNA ZTNA täydentää yritysverkon tietoturvaa ja mahdollistaa paremman Zero Trust -ympäristön rakentamisen.
 
Tietoturvallinen toimipisteratkaisu - DNA Secure Site – Täydennä yrityksesi Zero Trust -infrastruktuuria liittämällä DNA ZTNA osaksi DNA Secure Site -palvelua.
 
Pääsynhallinta - Identiteetinhallinta – Täydennä yrityksesi Zero Trust -mallia tarkemmalla pääsynhallinnalla. 

Kerroksia ja läpinäkyvyyttä

Tietoturvan uusi muoto

Muuttuva työ tarvitsee uudenlaista suojautumista. Pelkän palomuurin ja virustorjunnan aika on ohitse.

Referenssit

Referenssi
4/2024 DNA Yrityksille

DNA IoT -liittymät tehostavat Liningin älykästä vedenohjausjärjestelmää

Referenssi
4/2024 DNA Yrityksille

Posiolla ainutlaatuiset kokemukset elävät yhdessä teknologian kanssa

Referenssi
Kuva: Ropo Capital
1/2024 DNA Yrityksille

Laskutusyrityksen kansainvälistyminen on helppoa, kun tietoliikennepalvelut saa yhdeltä luukulta 

Referenssi
4/2023 DNA Yrityksille

Moottori ja kauppa hyrräävät, kun yhteydet pelaavat

Lue lisää tietoturvan uusista muodoista

Artikkeli
7/2024 DNA Yrityksille

10+1 välttämätöntä vinkkiä yrityksen kyberresilienssin vahvistamiseksi

Artikkeli
7/2024 DNA Yrityksille

Terveydenhuoltokin hyötyy reunalaskennasta – parempaa hoitoa haja-asutusalueille

Artikkeli
7/2024 DNA Yrityksille

ZTNA, VPN ja MSASE – Miten nämä kaikki liittyvät turvalliseen hybridityöhön?

Artikkeli
7/2024 DNA Yrityksille

5G luo pohjaa automaatiolle ja digitalisaatiolle

Turvaa yrityksesi liiketoiminta

Ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä yrityksellesi sopivin tietoturvakokonaisuus.

Jätä yhteydenottopyyntö Soita 0800 30 20 30