Blogit

4G-liittymä varmistaa varman nopeuden kaikkialla

Työtä tehdään yhä enemmän liikkeellä ollessa sekä perinteisen toimiston ulkopuolella mökeillä, kahviloissa tai kodin keittiöpöydän ääressä. Silloin nopea ja varmasti toimiva nettiyhteys on välttämätön. Vaikka 5G vie nykyään suurimman mediatilan, varma sotaratsu 4G pitää edelleen pintansa ja nopeutuu entisestään.

Olemme tottuneet siihen, että töissä ja vapaa-ajalla asiat hoituvat helposti mobiililaitteilla. Älypuhelimen kautta saa luettua niin sähköpostit kuin sopimusliitteet, osallistuttua etäpalavereihin sekä tilattua päivän päätteeksi pizzat lähettipalvelun sovelluksella. Toimiva mobiiliyhteys on nykyään kuin vesi tai sähkö. Oletusarvo on, että kaikki toimii sujuvasti.

DNA:n 4G tarjoaa vertaansa vailla olevaa kattavuutta sekä entistäkin nopeammat yhteysvaihtoehdot. DNA Business Rajaton -liittymät ovat erinomainen ratkaisu yritykselle, joka haluaa tarjota henkilöstölleen huolettoman ja rajattoman liittymäpaketin. Yritys hyötyy siitä, että liittymäkulut voi ennakoida. Budjetointi helpottuu huomattavasti, kun työntekijöiden puhelinlaskut eivät huitele missä tahansa maan ja taivaan välillä.

"DNA Business Rajaton -liittymistämme löytyy entistä nopeampia liittymiä 4G-asiakkaillemme. Suurempi nopeusluokka takaa viiveettömämmän toiminnan ja varmemman nopeuden esimerkiksi etäpalavereissa", sanoo DNA:lla yritysten mobiililiittymistä vastaava business manager Kati Korhonen.

DNA on tällä hetkellä Suomen ainoa operaattori, joka tarjoaa yritysasiakkailleen rajattoman määrän puhetta ja dataa.

Tehokäyttäjä voi lisäksi hankkia kannettaviin tietokoneisiin tai tabletteihin erillisen oman Liikkuva laajakaista -palvelun joko mokkulan tai laitteen sisäisen SIM-paikan kautta.

DNA on tällä hetkellä Suomen ainoa operaattori, joka tarjoaa yritysasiakkailleen rajattoman määrän puhetta ja dataa. Rajaton datapaketti kattaa koko pohjolan ja Baltian, ja muualla EU-alueella voi surffailla runsaan EU-datapaketin turvin ilman lisämaksuja. Satunnaiseen tarpeeseen EU- ja ETA-alueen ulkopuolella voi hankkia DNA Reissudata -paketin, jolla voi ostaa nettikäyttöä gigatavu kerrallaan.

"DNA Business Rajaton -liittymiin ovat äskettäin tulleet myös WiFi-puhelupalvelut, eli käyttäjä voi soittaa ja vastaanottaa tavallisia puheluita missä tahansa langattomassa WiFi-verkossa. Tästä on etua etenkin paikoissa, jonne mobiiliverkko ei kunnolla kuulu, kuten kellarit tai muut katvealueet", Kati Korhonen kertoo.

Elämä ei ole pelkkää työtä: myös videostriimien katsominen on sujuvampaa nopealla liittymällä. DNA Business Rajaton tuo iloa vapaa-aikaankin raskaan bisneskäytön vastapainoksi.
 

Haluatko lisätietoa kattavista ja toimintavarmoista yritysliittymistä? Käy netissä tutustumassa DNA Business Rajaton -valikoimaan ja ota yhteyttä myyntipalveluumme 0800 302 030, niin päivitämme firmasi liittymät ajan tasalle!

Avainsanat:

Mobiili Muuttuva työ 4G Liittymät Liikkuva laajakaista Etätyö

Lue lisää uudesta työstä

Artikkeli
3/2024 DNA Yrityksille

Näin ennakoit kustannukset: hanki mobiililaitteet palveluna

Artikkeli
5G tuo rajattomasti nopeaa dataa vaativaan työhön
3/2024 DNA Yrityksille

5G tuo rajattomasti nopeaa dataa vaativaan työhön

Artikkeli
3/2024 DNA Yrityksille

Telenor korosti Pohjoismaisen yhteistyön merkitystä Mobile World Congress -tapahtumassa

Blogi
3/2024 Assi Oikari

Helikopteridronet, turvallisuus ja hiilijalanjälki: mobiilialan kansainvälinen kohtaaminen kertoo, mitkä teknologian alueet ovat kuumia juuri nyt

Miltä näyttää teknologian vuosi 2024?

Uljaan uuden huomisen onnennumero on 14 – nimittäin niin monta nousevaa teknologiatrendiä esitellään DNA:n vuoden 2024 teknologiatrendiraportissa! Lue valppaasti, sillä monet näistä trendeistä tulevat jättämään jälkensä historiaan.

 

Pysy digitalisaation vauhdissa.

Tilaa DNA Yrityksille -uutiskirje sähköpostiisi!

Hyödynnetäänkö teillä jo uuden työn mahdollisuuksia? Ota yhteyttä – katsotaan yhdessä parhaat ratkaisut yrityksellesi.