Blogit

Yhteisverkko yltää Korvatunturillekin

Marraskuussa valmistunut yhteisverkko toi huippunopeat 4G-yhteydet Pohjois-Suomen asukkaille ja alueella lomaileville hiihtoturisteille. Valtaisan rakennusprojektin tiimoilta pystytettiin huimat 1700 uutta tukiasemaa, jotka ovat tuoneet paremmat yhteydet yli 760 000 ihmiselle.

Myös kauden odotetuin vieras Joulupukki on niiden onnellisten joukossa, joita yhteisverkko tänä talvena pääsee ilahduttamaan.

Tarina ei kerro, minkä operaattorin palveluita pukki nykyään suosii, mutta toivomme, että rauhallisen joulumielen lisäksi tonttupajalla nautitaan nyt monikymmenkertaisista tiedonsiirtonopeuksista aiempaan verrattuna.

Uusi vauhdikas yhteisverkko nimittäin hyödyttää monenmoisia askareita, joita Joulupukin ja hänen apureidensa arkeen näin joulun alla sisältyy:

  • Pitkätkin joululahjalistat latautuvat käden käänteessä suoraan puhelimeen tai 4G-tablettiin. Pakettien keräily nopeutuu, kun tonttujen ei tarvitse jatkuvasti juosta toimiston koneelle tarkastamaan, mitä mihinkin säkkiin pakataan.
  • Pimeällä yötaivaalla navigointi hoituu sujuvasti, kun paikannus pelaa. Helposti rekeen asennettava autoteline pitää luurin vakaasti paikoillaan ja vapauttaa molemmat kädet ohjaksiin.
  • Instagram-kuvien, Facebook-päivitysten, Youtube-videoiden ja Snapchat-hassuttelujen julkaisu vie vain pienen hetken. Somen avulla Korvatunturin fiilis välittyy viipymättä omille yleisöille ja pukin henkilöbrändi joulun lähettiläänä vahvistuu entisestään.
  • Liikkuvaa työtä tekevälle Joulupukille on tärkeää, että yhteydet pelaavat missä vain hän liikkuukin. DNA:n 4G-verkko tavoittaa yli 99 % väestöstä, joten kiireisiin sähköposteihin vastaaminen ja muorille viestittely hoituvat myös tien päältä.

Kun työkalut ovat kunnossa ja joulun kiireet tulevat jouhevasti hoidettua, pääsevät pukki ja hänen tonttunsa itsekin ajoissa rauhoittumaan jouluisten patojen ja höyryävän glögikannun ääreen. Sama koskee toki muitakin verkkomme vaikutuspiirissä asuvia yrittäjiä ja työn sankareita!

Koko DNA:n puolesta haluamme toivottaa teille lämmintä ja rauhallista joulua!

Avainsanat:

Mobiili Verkko 4G Liikkuva työ Yhteydet

Lue lisää uudesta työstä

Artikkeli
4/2024 DNA Yrityksille

Asiakkaan tukena joka käänteessä – DNA:laiset syttyvät asiakaskohtaamisista ja kokevat työnsä merkitykselliseksi

Artikkeli
4/2024 DNA Yrityksille

Tekoäly on sitä mitä teemme siitä – ja samaan aikaan sekä uhka että mahdollisuus

Artikkeli
4/2024 DNA Yrityksille

Deepfake-huijaukset ja monet muut verkkorikokset ammattimaistuvat – Jokainen yritys on potentiaalinen kohde kyberrosvolle

Blogi
4/2024 Mari Eklund

Uhkakenttä muuttuu teknologian kehittyessä – miten yrityksen kyberresilienssiä voi vahvistaa?

Miltä näyttää teknologian vuosi 2024?

Uljaan uuden huomisen onnennumero on 14 – nimittäin niin monta nousevaa teknologiatrendiä esitellään DNA:n vuoden 2024 teknologiatrendiraportissa! Lue valppaasti, sillä monet näistä trendeistä tulevat jättämään jälkensä historiaan.

 

Pysy digitalisaation vauhdissa.

Tilaa DNA Yrityksille -uutiskirje sähköpostiisi!

Hyödynnetäänkö teillä jo uuden työn mahdollisuuksia? Ota yhteyttä – katsotaan yhdessä parhaat ratkaisut yrityksellesi.