Superbowl 2023

Super Bowl 2023 on täällä – katso suora lähetys tai tallenna ja katso jälkikäteen!

Jenkkifutiksen vuoden katsotuin spektaakkeli lähestyy! Super Bowl tulee tänä vuonna suorana MTV3 ja C More Sport 1 -kanavilta. Tilaamalla DNA TV -mobiilisovelluksen, voit myös tallentaa sen, nukkua yösi hyvin ja katsoa myöhemmin - miltä ruudulta haluat. 

 

Näin näet Super Bowlin

Super Bowl tulee tänä vuonna MTV3 ja C More Sport 1 -kanavilta su 12.2. klo 22.35 alkaen. Näet ottelun myös DNA TV Hubilla sekä DNA TV -mobiilisovelluksella ja selainkäyttöliittymällä osoitteessa dnatv.dna.fi. DNA TV valvoo puolestasi - 
mobiilisovelluksella voit tallentaa koko spektaakkelin ja katsoa myöhemmin, millä laitteella haluat. 

 

DNA TV -mobiilisovellus

Super Bowl ja väliaika-shown Rihanna - ja kaikki ne muut omat suosikit. Saat lempiohjelmasi mukaasi kaikkialle ja tallennettua, kun käytössäsi on DNA TV -mobiilisovellus. Tallenteiden lisäksi näet vapaiden kanavien ja tilaamiesi maksukanavien suorat lähetykset. 

DNA TV -mobiilisovellus
0 €/1kk ajan,

jatkossa 6,90 €/kk.
Ei määräaikaa

Tilaa

Tulossa olevat lähetykset:


Su 12.2.

22.35 NFL-studio
23.05 NFL: Road to The Super Bowl
00.15 NFL: Konferenssifinaalit, kooste
01.00 NFL-studio
01.25 NFL

 


 

Tutustu myös muihin suoratoistopalveluihin ja kanavapaketteihin

Lue lisää
Jenkkifutista vai sittenkin Super Bowl -väliaikashow?

Jos jenkkifutiksen pelikirja on hukassa, keskity viihteeseen. Puoliajalla lavan ottaa haltuun popikoni Rihanna! Hän seuraa Super Bowlin väliaikashown lavalla muita musiikkimaailman kirkkaimpia tähtiä. Aiempina vuosina lavalle on noussut mm. Prince, Beyonce, Lady Gaga, Madonna ja Jennifer Lopez.​

Yhdysvaltojen suosituin lähetys: huikeat katsojaluvut!

NFL-liigan loppuottelu on perinteisesti Amerikan suosituin TV-lähetys. Super Bowl -lähetystä seuraa keskimäärin yli 100 miljoonaa amerikkalaista vuosittain. Se on lähes kolmasosa koko kansasta.