DNA Ulkomokkula

Parempi ja tehokkaampi kuin 5G-antenni

  • Kiinnitetään kodin ulkoseinään tai tolppaan - sopii erinomaisesti pientaloon tai kesämökille
  • Poimii 5G- ja 4G -netin lähes esteettömästi suoraan lähimmästä tukiasemasta
  • Tuloksena tehokas ja vakaa nettiyhteys 

Tilaa kattava kodin 5G-ratkaisu Ulkomokkulalla

Valitse tarpeisiisi sopiva yhdistelmä nopeutta ja Mesh WiFi -laajentimia. Alla esimerkkihinnat nettiratkaisusta.

DNA Netti 5G 400M + Ulkomokkula & yksi Mesh WiFi -laajennin
43,78 €/kk/24kk 

Katso tarkemmat hintatiedot

Tarvitset yhteyden muodostamiseen Ulkomokkulan ja vähintään yhden Mesh WiFi -laitteen. Yllä esimerkkihinta nettiratkaisusta sisältäen DNA Netin, Ulkomokkulan ja yhden Mesh WiFi -laajentimen

Hintaesimerkki eriteltynä:

DNA Netti 5G 400M
29,90 €/kk/24 kk, jonka jälkeen 34,90 €/kk

DNA Ulkomokkula & yksi Mesh WiFi -laajennin
13,88 €/kk/24kk

Yhteensä maksat 43,78 €/kk/24kk
jonka jälkeen 34,90 €/kk

 

Tarkista saatavuus osoitehausta ja tilaa suoraan verkosta.

Miksi Ulkomokkulalla luotu yhteys on parempi ja mitä kokonaisuus sisältää?

5g masto

Suora yhteys tukiasemasta

Ulkomokkula sijoitetaan kotisi ulkoseinään tai vaikkapa tolppaan samoin kuin antenni. Kun mokkula on sijoitettu talon ulkopuolelle, se poimii huippunopean 5G- ja 4G-netin suoraan lähimmästä tukiasemasta lähes esteettömästi.

5g-antenni

Tehokkaampi kuin pelkkä 5G-antenni

Kun mokkulalla on suora yhteys tukiasemaan, eivät maaston muodot tai kiviseinät häiritse signaalia. Vahva yhteys tarkoittaa jouhevaa netinkäyttöä - suoratoistopalveluiden laatu paranee ja etätyöt luistaa.

mesh-laite

Langaton verkko kaikille laitteille Meshillä

Kotisi sisällä saat netin käyttöösi kodin kaikille laitteille langattomasti Mesh WiFi -laitteiden avulla. Pieneen kotiin riittää yksi tai kaksi Mesh Wifiä, suurempaan, esim. kaksikerroksiseen tai yli 80 neliömetrin kokoiseen kotiin useampi.

Sisällä käytettävään mokkulaan verrattuna DNA Ulkomokkula nostaa netin laadun täysin uudelle tasolle: yhteys on nopea ja toimintavarma ja sinä voit keskittyä tärkeämpiin asioihin. Tutustu tarkemmin Ulkomokkulan teknisiin tietoihin.

5G antenni vai Ulkomokkula - kumpi kannattaa hankkia?

Yksi merkittävimmistä eroista 5G-antennin ja Ulkomokkulan välillä on se, että 5G-antenni on kiinteämpi ratkaisu, ja se täytyy kohdentaa juuri oikeaan kulmaan tukiasemaan nähden. Ulkomokkula taas on joustavampi ratkaisu, sillä voit ottaa sen käyttöösi esimerkiksi kesämökillä tai missä tahansa mobiiliverkon alueella, ja kiinnittää sen vaikkapa tolppaan. Tällöin mokkula saa suoran yhteyden tukiasemaan. Ulkomokkula toimii 5G-verkon lisäksi myös 4G-verkon alueella toisin kuin 5G-antenni, joka vaatii toimiakseen 5G-yhteyden. 

5G-antenni vaatii asennuksen - Ulkomokkulan saat helposti ja nopeasti asennettua itse, mutta saat sen myös asennettuna. 

ulkomokkula asennus

Asenna itse tai hanki helposti asennettuna!

Ulos sijoitettavan Ulkomokkulan voit asentaa ihan itse (katso video) tai ostaa asennuksen meiltä helposti palveluna. DNA Apurin asennusmestari tulee paikan päälle ja virittää laitteet ja palvelut kuntoon puolestasi.

DNA Apurin asennusmestari

Tee käyttöönotosta helpompaa, anna meidän auttaa!

DNA Apurin asennuskäynnin hinta on 84 euroa. Voit maksaa sen myös kätevästi osissa, vain 3,50 €/kk 24 kuukauden maksuajalla. Mikä parasta, summan voi vähentää verotuksessa kotitalousvähennyksistä.

5G-antenni kokemuksia

DNA Asiakastarina: parempi netti kotiin vaihtamalla ulkomokkulaan

Janika päätti kokeilla, minkälainen vaikutus ulkomokkulalla olisi kodin nettiyhteyteen. Vaikka hän asuukin 4G-alueella ja ulkomokkula on uusi 5G-laite.

3/2022 Artikkelien toimitus

DNA:n 4G- ja 5G-verkot tavoittavat jo yli 99% suomalaisista

DNA:n 5G-verkko kattaa jo puolet suomalaisista – ja 5G-kuuluvuus paranee koko ajan, kun verkko laajenee uusille alueille. Omnitelen tekemässä tutkimuksessa DNA:n mobiiliverkon keskimääräinen latausnopeus oli suurin kaupungeissa: Helsinki, Espoo, Vantaa, Turku, Tampere, Lahti ja Pori.

Powered by Esri

Usein kysyttyä ulkomokkulasta
 

Kannattaako minun valita 5G-ulkoantenni vai ulkomokkula?

Ulkomokkula taklaa erityisesti kodin seinien rakenteisiin ja materiaaleihin (esim. kiviseinät) liittyviä haasteita, jotka voivat vaikuttaa nettisignaalin vahvuuteen. Lisäksi ulos sijoitettuna sillä on vahvempi yhteys lähimpään tukiasemaan, jolloin lähimaaston muotojen vaikutus signaaliin vähenee.  

Joissain tapauksissa, esimerkiksi jos matkaa lähimpään tukiasemaan on kilometrikaupalla, voisi 5g ulkoantennin avulla saavuttaa paremman lopputuloksen. Sitä varten asukas saattaisi kuitenkin tarvita ammattilaisen arvion ja suosituksen antennipaketin sisällöstä. Ulkomokkulaa yhdessä DNA Netin kanssa voi kokeilla 30 päivän tyytyväisyystakuulla, joten se on huoleton vaihtoehto.

Tarvitsenko erillistä 5G-antennia jos hankin ulkomokkulan?

DNA Ulkomokkulan kanssa et tarvitse erillistä 5G-antennia, sillä ulos sijoitettuna ulkomokkula itsessään ajaa samaa asiaa. Näin ollen kodin 5G-netin muodostamiseen riittää DNA Ulkomokkula ja yksi tai useampi DNA Mesh WiFi -laite.