IoT-ekosysteemi

DNA on osa Solitan kokoamaa IoT Alliancea, joka on on sekä Suomen että Euroopan tasolla uniikki modulaarinen alustatalouden palvelumalli.

Solita IoT Alliance tarjoaa valmiin verkoston ratkaisuja ja kumppaneita, joiden avulla pääsee nopeasti alkuun. Tavoitteena on rikastaa olemassa oleva liiketoimintatoimintaympäristö toimivaksi IoT-kokonaisuudeksi.

DNA tuo kokonaisuuteen nopean ja luotettavan pääsyn sensoridataan kaikkialla Suomessa sekä kansainvälisesti IoT World Alliancen tukemana, johon DNA kuuluu ainoana suomalaisena teleoperaattorina. Saumattomien yhteyksien lisäksi Cisco Jasperin tuottama liittymänhallintatyökalu DNA Control Center on tärkeä osa modulaarisia palveluratkaisuja.

 

IoT Alliancen palveluratkaisut

Solita IoT Alliance on uniikki palvelumalli, joka kattaa palvelut ja ratkaisut testaamiseen, tiedon havainnointiin ja keräämiseen, analytiikkaan, tekoälyn hyödyntämiseen,  visualisointiin ja pilviratkaisuihin.

IoT Alliance palvelumoduulit tarjoavat valmiiksi mietityt ratkaisumallit liiketoimintasi tarpeisiin, kuten:

Ennakoiva huolto

Käyttöasteiden seuranta

Etäohjaus

Datan kerääminen

Kehittynyt tunnistaminen

”Suomeen asennetaan lähivuosina miljoonia uusia verkkoon liitettäviä älylaitteita. DNA:n IoT-palveluissa on jo 5G-verkon tasoisia elementtejä käytössä, eli IoT:n saralla pystymme tarjoamaan monia tulevaisuuden palveluita jo nyt. Haluamme auttaa tarjoamaan suomalaisyrityksille täysin uudenlaista IoT-palvelumallia, joka vauhdittaa uuden teknologian hyödyntämistä ja sitä kautta yritysten menestystä. Arvostamme Solitan laajaa osaamista IoT-ratkaisujen eri osa-alueilla”.
- DNA:n IoT Connectivity -palveluista vastaava johtaja Esa Kinnunen