Ota käyttöösi kunnon verkko. Saat tehokkaan netin ja laajan valikoiman maksu-TV-kanavia. Kasvatat samalla talosi arvoa.

Talon liittäminen kiinteään verkkoon

DNA:n kiinteistökaapelilla liität talosi sisäverkon yleiseen tietoliikenneverkkoon. Kiinteässä verkossa TV-kuva ja netti eivät pätki ja nettiyhteys on nopea sekä tehokas. Lue lisää kiinteistökaapelin toimituksesta ja hinnoittelusta.

Kun kiinteistösi on kytketty DNA:n verkkoon kiinteistökaapelilla, voit tilata kaapelitelevision saatavuusalueella kaapelitelevisioliittymän, joka sisältää kattavan peruskanavavalikoiman, HD-kanavat ja mahtavan valikoiman maksu-tv-kanavia. Lue lisää kaapeli-TV:n toimituksesta ja hinnoittelusta.

HD-antennilla saat teräväpiirtokuvan ja lisää kanavia

Kanavapaketit ja HD-tasoisen kuvan saat kotiisi myös antennin kautta. DNA:n antenniverkossa on kattava valikoima viihdettä ja kymmeniä kanavapaketteja, mistä valita. Tutustu antennin asennusvaihtoehtoihin osoitteessa www.dna.fi/tuki-antennikoti#vhf.

DNA Netti + Matkanetti – huippunopea netti kotiin ja mukaan

Valitse netti, josta riittää kaistaa koko perheelle ja kodin kaikille laitteille. Jos asut kaapeliverkon alueella, DNA Netti + Matkanetti on tuote, joka tarjoaa kolme nopeusvaihtoehtoa ja kaksi liittymää: kiinteän netin kotiin ja liikkuvan laajakaistan mukaan. Kaapeliverkon ulkopuolella nautit 4G-nopeuksista missä tahansa liikutkin. Tee osoitehaku ja tarjoamme sinulle juuri sopivan liittymän.

Tee osoitehaku

Viihdettä, jännitystä ja urheilua koko perheelle DNA:n kanavapaketeissa

DNA:n laajasta kanavapakettivalikoimasta löytyvät uusimmat leffat, ajankohtaiset urheilut sekä dokumentit ja sarjat koko perheelle. Kanavapakettien saatavuus riippuu siitä, asutko antenni- vai kaapelitaloudessa.

Tutustu kanavapaketteihin

Tiesitkö?

Jos katollasi on jo VHF-antenni, joka oli käytössä ennen digisiirtymää, saat HD-kanavat ilman uutta antennia. Suuntaa antennisi vain uusiksi kohti DNA:n lähetintä ja nautit uusista kanavista sekä huippulaadukkaasta kuvasta.

Etkö löydä etsimääsi? 
Anna kun autamme! Valitse aihe, viemme sinut perille.