VERKOT JA YHTEYDET

Nopea 4G netti tablettiin tai läppäriin

Netti kulkee joustavasti mukanasi – niin toimistossa kuin tien päällä. 

DNA Liikkuva laajakaista yrityksille mahdollistaa tehokkaan työnteon siellä missä haluat sitä tehdä.

DNA:n nopeilla 4G-yhteyksillä työnteko ei jää vauhdista kiinni. Langaton ja nopea mobiilinetti on korvaamaton kaveri niin toimistolla, matkoilla kuin etätöissä. Netti kannattaa ottaa mukaan myös reissuun, sillä mobiilidatapalveluiden käyttö on helppoa ja turvallista myös ulkomailla

 

Miksi DNA Liikkuva laajakaista yrityksille

1) Huippunopea ja kattava 4G-verkko

Mobiiliverkkomme kattaa jo yli 99 % suomalaisista. Pääset nauttimaan hyvistä yhteyksistä lähes missä päin Suomea tahansa.

2) Mobiilidatan ykkönen

DNA:n asiakkaat käyttävät eniten mobiilidataa maailmassa. Verkossamme liikkuu tällä hetkellä 9,9 gigatavua dataa liittymää kohti kuukaudessa.

3) Helppoa hallinnointia

Voit muokata liittymiä ja päivittää käyttäjätietoja helposti 24h itsepalvelun tai yritysasiakaspalvelun kautta. Yritysasiakkaana saat käyttöösi myös laskutus- ja raportointipalveluita.

Harkitsetko? Ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä yrityksellesi sopiva ratkaisu.

Tiedonsiirto ulkomailla

EU:n roaming-hinnat laskivat 15.6.2017. Jatkossa surffaat Liikkuvalla laajakaistallakin EU:ssa edullisesti. Datan käyttö kuluttaa kotimaan datapakettia, jonka lisäksi perimme EU-perusmaksun 0,0046 €/Mt (kun käyttö on kohtuullista ja matkustus ajoittaista).

Muualla ulkomailla tehty tiedonsiirto ei sisälly palvelun kuukausimaksuun, vaan se veloitetaan erikseen kulloinkin voimassa olevan verkkovierailuhinnaston mukaisesti.

Ulkomaan tiedonsiirrolle on asetettu kaikissa DNA:n liittymissä 60 euron saldorajoitus. Voit muuttaa rajoitusta tai poistaa sen kokonaan DNA:n asiakaspalvelussa.

Lue lisää datan käytöstä ulkomailla