Super Bowl 2022
Rams - Odell Beckham - Cooper Kupp: Eric Gay/AP/Ritzau Scanpix

Super Bowl ja muu huippu-urheilu avoimessa katselussa V sport+ Suomi -kanavalla

Koko viikonloppu täyttä sporttia: V sport+ Suomi -kanavan koko tarjonta avataan maksuttomasti katsottavaksi perjantaista 11.2. klo 16 maanantaihin 14.2. klo 10:00 asti.

Näin katsot V sport+ Suomi -kanavaa

V sport+ Suomi HD -kanava on katsottavissa pe 11.2. klo 16 - ma 14.2. klo 10 kaikissa DNA:n kaapeliverkon talouksissa, DNA TV viihdeboksilla, laajakaistan yli IPTV-jakeluna sekä DNA TV -mobiilisovelluksella ja selainkäyttöliittymällä osoitteessa dnatv.dna.fi. Kaapeliverkossa ei vaadita TV-kortin tilausta. Löydät V sport+ Suomi -kanavan kanavapaikalta 79. Mikäli kanava ei näy, tee kanavahaku päätelaitteesi ohjeiden mukaisesti. 

V sport+ Suomi -kanava kuuluu DNA TV ja viihdeboksi sekä TV-korttitilauksiin ilman lisämaksua.

DNA TV -mobiilisovellus

DNA TV -mobiilisovellus
0 €/1kk ajan,

jatkossa 6,90 €/kk.
Ei määräaikaa

V sport+ Suomi -kanavalla viikonloppu on pelkkää urheilun juhlaa!

Viikonloppuna V sport+ Suomi -kanavalta:

V sport+ Suomi

V sport+ Suomi on talviurheilun ykköskanava, joka esittää monipuolisesti myös muuta urheilua. Kanavalla nähdäänkin yksinoikeudella kilpailuja mm. maastohiihdon, alppihiihdon ja mäkihypyn maailmancupeista. Lisäksi valikoituja otteluita jalkapallon Valioliigasta, Bundesliigasta ja jääkiekon NHL:stä sekä paljon muuta huippu-urheilua. Keväästä 2022 alkaen kanavan ohjelmistossa on myös Formula 1:n aika-ajoja, ennakkostudioita ja kohokohtia. V sport+ Suomi -kanava kuuluu DNA TV ja TV-korttitilauksiin ilman lisämaksua. DNA TV ja TV-korttiasiakkaat voivat katsoa kanavaa myös DNA TV -mobiilisovelluksella sekä selainversiolla osoitteessa dnatv.dna.fi