Super Bowl 2024

Super Bowl 2024 on täällä – katso suora lähetys tai tallenna ja katso jälkikäteen!

Jenkkifutiksen vuoden katsotuin spektaakkeli lähestyy! Näet matsin aamuyöllä tilaamalla MTV Katsomo+ viihde ja urheilu -kanavapaketin. Voit myös tallentaa sen MTV3 -kanavalta, nukkua yösi hyvin ja katsoa myöhemmin - miltä ruudulta haluat. Voit tallentaa ohjelmia peruskanavilta, jos DNA TV -tilaukseesi kuuluu tallennus.

Näin näet Super Bowlin

Super Bowlin suoran lähetyksen näet  MTV Katsomossa ja MTV Urheilu 1 -kanavalla 11-12.2. välisenä yönä klo 01.30 alkaen. DNA TV -mobiilisovelluksella tai selainkäyttöliittymällä osoitteessa dnatv.dna.fi voit tallentaa koko spektaakkelin MTV3-kanavalta ja katsoa sen myöhemmin millä tahansa laitteella haluat.

 

MTV Katsomo+

Katso suorana Super Bowl, väliaika-shown Usher - ja kaikki ne muut omat suosikit. Penkkiurheilijan ja viihteen suurkuluttajan kisakatsomo tarjoilee merkittävimmät urheilulajit, kotimaiset ja kansainväliset uutuussarjat, huippuelokuvat sekä viihdettä koko perheelle.

MTV Katsomo+ viihde ja urheilu
37,95 €/kk

norm. 44,95 €/kk.
Ei määräaikaa

Tulossa olevat lähetykset:

Su 4.2.
13:30 NFL Extra: Road to the Super Bowl

Ma 12.2.
01:30 Super Bowl LVIII 
Suora lähetys

Katso suorana tai tallenna NFL Super Bowl 2024

Amerikkalaisen jalkapallon NFL-kausi huipentuu Super Bowliin sunnuntaina 11.2. Ottelu pelataan Las Vegasissa, Nevadassa. Tammikuun pudotuspelit karsivat jyvät akanoista ja helmikuussa konferenssien voittajat kamppailevat himotusta mestaruuspokaalista. Super Bowl on yksi maailman seuratuimmista urheilutapahtumista ja samalla myös viihdespektaakkeli. Puoliajan tähtiartistina on tällä kertaa Usher. 

Super Bowl -studiossa on juontajana Peetu Pasanen ja asiantuntijoina Miro Kadmiry ja Akseli Olin. Selostajana toimii Mika Laurila. Sunnuntain ja maanantain välisenä yönä klo 01.30 käynnistyvä ottelu esitetään MTV Katsomossa ja MTV Urheilu 1 -maksukanavalla.

Tutustu myös muihin suoratoistopalveluihin ja kanavapaketteihin

Lue lisää Super Bowlista

Jenkkifutista vai sittenkin Super Bowl -väliaikashow?

Jos jenkkifutiksen pelikirja on hukassa, keskity viihteeseen. Puoliajalla lavan ottaa haltuun popikoni Usher! Hän seuraa Super Bowlin väliaikashown lavalla muita musiikkimaailman kirkkaimpia tähtiä. Aiempina vuosina lavalle on noussut mm. Prince, Rihanna, Beyonce, Lady Gaga, Madonna ja Jennifer Lopez.​

Mistä voin katsoa Super Bowlin?

Super Bowlin suoran lähetyksen näet MTV Katsomossa ja MTV Urheilu 1 -kanavalla 11-12.2. välisenä yönä klo 01.30 alkaen.
Myös MTV3 näyttää Super Bowlin, jonka voit tallentaa DNA TV -mobiilisovelluksella.

Mitkä joukkueet pelaavat vastakkain Super Bowlissa?

NFL-kauden mestaruudesta kamppailevat vielä Kansas City Chiefs, Baltimore Ravens, Detroit Lions ja San Fransisco 49ers.

Yhdysvaltojen suosituin lähetys: huikeat katsojaluvut!

NFL-liigan loppuottelu on perinteisesti Amerikan suosituin TV-lähetys. Super Bowl -lähetystä seuraa keskimäärin yli 100 miljoonaa amerikkalaista vuosittain. Se on lähes kolmasosa koko kansasta.

Saapuuko Taylor Swift seuraamaan Super Bowl 2024 -ottelua?

Poptähti Taylor Swiftin osallistuminen NFL-kauden kohokohtaan, jossa Chiefs kohtaa San Francisco 49ersin, vaatii häneltä runsasta matkustamista. Hän esiintyy Japanin Tokiossa peliä edeltävänä päivänä, 10. helmikuuta.

Mikäli hän suuntaa tämän jälkeen kohti Las Vegasia ja Allegiant Stadiumia, hän pystyy aikaerosta huolimatta saapumaan paikalle ennen sunnuntain ottelua.

On kuitenkin huomioitava, että Swiftin suosittu Eras Tour -kiertue jatkuu kolmella konsertilla Australian Melbournessa jo 16. helmikuuta.