Puhelimet

DNA:lla on aina edullinen valikoiman himotuimpia uutuuspuhelimia korottomalla ja kuluttomalla DNA Maksuajalla.  Valikoimassa mm. uusimmat Apple iPhone -puhelimet, Huawein uutuusmallit, Samsung Galaxy -sarjan puhelimet, suosituimmat OnePlus-puhelimet sekä Xiaomi-lippulaivapuhelimet.

Tietokoneet

Pelitietokone vai läppäri? Kannettava kevään yo-kirjoituksiin? Meiltä löydät laajan valikoiman tietokoneita kaikkeen käyttöön parhailta merkeiltä: Macbook, ASUS, Lenovo ja Acer.

Tabletit

Kevyt, tehokkaat ja terävillä näytöillä varustetut tabletit hyötykäyttöön sekä viihtymiseen. Runsaasti eri malleja tablettien huippuvalmistajilta: Apple iPad, Samsung Galaxy Tab ja Huawei MediaPad.

Pelikonsolit ja pelit

Pelikonsoli muuttaa TV:si viihdekeskukseksi. Valloita pelikentät FIFA20- sekä NHL20-pelissä tai selviä voittajana Fortnite-pelissä. DNA:lta löydät Xbox One- ja PlayStation 4 -pelikonsolit sekä miniversiot SNES-, SEGA Mega Drive- ja PlayStation-klassikkokonsoleista.

Kuulokkeet

Haluatko mieluiten vastamelukuulokkeet, nappikuulokkeet vai pelikuulokkeet? DNA:lta löydät moneen eri tyyliin ja tarpeeseen sopivat langattomat Bluetooth-kuulokkeet kaikilta suosituimmilta merkeiltä: JBL, Sony, Jabra ja monet muut.

Kaiuttimet

Pienet ja pippuriset langattomat kaiuttimet soivat upeasti ja kulkevat helposti mukana. DNA:lta löydät kaiuttimien huippumerkit: JBL, Sony, Harman Kardon, Samsung sekä monet muut.

Televisiot ja Soundbarit

DNAN: televisioissa on älyä ja tarkkaa kuvaa. Valitse teräväpiirto-TV tai televisio 4K UHD -tarkkuudella.  Malleja löytyy suuria ja pieniä. Valmistajina mm. Philips, Samsung ja LG. Television äänet jytisevät aivan uudella tasolla, kun liität siihen mukavasti sisustukseen sujahtavan Soundbarin.

Älykellot ja aktiivisuusrannekkeet

Monipuoliset älykellot innostavat liikkumaan ja huolehtimaan omasta hyvinvoinnista entistä paremmin. Laitteissa mukana rannesykemittaus, GPS-paikannus, treeniohjelmat ja jopa treenimusiikki. Valikoimassa Apple Watch, Garmin sekä Huawei Watch -älykellot.

Lisätarvikkeet

Meiltä löydät todella laajan valikoiman kaikkia mahdollisia lisätarvikkeita. Mitä saisi olla? Näytönsuoja, suojakuori, muistikortti, varavirtalähde tai jotain aivan muuta? Laadukkaina valmistajina mm. Celly, Nokia, Kodak, Apple, Samsung, Huawei ja monet muut.

Liittymät

No nyt kannattaa vaihtaa liittymä DNA:lle!

Muista myös tietoturva

DNA Turvapaketti Plus -palvelulla suojaat kodin kaikki laitteet viruksia ja haittaohjelmia vastaan.

Ole huoleton, ota laiteturva.

Uuden puhelimen tai tabletin mukaan kannattaa ottaa SquareTrade-laiteturva. Vahingon sattuessa saat laitteesi korjattua tai korvattua jopa jo seuraavaksi arkipäiväksi.

DNA Vaihtohyvitys: Kun ostat uuden puhelimen tai tabletin, hyvitämme vanhasta älypuhelimesta tai tabletista vaihdossa uuteen vähintään 1 € ja enintään 700 €. Vaihtohyvitys ei voi ylittää uuden laitteen hintaa. Hyvitys vähennetään uuden laitteen ostohinnasta, kuukausimaksuista tai se hyvitetään lahjakorttina. Vähimmäisvaihtohyvitys myönnetään enintään yhteen laitteeseen per asiakas eikä sitä voi yhdistää muihin vaihtohyvitystarjouksiin tai asiakasetuhintoihin. Kysy lisää DNA Kaupan myyjältä, kun tuot laitteesi vaihtoon. DNA Asiakasetuhinta: DNA:n puhelinliittymäasiakkaana voit saada valittujen puhelinten myyntihinnasta ylimääräisen alennuksen. DNA-puhelinliittymäsi tulee olla otettu käyttöön vähintään yhtä kuukautta ennen etuhintaisen puhelimen ostoa. Voit ostaa vuoden sisällä korkeintaan yhden etuhintaisen puhelimen. Alennuksen suuruus vaihtelee puhelinkohtaisesti. Koroton ja kuluton DNA Maksuaika: Voit ostaa puhelimet ja tabletit esim. 36 kk maksuajalla vaikka et olisikaan DNA:n liittymäasiakas. Korko 0 % ja kulut 0 €. Pidennetty 3 vuoden DNA Takuu: Ostamaasi puhelimeen tai tablettiin 36 kk takuu mikäli valmistajan myöntämä takuu on lyhyempi. Takuu kattaa laitteen valmistusviat, kun laitetta on käytetty asianmukaisesti ja ohjeiden mukaan. Hinnat voimassa 1.3.2020 asti ellei toisin ilmoiteta. Laitteiden värit ja saatavuus vaihtelevat myymälöittäin. Tarjoustuotteita on rajoitetut erät. 1 kpl / hlö. Ei jälleenmyyjille.