Kaksi lasta istumassa sohvalla puhelimen kanssa

Liittymä lapselle

Onko aika tilata ensimmäinen liittymä lapselle tai päivittää lapsen laitteiden liittymät? DNA auttaa!

Tilaa lapsen ensimmäinen puhelinliittymä

Lapsen ensimmäistä liittymää hankkiessa mielessä voi olla monta kysymystä. Liittymä jossa on rajattomasti viestejä ja puheluita, vaiko maksu käytön mukaan? Netti huippunopeudella tai perusvauhdilla? Rajoitukset ja turvaominaisuudet? DNA auttaa.

Nämä hinnat vain uusille numeroille

Hinnat ovat voimassa, kun otat liittymän uudelle puhelinnumerolle, ei koske numeronsiirtoja toiselta operaattorilta.
Hinnat voimassa vain tällä sivulla.

Kaksi lasta selaa puhelinta Rajattoman liittymän avulla

Tiedätkö, mitkä ovat vanhempien mielestä 4 tärkeintä asiaa lapsen liittymää valittaessa?

Kysyimme taannoin Facebookissa, mitä asioita ihmiset pitävät tärkeinä lapsen liittymää valitessa. Useiden saamiemme vastausten joukostsa korostui selkeästi neljä asiaa.

Laiteturvan kanssa rentoutuvat nainen ja lapsi

Ole huoleton, ota laiteturva

Turvaa uusi puhelin SquareTrade-laiteturvalla. Jos jotain sattuu, vahingosta riippuen saat puhelimen korjattua tai tilalle korvaavan puhelimen.

Tutkittua

Rajaton netti on suosittu

Mahdollisuus katsoa nettivideoita, ladata sovelluksia ja riittävän uusi malli ovat lapselle itselleen tärkeimpiä asioita puhelimen valinnassa. Liittymän ominaisuuksista rajaton määrä mobiilidataa ja soitonestot maksullisiin numeroihin ovat useimmin käytössä 5-12-vuotiailla lapsilla. 

Kuukausihintaan sisältyvä rajaton määrä mobiilidataa, puheluita ja viestejä on eniten käytössä olevat ominaisuus 13-16-vuotiailla lapsilla. 

Sovellukset ovat ahkerassa käytössä

5-12-vuotiaiden joukossa WhatsAppia ja YouTubea käytetään sovelluksista useimmin. TikTokin, ilmaisen netti tv:n ja Pikku Kakkosen päivittäinen käyttö on lisääntynyt. WhatsAppia ja YouTubea käytetään useimmin myös 13-16-vuotiaiden joukossa. Lisäksi käytetään Snapchatia, TikTokia, Instagramia, Spotifyta ja maksullisia tv-palveluja.

* Lähde: DNA Koululaistutkimus 2022. Tutkimukseen osallistui kaiken kaikkiaan 1006 ikäryhmässä 5–16-vuotiaiden lasten vanhempaa/huoltajaa. Tiedonkeruu tapahtui helmikuussa 2022 Nepan online-paneelissa.

Koululaisen ensipuhelimen liittymän valinta

Ensimmäinen puhelin lapselle

Ikioma puhelin on monelle lapselle pitkään ja hartaasti odotettu juttu, joka hyödyn ja huvin ohella tuo myös tukea ja turvaa koulutaipaleensa aloittaneelle pienelle. Ota nämä vinkit huomioon, kun valitset lapselle ensipuhelinta.

Koulun alkuun tarvitsee laitteet ja tarvikkeet

Lasten älykellot, kellopuhelimet ja laitteet

Kellopuhelin on usein se ensimmäinen puhelin ja älykello seuraa perästä silloin, kun puhumisen lisäksi kellolta odotetaan enemmän toimintoja. Lisäksi suojakuoret, näytönsuojat ja popsocketit helpottavat vauhdikkaita seikkailuja.

Koululainen autossa lasten liittymää käyttäen

Sopiva liittymä lapselle tuo uutta itsenäisyyttä

Kun kiinnität liittymää valitessa huomiota näihin asioihin, varmistat että uusi puhelin ja liittymä tarjoaa iloa ja turvaa paitsi pikkuiselle, myös koko perheelle.

Ensimmäinen puhelinliittymä lapselle ilman yllätyslaskuja

Lasten liittymiin asetettavat käyttörajoitukset, kuten estot palvelunumeroihin tai sovelluskaupan käyttöön, tarjoavat tehokkaan tavan pitää yllätyslaskut poissa postiluukusta. Voit lukea täältä lisää puhelinliittymiin asetettavista rajoituksista.

Toinen tapa välttää kulmakarvoja nostattavat laskut, on prepaid-liittymän ottaminen lapselle. Lue lisää DNA:n prepaid-liittymistä.

Mikä on halvin liittymä lapselle? Hinta käytön mukaan

Rajattomasti viestejä ja puheluita kiinteään hintaan, vaiko maksu käytön mukaan? Netti huippunopeudella tai perusvauhdilla? DNA:lta löytyy eri käyttötarkoituksiin sopivia liittymiä useista eri hintaluokista, voit tutustua eri vaihtoehtoihin yllä.

Kaikki DNA:n liittymät sisältävät rajattoman netin, eli kotimaassa, Pohjolassa ja Baltiassa puhelimella voi käyttää nettiä niin paljon kuin tarvitsee. Netin nopeus puolestaan on valittavissa sen mukaan, onko tarve ensisijaisesti yhteydenpitoon, vai kenties lisäpotkua vaativaan pelaamiseen tai videoiden katseluun.

DNA Apuri DNA Kaupassa

Vaikea valita? Anna Apurin auttaa!

Tutustutaan vaihtoehtoihin ja valitaan lapsellesi sopivimmat palvelut ja laitteet, liittymät tai lisäpalvelut. Soita, aloita chat tai varaa palveluaika.

Asennusmestarit DNA Kaupassa

Lapsen ensipuhelin käyttökuntoon

Liittymät, lisäpalvelut ja vaikka ruutuaika valmiiksi asennettuna. DNA Apuri auttaa!

Laiteturvan kanssa rentoutuvat nainen ja lapsi

Ole huoleton, ota laiteturva

Turvaa uusi puhelin SquareTrade-laiteturvalla. Jos jotain sattuu, vahingosta riippuen saat puhelimen korjattua tai tilalle korvaavan puhelimen.