Yrittäjien itsepalvelukanavat

Hallinnoi yritykselle ostettuja kuluttajatuotteita helposti maksuttomassa Oma DNA -mobiilisovelluksessa tai verkkoitsepalvelussa.

Uutta! Oma DNA -mobiilisovellus nyt myös yrittäjille

Yrityksen nimenkirjoitusoikeuden omaavat henkilöt voivat hallinnoida kaikkia yrityksen nimiin ostettuja DNA:n kuluttajapalveluita sekä niihin liittyviä laskuja nyt myös Oma DNA -mobiilisovelluksessa.

Sovelluksen avulla voit muun muassa:

  • Tarkastella ja maksaa laskujasi
  • Tutustua omiin palveluihisi
  • Tehdä liittymänvaihdon tai tilapäisen sulun
  • Löytää lähimmän DNA Kaupan

Lataa sovellus:

Mobiliituotteiden hallinnointi dna.fi:ssä

Jos haluat hallinnoida yrityksesi kuluttajamobiililiittymiä verkkoitsepalvelussa mobiilisovelluksen sijaan, voit kirjautua itsepalveluun entiseen tapaan vanhoilla käyttäjätunnuksillasi täältä. Huomioithan, että tällöin käyttäjätunnus ei ole sähköpostiosoite vaan esim. qd123456.

Kirjaudu itsepalveluun


Huom! Mikäli yritykselläsi on liittymiä ja palveluita DNA yritystarjoamasta, hallinnoit niitä jatkossakin yritysten verkkoitsepalvelussa YritysDNA:ssa.

Näin otat Oma DNA -sovelluksen yrityksesi käyttöön!

Videolla kerromme vaihe vaiheelta, kuinka saat mobiilisovelluksen käyttöösi. Vaiheet on kuvattu myös videon alla.

Lataa ja kirjaudu Oma DNA -sovellukseen 

Lataa sovellus puhelimellesi tai tabletillesi omasta sovelluskaupastasi. Tämä jälkeen kirjaudu sovellukseen DNA Tunnuksella, jossa käyttäjätunnus on sähköpostiosoitteesi. Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia, voit luoda ne mobiilisovelluksen kirjautumisnäkymästä tai täältä.

Siirry: Muut > Omat Tiedot > DNA Tunnus

Siirry sivun alaosaan ja klikkaa ”Aloita liittäminen” painiketta. Tunnistaudu tämän jälkeen Oma DNA -sovelluksen kirjautumisessa käyttämälläsi PIN-koodilla tai sormenjälki- / kasvotunnistautumisella.

Liitä yrityksesi Y-tunnus DNA Tunnukseen

Syötä yrityksesi Y-tunnus ja paina sivun oikeaan yläkulmaan ilmestyvää väkästä (Android) tai tekstiä Tallenna (iOS).

Huom. Yhdistäminen vaatii, että sinulla on nimenkirjoitusoikeus, joka valtuuttaa sinut edustamaan yritystä yksin.

Yhdistäminen tehty

Nyt näet yrityksellesi ostetut DNA:n kuluttajatarjoaman tuotteet, palvelut sekä laskut Oma DNA -sovelluksessa. Jos sinulla on DNA:n kuluttajapalveluita myös henkilökohtaisessa omistuksessa, hallinnoit niitä kätevästi samoilla DNA Tunnuksilla.

Usein kysyttyä

Oma DNA -sovelluksen käyttö yritysasiakkaana