VERKOT JA YHTEYDET

Nopea mobiililaajakaista tablettiin tai läppäriin

Netti kulkee joustavasti mukanasi – niin toimistossa kuin tien päällä

DNA Liikkuva laajakaista yrityksille mahdollistaa tehokkaan työnteon siellä missä haluat.

DNA:n nopeilla 4G-yhteyksillä työnteko ei jää vauhdista kiinni. 5G nostaa nopeuksia entisestään vaiheittain alkaen 2019. Langaton ja nopea mobiililaajakaista on korvaamaton kaveri niin toimistolla, matkoilla kuin etätöissä. Mobiilidataliittymien käyttöönotto sujuu nopeasti.

Mobiililaajakaista toimii myös varayhteytenä, joka varmistaa työnteon jatkuvuuden mahdollisissa häiriötilanteissa. Mobiilinetti kannattaa ottaa mukaan myös reissuun, sillä mobiilidatapalveluiden käyttö on helppoa ja turvallista myös  ulkomailla

 

Asiakashyödyt

Sujuvaa työskentelyä paikasta riippumatta DNA:n huippunopealla ja kattavalla 4G-verkolla. Mobiiliverkkomme kattaa jo yli 99 % suomalaisista. Pääset nauttimaan hyvistä yhteyksistä lähes missä päin Suomea tahansa.

Varmista työnteon huoleton jatkuvuus liikkuvan laajakaistan toimiessa kustannustehokkaana varayhteytenä.

Helppoa hallinnointia. Voit muokata liittymiä ja päivittää käyttäjätietoja helposti 24h itsepalvelun tai yritysasiakaspalvelun kautta. Yritysasiakkaana saat käyttöösi myös laskutus- ja raportointipalveluita.

Täydentävät tuotteet

Etäyhteys-palvelulla tai Yrityskohtaisella mobiilidataverkolla liikkuvat käyttäjät pääsevät käyttämään sisäverkon palveluita

Päätelaitteen tietoturvalla suojaat päätelaitteesi.

 

Verkon uusi muoto - lue lisää!

Harkitsetko? Ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä yrityksellesi sopiva ratkaisu.