Huippunopea 5G- tai 4G-mobiililaajakaista tablettiin, läppäriin tai mokkulaan

Netti kulkee joustavasti mukanasi – niin toimistossa kuin tien päällä

DNA Liikkuva laajakaista yrityksille mahdollistaa tehokkaan työnteon siellä missä haluat.

DNA:n nopeilla 4G- ja 5G-yhteyksillä työnteko ei jää vauhdista kiinni. Langaton ja nopea mobiililaajakaista on korvaamaton kaveri niin toimistolla, matkoilla kuin etätöissä. Mobiilidataliittymien käyttöönotto sujuu nopeasti.

Mobiililaajakaista toimii myös varayhteytenä, joka varmistaa työnteon jatkuvuuden mahdollisissa häiriötilanteissa. Mobiilinetti kannattaa ottaa mukaan myös reissuun, sillä mobiilidatapalveluiden käyttö on helppoa ja turvallista myös ulkomailla

5G-nopeudet ovat käytössä jo monissa kaupungeissa ja verkko kehittyy edelleen ripeään tahtiin. Katso, millä alueilla 5G-verkko toimii jo nyt ja minne 5G laajenee seuraavaksi.

Asiakashyödyt

Sujuvaa työskentelyä paikasta riippumatta DNA:n huippunopealla ja kattavalla 4G-verkolla. Mobiiliverkkomme kattaa jo yli 99 % suomalaisista. Pääset nauttimaan hyvistä yhteyksistä lähes missä päin Suomea tahansa. 5G-verkko laajenee nopeasti, jolloin saat entistä nopeammat yhteydet liikkuvaan työhön.

Varmista työnteon huoleton jatkuvuus liikkuvan laajakaistan toimiessa kustannustehokkaana varayhteytenä.

Helppoa hallinnointia. Voit muokata liittymiä ja päivittää käyttäjätietoja helposti 24h itsepalvelun tai yritysasiakaspalvelun kautta. Yritysasiakkaana saat käyttöösi myös laskutus- ja raportointipalveluita.

Täydentävät tuotteet

Etäyhteys-palvelulla tai Yrityskohtaisella mobiilidataverkolla liikkuvat käyttäjät pääsevät käyttämään sisäverkon palveluita

Päätelaitteen tietoturvalla suojaat päätelaitteesi.

 

Verkon uusi muoto - lue lisää!

Harkitsetko? Ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä yrityksellesi sopiva ratkaisu.