Blogit

Hyvät liittymät takaavat opetuksen onnistumisen Epic Autokoulussa

Moitteettomasti toimivat liittymät ovat tarpeen autokoulussa, jossa valtaosa opetustyöstä tapahtuu nykyisin häiriötöntä datayhteyttä edellyttävien simulaattorien sekä virtuaaliluokkien avulla. 

Epic Autokoululla on yhteensä 74 toimipistettä Etelä-Suomesta Lappiin asti – kouluja löytyy etelässä kaikista suuremmista kaupungeista ja kaukaisin piste sijaitsee Kemijärvellä. Työntekijöitä on yhteensä 120. 

Autokoulu on käyttänyt DNA:n liikkuvaa laajakaistaa ja M2M-liittymiä toukokuusta 2019 lähtien. DNA:n liikkuvan laajakaistan ja M2M-liittymien käyttöönotto vuosi sitten sujui vaivattomasti, nopeasti ja tehokkaasti. 

”Palvelupaketit optimoitiin autokoulun tarpeisiin sopiviksi, ja ne ovat tuoneet selvää säästöä kuluihin. Yksittäisiin ongelmatilanteisiin olemme saaneet vastaukset aina saman tien”, kertoo Epicin operatiivinen johtaja Siim Männik

Liittymien lisäksi autokoulu käyttää myös DNA Vaihdepalvelua. ”Vaihdepalvelu yhdistää asiakkaat oikeille tahoille. Tällä on ollut positiivinen vaikutus asiakastyytyväisyyteen”, Männik sanoo.

Myös yhteistyö DNA:n kanssa on sujunut Männikin mukaan äärimmäisen tehokkaasti – henkilökohtaista apua on saatu pienempiinkin asioihin. 

”Yhteyshenkilömme on tuonut tarvittavan laitteen joskus jopa suoraan toimistolle. Hyvän asiakassuhteen ylläpitäminen on DNA:lle selvästi tärkeää.”

 

Näillä ratkaisuilla tehostimme asiakkaan liiketoimintaa:

Lue lisää uudesta työstä

Artikkeli
3/2024 DNA Yrityksille

Näin ennakoit kustannukset: hanki mobiililaitteet palveluna

Artikkeli
5G tuo rajattomasti nopeaa dataa vaativaan työhön
3/2024 DNA Yrityksille

5G tuo rajattomasti nopeaa dataa vaativaan työhön

Artikkeli
3/2024 DNA Yrityksille

Telenor korosti Pohjoismaisen yhteistyön merkitystä Mobile World Congress -tapahtumassa

Blogi
3/2024 Assi Oikari

Helikopteridronet, turvallisuus ja hiilijalanjälki: mobiilialan kansainvälinen kohtaaminen kertoo, mitkä teknologian alueet ovat kuumia juuri nyt

Miltä näyttää teknologian vuosi 2024?

Uljaan uuden huomisen onnennumero on 14 – nimittäin niin monta nousevaa teknologiatrendiä esitellään DNA:n vuoden 2024 teknologiatrendiraportissa! Lue valppaasti, sillä monet näistä trendeistä tulevat jättämään jälkensä historiaan.

 

Pysy digitalisaation vauhdissa.

Tilaa DNA Yrityksille -uutiskirje sähköpostiisi!

Hyödynnetäänkö teillä jo uuden työn mahdollisuuksia? Ota yhteyttä – katsotaan yhdessä parhaat ratkaisut yrityksellesi.