Pihisteletkö väärästä paikasta? Se voi kostautua työtehossa

Suomalaiset ovat erittäin ahkeria mobiilidatan käyttäjiä. Moni hankkii henkilökohtaiseen puhelimeensa nopean 4G-yhteyden, mutta yritysliittymässä voi vielä lymytä hidas kahden megan nettiyhteys.

Kahden megan nettiyhteys oli taannoin takavuosina mainio ja moderni valinta. Jos kärsivällisyys riitti, sillä pystyi esimerkiksi katsomaan netistä kukkakaupan aukioloajat. Sen nopeampaakaan ei ollut tarjolla, eikä työnteko ollut yhtä liikkuvaa kuin tänä päivänä.

Nykyään puhelimen käyttö on kuitenkin muuttunut paljon. Moni työpuhelimen käyttäjä hyötyisi nopeammasta netistä, jolloin esimerkiksi sähköposteihin voisi vastata tien päältä, eikä videopuheluun vastaaminenkaan olisi ongelma.

Esimerkiksi 21 megan datapaketti helpottaa työn tekemistä. Sillä pääsee käsiksi niin sähköpostiin, videopuheluihin kuin esimerkiksi huollon ohjevideoihinkin.

Puhelinetu on suosittu monessa firmassa. Mukavaa etua ei kannata pilata datapaketista pihistelyllä. Sama datayhteys sutjakoittaa työntekoa ja ilahduttaa puhelinedun saajaa.

Yritysliittymiesi datapaketti kymmenkertaistuu taskurahalla. Voit päivittää liittymäsi nopeammiksi kätevästi Minun yritykseni -palvelusta.

Avainsanat:

Mobiili 4G
 

Lue lisää uudesta työstä

Hyödynnetäänkö teillä jo uuden työn mahdollisuuksia? Ota yhteyttä – katsotaan yhdessä parhaat ratkaisut yrityksellesi.