Streamlog hallitsee digialustalla kaikki markkinoinnin materiaalit

Jyväskyläläinen Streamlog Oy on erikoistunut asiakkaidensa brändiaineiston hankintaan, valmistukseen, hallintaan ja logistiikkaan. Sen verkkopalvelusta asiakkaan työntekijät pystyvät hankkimaan yhdeltä luukulta esimerkiksi tarvittavat esitteet, julisteet, ikkunabannerit, teippaukset ja kyltit – jopa brändätyt myymäläkalusteet.

Streamlog hyödyntää myös sisäisesti omaa osaamista, sillä se omistaa Kirjakauppa.com-myymäläketjun, jolla on verkkokauppa ja parikymmentä myymälää eri puolilla Suomea pääosin ABC-asemilla. Kun aiemmin Kirjapörssin-nimellä toiminut ketju uudisti brändi-ilmeensä, Streamlog huolehti kaiken tarvittavan materiaalin jakelusta.

“Kirjakauppa.comin uudistus ja jatkuva palvelu kuvastaa sitä, kuinka Streamlog pystyy palvelemaan ketjumaisia yrityksiä ja lähettämään markkinointitavaraa moneen toimipisteeseen samaan aikaan”, kertoo Kirjakauppa.comin IT-päällikkö Antti Laitinen.

Streamlogin palvelussa kustannustehokkuutta asiakkaille tuovat keskittäminen ja palvelun on-demand-periaate. Verkkopalvelussa esimerkiksi myyjät ja myymälät voivat tilata tarpeellisia määriä markkinointijohdon määrittämää materiaalia. 

Tietoturvallinen yritysverkko ja toimivat yhteydet ovat Streamlogille kriittisen tärkeässä roolissa. DNA on toimittanut Streamlogille jo vuodesta 2016 alkaen tietoliikenneyhteydet, yritysturvan, palomuurin, domain-palvelut, www-palvelut, Microsoft Office365:n sekä mobiililaitteet ja -liittymät.

DNA toimittaa myös verkot ja maksupäätteet Kirjakauppa.comin pariinkymmeneen myymälään. 

“DNA:n palvelut ovat mielestäni toimineet luotettavasti ja asiakaslähtöisesti. Esimerkiksi maksupäätteiden päivityksen tarvitsimme kiireellisesti, ja mielestäni sopimukset, valmistelut ja toimitukset hoituivat todella nopeasti tarpeemme huomioiden. DNA teki samalla palomuuriin valmiiksi uudet asetukset maksupääteitä varten”, Antti Laitinen sanoo.

 

Näillä ratkaisuilla tehostimme asiakaamme liiketoimintaa:

Yritysverkko

Palomuuri

Tietoturva

Mobiililiittymät

Mobiilidata

Maksupäätteet

Microsoft Office365

Avainsanat:

Referenssi Verkko Yhteydet Mobiili Tietoturva
 

Lue lisää uudesta työstä

9/2021 DNA Business

Keskitä mobiilipalvelut yhdelle luukulle – toimivat ja oikein valitut ratkaisut tukevat yrityksen kasvua

Yhä useampi työtehtävä hoituu nykyään mobiilisti.
SIM-kortilla varustettu tabletti on paras liikkuvan työn väline
9/2021 DNA Business

SIM-kortilla varustettu tabletti on paras liikkuvan työn väline

Neljä asiaa, jotka tekevät tabletista läppäriä näppärämmän työvälineen.
Merja Rahkola-Toivanen on yrityssparraaja KasvuOpen-verkostossa, jossa hän neuvoo yrityksiä muun muassa myynnissä, markkinoinnissa ja johtamisessa.
9/2021 DNA Business

Pizzayrittäjän kasvuneuvo: "Palkkaa ainakin yksi betonibuutsi!"

Merja Rahkola-Toivanen on yrityssparraaja KasvuOpen-verkostossa.
9/2021 Olli Sirkka

Pelataanko teilläkin innovaatiolottoa kahviautomaatilla? Oikeat innovaatiot syntyvät toisin

”Kyllä meillä on innovointikyky pahasti kärsinyt etäilystä”.

Hyödynnetäänkö teillä jo uuden työn mahdollisuuksia? Ota yhteyttä – katsotaan yhdessä parhaat ratkaisut yrityksellesi.