Blogit

Kattavilla lisäpalveluilla virität työntekijöiden liittymät huippuunsa

Onko työntekijöilläsi useita SIM-kortillisia laitteita? Tarve ohjata puheluita ketterästi toisilleen? Työmatkoja EU:n ulkopuolelle? Entä haluatko turvallisempaa nettiselailua tai tarkempaa dataa liittymien käytöstä? Tuunaa yrityksesi liittymiä kätevästi lisäpalveluilla!

Harvassa yrityksessä kaikki työntekijät tekevät samaa työtä, saati samalla tavalla. Yrityksien sisällä on toisistaan poikkeavia tarpeita niin työhön käytettäville laitteille kuin niiden liittymillekin. Jotta jokaisella työntekijällä on edellytykset tehdä työnsä tehokkaasti, kannattaa yrityksen liittymiä muokata yksilöllisten tarpeiden mukaan. Samalla varmistut siitä, ettet tule maksaneeksi turhista lisäpalveluista.

Käyttäjäkohtaiset lisäpalvelut yksilöllisiin tarpeisiin

Kattavat lisäpalvelut mahdollistavat liittymän virittämisen jokaiselle työntekijälle parhaiten sopivaksi. Lisäpalvelut voi kytkeä päälle YritysDNA-itsepalvelun tai yritysasiakaspalvelun kautta.

Multi-SIM työntekijöille, joilla laitteita on enemmän kuin yksi

Multi-SIMin avulla samaa liittymää voi käyttää jopa viidessä eri laitteessa. Tämä voi olla hyödyksi vaikkapa silloin, kun työntekijä tarvitsee työmaa- tai tehdaskäyntejä varten iskunkestävän, edullisemman kakkospuhelimen. Multi-SIMiä voi hyödyntää myös älykellossa: sen turvin työntekijä voi käydä esimerkiksi kesken työpäivän tekemässä treenin ilman älypuhelinta, ja olla silti tavoitettavissa. Multi-SIM mahdollistaa myös saman numeron jakamisen useamman työntekijän kesken.

Reissudata EU:n ulkopuolella matkustaville

Niille, joilla on työmatkoja EU-alueen ulkopuolelle ja tarve käyttää kohdemaassa nettiä, Reissudata on erinomainen valinta. Reissudata on kiinteähintainen datapaketti, jonka avulla säästyt kalliilta roaming-maksuilta. Työntekijä voi itse aktivoida Reissudatan tekstiviestitse kohdemaahan saavuttuaan. Reissudatan turvin työnteko onnistuu sujuvasti tien päältä, eikä työntekijä ole riippuvainen turvattomista ja epävarmoista wifi-verkoista.

Selausturva laitteiden, työntekijöiden ja yrityksen lisäturvaksi

Selausturva estää ja suodattaa haitallisten sivujen yleisimmät tietoturvauhkat, kun surffailu tapahtuu DNA:n mobiiliverkossa. Tarvittaessa liittymään voi valita myös automaattisen eston haitalliselle sisällölle, kuten aikuisviihteelle, väkivaltasisällölle, uhkapelisivustoille ja huumeisiin liittyvälle sisällölle. Näin työntekijöidesi nettiselailu on entistäkin turvallisempaa ja koko yrityksen tietoturva paranee.

Yrityskohtaiset ratkaisut koko organisaation hyödyksi

Kun haluat sujuvoittaa asiakaspalvelua tai saada entistä tarkempaa tietoa liittymien käytöstä ja kustannuksista päätöksenteon tueksi, voit ottaa käyttöön täydentäviä yritysratkaisuja.

Vaihdepalvelu näppärään puheluiden hallintaan

Vaihdepalvelun avulla lomalla tai kokouksessa olevien työntekijöiden puhelut voidaan ohjata suoraan vapaille työntekijöille, jolloin asiakkaan yhteydenotot eivät mene sivu suun. Jos kuitenkin käy niin, ettei kukaan ennätä vastaamaan puheluun, Vaihdepalvelun avulla myös vastaamattomat puhelut tulevat käsitellyksi vaivattomasti. Jonotustoiminnon lisäksi soittajille voi ottaa käyttöön takaisinsoittotoiminnon, jolloin asiakkaan ei tarvitse odotella ruuhkatilanteissa linjoilla. DNA Call -mobiilisovelluksen avulla puheluiden ohjaus ja poissaolojen määritys onnistuvat kätevästi missä ja milloin vain.

Yritysraportit tiedonjanoon ja optimointiin

DNA Yritysraportit tarjoavat kaiken kokoisille yrityksille arvokasta lisätietoa liittymien käytöstä ja kustannusten jakaantumisesta. Raportteja on eri tarkoituksiin, kuten ulkomaankäytön tarkasteluun, laitekokonaisuuden hallintaan tai kustannusten erittelyyn. Kun näet yhdestä paikasta tarkasti, mistä kustannukset koostuvat, sinun on helpompi optimoida tarvitsemiasi palveluita juuri yrityksellesi sopivaksi kokonaisuudeksi.

 

Kolahtiko? Tilaa yritysliittymien lisäpalvelut YritysDNA-itsepalvelusta tai yritysasiakaspalvelusta. 

Avainsanat:

Mobiili Muuttuva työ Liikkuva työ Liittymät

Lue lisää uudesta työstä

Artikkeli
6/2024 DNA Yrityksille

Homma rullaa, työkalut pelaavat ja tietoturva on kunnossa – Miten yrityksen IT-ostot kannattaa hoitaa?

Artikkeli
6/2024 DNA Yrityksille

Johtaja, älä kurista yrityksesi verkkoja – vanhanaikainen verkkoinfra hidastaa toimintaa ja lisää riskejä

Artikkeli
6/2024 DNA Yrityksille

Muhoslaisia energiavarastoja pian ympäri Eurooppaa? Cactos tähtää kansainvälisille markkinoille

Artikkeli
6/2024 DNA Yrityksille

Korvat hörölle: luvassa on teknologiaa, tietoturvaa ja trendejä

Miltä näyttää teknologian vuosi 2024?

Uljaan uuden huomisen onnennumero on 14 – nimittäin niin monta nousevaa teknologiatrendiä esitellään DNA:n vuoden 2024 teknologiatrendiraportissa! Lue valppaasti, sillä monet näistä trendeistä tulevat jättämään jälkensä historiaan.

 

Pysy digitalisaation vauhdissa.

Tilaa DNA Yrityksille -uutiskirje sähköpostiisi!

Hyödynnetäänkö teillä jo uuden työn mahdollisuuksia? Ota yhteyttä – katsotaan yhdessä parhaat ratkaisut yrityksellesi.