Blogit

Firmani tarvitsee paremmat verkkoratkaisut! Miten se onnistuu?

Jotta liiketoiminta luistaa mutkattomasti, verkkoyhteyksien täytyy toimia varmasti, nopeasti ja tietoturvallisesti. Myös operaattorin asiakaspalvelun pitää miellyttää ja hinnoittelun täytyy olla järkevää. Jos verkot tai palvelut eivät tyydytä, liiketoimintasi jatkuvuus kärsii ja operaattorin vaihtoa on syytä harkita. Mutta miten vaihto onnistuu mahdollisimman kivuttomasti?

Yrityksesi verkkojen ja niitä koskevien palvelujen siirto operaattorilta toiselle saattaa tuntua mutkikkaalta. Helpoin ja kustannustehokkain ratkaisu verkkotarpeisiin on hankkia ne kokonaispalveluna.

Paras verkkoratkaisu lähtee aina työntekijöidesi ja yrityksesi tarpeista. Yrityksen tulee varmistaa, että työntekijöillä on tarvittavat pääsyt niin yrityksen sisäisiin järjestelmiin kuin julkiseen internetiin. Jotta arki rullaa saumattomasti, tulee yhteyksien olla toimintavarmat ja turvalliset. Me DNA:lla pidämme huolen siitä, että kokonaisuus vastaa yrityksesi tarpeita ja käyttöönotto on tehty sinulle yksinkertaiseksi.

Miten syntyy mutkaton palvelukokemus?

  1. Aloitamme aina yrityksesi tarpeiden tunnistamisesta ja teemme kattavan tarvekartoituksen. Näin voimme tarjota juuri sinun yrityksesi liiketoimintaa parhaiten tukevat ratkaisut. Verkon toteutusmuoto valitaan huolella toimipisteen tarpeet huomioiden. DNA:n kattava mobiiliverkko ja kymmenien tuhansien kilometrien valokuituverkko takaavat, että yhteydet toimivat siellä missä pitääkin.
  2. DNA:n kokeneet asiantuntijat ja ratkaisuarkkitehtimme huolehtivat kaikesta tarvittavasta suunnittelusta ja itse siirron toteutuksesta. Käymme yhdessä läpi yrityksenne erityistarpeet: onko yrityksessä tarvetta esimerkiksi poikkeuksellisen suurelle suorituskyvylle tai lyhyelle viiveelle, tai käsitelläänkö yrityksessä esimerkiksi arkaluontoisia asioita, jolloin tietoturvan ja salatun verkon merkitys korostuu.
  3. Asiakkaanamme tiedät missä toimituksessa mennään. Sen takaa toimitusvastaavamme, joka käy henkilökohtaisesti kanssasi läpi toimituksen yksityiskohdat ja tiedottaa sinua toimituksen vaiheista. Kun prosessit ovat luotettavissa käsissä, yrityksesi voi rauhassa keskittyä tärkeimpään eli oman liiketoiminnan pyörittämiseen.

Me DNA:lla panostamme jatkuvaan kehittymiseen ja omaamme pitkän kokemuksen verkkoratkaisuista. Verkkomme on menestynyt toistuvasti myös erilaisissa nopeusmittauksissa. Kun arki sujuu mutkattomasti ja nopeasti, liiketoimintasi luistaa entistä paremmin.

 

Kun siis haluat tehdä monimutkaisesta selkeää, lue lisää verkkoratkaisuistamme tai ota luuri kouraan ja soita meille: 0800 30 20 30. DNA Yrityksille – yllättävän yksinkertaista!

Avainsanat:

Verkko Yhteydet

Lue lisää uudesta työstä

Artikkeli
5/2024 DNA Yrityksille

7 vinkkiä yritysliittymän käyttöön ulkomailla

Artikkeli
5/2024 DNA Yrityksille

Yrittäjä: Osta työvälineet Y-tunnukselle ja säästä! 

Artikkeli
5/2024 DNA Yrityksille

Kyberrosvot: Tietoturvassa yhdistyvät inhimillisyys, teknologia ja varautuminen

Blogi
5/2024 Juho Saarinen

Uhkaähky lamauttaa organisaation – vinkkini sen purkamiseen

Miltä näyttää teknologian vuosi 2024?

Uljaan uuden huomisen onnennumero on 14 – nimittäin niin monta nousevaa teknologiatrendiä esitellään DNA:n vuoden 2024 teknologiatrendiraportissa! Lue valppaasti, sillä monet näistä trendeistä tulevat jättämään jälkensä historiaan.

 

Pysy digitalisaation vauhdissa.

Tilaa DNA Yrityksille -uutiskirje sähköpostiisi!

Hyödynnetäänkö teillä jo uuden työn mahdollisuuksia? Ota yhteyttä – katsotaan yhdessä parhaat ratkaisut yrityksellesi.