Blogit

Pihisteletkö väärästä paikasta? Se voi kostautua työtehossa

Suomalaiset ovat erittäin ahkeria mobiilidatan käyttäjiä. Tefficientin tutkimuksen mukaan DNA:n asiakkaat käyttävät koko maailmassa eniten mobiilidataa liittymää kohden. Moni hankkiikin henkilökohtaiseen puhelimeensa nopean mobiiliyhteyden, mutta yritysliittymässä saattaa lymytä hidas tai vanhentunut yhteys.

Kahden megan nettiyhteys oli takavuosina mainio ja moderni valinta. Jos kärsivällisyys riitti, sillä pystyi esimerkiksi katsomaan netistä kukkakaupan aukioloajat. Sen nopeampaakaan ei ollut tarjolla, eikä työnteko ollut yhtä liikkuvaa kuin tänä päivänä.

Nykyään puhelimen käyttö on kuitenkin muuttunut paljon. Puhelimella lähetellään kuvaviestejä, soitellaan videopuheluita ja katsotaan suoratoistopalveluita. Poikkeuksellisen kevään aikana henkilökohtainen mobiiliyhteys toimi monilla myös luotettavana nettiyhteytenä etätöissä. Syyskuussa julkaistun Tefficientin tutkimuksen mukaan dataa virtasi DNA:n mobiililiittymissä kevään aikana keskimäärin huimat 33,1 gigaa kuukaudessa.

Myös työpuhelimeen kannattaa valita nopea ja rajaton nettiyhteys, jonka avulla esimerkiksi videopuheluita voi soittaa ja sähköposteihin vastata paikasta riippumatta.

”Suosittelemme yritysliittymään minimissään 50 megan datapakettia. Tällöin käyttäjä voi jakaa puhelimestaan luotettavan nettiyhteyden töiden tekoon, oli toimisto sitten kotona tai mökillä”, sanoo DNA:n yritysviestintäratkaisuista vastaava business manager Kati Korhonen.

Tulevaisuudessa yhä useampi valitsee työkäyttöön huippunopean 5G-yhteyden. 5G:n kuuluu tällä hetkellä suurissa kaupungeissa ja pääkaupunkiseudulla, mutta peittoalue laajenee jatkuvasti.

 

Operaattorin vaihtaminen on helppoa ja voi tuoda merkittäviä säästöjä yrityksellesi. Pyydä meiltä tarjous jo tänään!

Pyydä tarjous

Avainsanat:

Mobiili Liittymät 5G

Lue lisää uudesta työstä

3/2024 DNA Yrityksille

DNA:n vahvat pohjoismaiset hartiat takaavat sujuvat digipalvelut läpi Pohjolan

Artikkeli
3/2024 DNA Yrityksille

Katsaus kyberturvan nykytilaan – kyberresilienssin vahvistaminen on välttämätöntä

Artikkeli
3/2024 DNA Yrityksille

Valokuitu vai 5G FWA – tiedätkö nämä 5 asiaa kiinteästä 5G-yhteydestä?

Artikkeli
3/2024 DNA Yrityksille

Näin ennakoit kustannukset: hanki mobiililaitteet palveluna

Miltä näyttää teknologian vuosi 2024?

Uljaan uuden huomisen onnennumero on 14 – nimittäin niin monta nousevaa teknologiatrendiä esitellään DNA:n vuoden 2024 teknologiatrendiraportissa! Lue valppaasti, sillä monet näistä trendeistä tulevat jättämään jälkensä historiaan.

 

Pysy digitalisaation vauhdissa.

Tilaa DNA Yrityksille -uutiskirje sähköpostiisi!

Hyödynnetäänkö teillä jo uuden työn mahdollisuuksia? Ota yhteyttä – katsotaan yhdessä parhaat ratkaisut yrityksellesi.