Singles' Day 2023

Singles’ Day eli sinkkujen päivää vietetään 11.11. Tämä maailman suurin ostospäivä on kiinalaista alkuperää, ja sitä vietetään vastapainona ystävänpäivälle. Tarinan mukaan päivämäärän numerot 11.11 kuvaavat sinkkuja, jotka ostivat kyseisenä päivänä toisilleen lahjoja. Singles' Dayta vietetään taas 11.11.2024. 

Muista tutustua DNA:n muihin ajankohtaisiin tarjouksiin!

Hyödynnä sinkkujen päivän huipputarjoukset. Hyvä syy hemmotella itseäsi ja muita.

Singles’ Day eli sinkkujen päivää vietetään 11.11. Tämä maailman suurin ostospäivä on kiinalaista alkuperää, ja sitä vietetään vastapainona ystävänpäivälle. Tarinan mukaan päivämäärän numerot 11.11 kuvaavat sinkkuja, jotka ostivat kyseisenä päivänä toisilleen lahjoja.

Olit sitten sinkku, parisuhteessa tai perheellinen, hyödynnä DNA:n tarjoukset. Hemmottele itseäsi tai hanki joulun toivelahjat hyvissä ajoin ja entistäkin edullisemmin.

 

Puhelimet

Päivitä puhelimesi uuteen. Singles’ Day on huipputilaisuus ostaa uusi puhelin järkihintaan.

Kuulokkeet ja kaiuttimet

Vapauta itsesi sotkeutuvista kuulokejohdoista, sinkkujen päivänä vieläkin edullisemmin. Langattomilla kuulokkeilla nautit musiikista, äänikirjoista ja podcasteista. Tyylikkäät langattomat kaiuttimet soivat upeasti ja luovat tunnelmaa.

Televisiot

TV on kotiteatterisi sekä kisastudiosi sydän. Singles’ Dayn tarjoukset sisältävät eri kokoluokan televisiota 4K UHD -tarkkuudella. 

Älykellot

Mitä ikinä harrastatkin, sinkkujen päivän tarjouksista löydät sinulle sopivan älykellon ranteeseesi: rannesykemittauksella, GPS-paikannuksella ja jopa treenimusiikkisi kellossa. Ja mihin hintaan!