Urheilukanavien lähetykset tänään

Urheilua suosituilta urheilukanavilta

DNA:n TV-oppaasta löydät päivän kuumimmat urheilutapahtumat helposti ja nopeasti. Ohjelmaoppaamme tarjoaa kattavan näkymän eri urheilukanavien ohjelmistoon, kooten yhteen suosituimmat ottelut, kilpailut ja urheiluanalyysit. Tavoitteenamme on tehdä urheilun seuraamisesta sekä jännittävää että informatiivista, tarjoten monipuolista sisältöä, joka viihdyttää ja innostaa kaikenlaisia urheilufaneja.

Katso kaikki kanavat

Valokeilassa: Eurosport, V sport ja MTV Urheilu

DNA:n TV-opas kattaa kärkiurheilukanavat, jotka tarjoavat laadukasta ja monipuolista urheilusisältöä. Eurosport tarjoaa laajan valikoiman kansainvälistä urheilua, kuten Grand Slam -tennisturnaukset, snookerin maailmanmestaruuskisat ja talviurheilulajien huipputapahtumat. Eurosportin kattavat lähetykset ja asiantuntevat kommentaattorit tuovat urheilun suuret hetket suoraan olohuoneeseesi. V premiumiin kuuluvat V sport -kanavat erikoistuu erityisesti jääkiekkoon, jalkapalloon ja Formula 1 -kisoihin, tuoden ruutuihin NHL:n, Valioliigan ja F1-sarjan jännityksen. V Sportin lähetykset ovat tunnettuja syväluotaavista ennakoista ja jälkipuinnista, jotka rikastuttavat katselukokemusta. MTV Urheilu tarjoaa kattavan paketin urheilua, mukaan lukien huippujalkapalloa, tennistä, urheilun suurtapahtumia ja golf-kisoja.

DNA:n TV-opas ja urheilukanavat

DNA TV-opas ja urheilukanavat

DNA:n TV-opas on välttämätön työkalu kaikille urheilun ystäville, jotka haluavat suunnitella päivänsä urheilutapahtumien ympärille. Opas tarjoaa ajantasaiset tiedot siitä, mitkä ottelut, kilpailut ja muut urheilutapahtumat ovat tulossa ja mihin aikaan, joten voit helposti valita ne, jotka kiinnostavat sinua eniten. TV-oppaan avulla varmistat, että et jää paitsi mistään jännittävästä tapahtumasta. Anna DNA:n TV-oppaan johdattaa sinut urheilun jännittävään maailmaan, jossa voit kokea voiton ilot ja tappion hetket suoraan omalta sohvaltasi.