Rakennuttajat

Laadukkaat tietoliikennepalvelut uudis- ja saneerauskohteisiin DNA:lta

Palvelumme uudis- ja saneerauskohteille

DNA toimittaa laadukkaat tietoliikennepalvelut rakennusyhtiöiden ja rakennuttajien uudiskohteisiin. Toimitamme tarvittaessa myös laajakaistaiset rakennustyömaayhteydet kiinteän- tai mobiiliverkon datapalveluilla. Konsultoimme monipuolisesti myös saneerauskohteiden tietoliikenneasioissa ja DNA:n koko osaaminen on asiakkaidemme käytettävissä.

Nykyaikaiset yhteydet takaavat, että rakennuksen palvelut toimivat nyt ja tulevaisuudessa. Liittämällä talon DNA:n laajakaistaiseen kaapelitelevisioverkkoon kiinteistön arvoa kasvaa ja se lisää merkittävästi asumisviihtyvyyttä. Nykyaikaiset tietoliikenneyhteydet muodostavat kiinteistölle myös vahvan kilpailutekijän asuntomarkkinoilla.

Tarvittaessa toimitamme laajakaistayhteydet rakennustyömaalla oleviin työmaarakennuksiin.

Onko taloyhtiöön tulossa merkittävä peruskorjaus?

Tutustu Traficomin pikaoppaaseen!

Kun taloyhtiöön on tulossa merkittävä peruskorjaus, myös sisäverkko on pääsääntöisesti uudistettava. Traficom oppaassa on runsaasti hyödyllistä tietoa sisäverkkojen rakentamisvelvoitteesta saneerausta suunnitteleville tai toteuttaville taloyhtiöille.

Merkittävän peruskorjaushankkeen yhteydessä myös taloyhtiön tietoliikenneverkko on uudistettava jos rakennuksessa tai kiinteistössä ei ole vielä nopeita laajakaistayhteyksiä tukevaa sisäistä viestintäverkkoa. Esimerkiksi putkiremontin yhteydessä tietoliikennekaapeloinnin tarvitsemat johtotiet on helppo rakentaa. Uudiskohteissa on aina rakennettava nopeita laajakaistayhteyksiä tukeva sisäinen viestintäverkko, joitakin poikkeuksia lukuun ottamatta.

Sisäverkon rakentamista, uudistamista tai kunnostamista koskevasta velvollisuudesta säädetään sähköisen viestinnän palveluista (917/2014) annetussa laissa. Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin Pikaopas tietoliikenneverkkoihin kertoo tiivistetysti sisäverkkojen rakentamisvelvoitteen sisällön. Tutustu oppaaseen

DNA Parkkihallikuuluvuus

Parkkihallien kuuluvuus taloyhtiöissä ja kiinteistöosakeyhtiössä on noussut esiin erityisesti sähköautojen yleistyessä ja niiden latausasemien hankinnan yhteydessä. DNA tarjoaa ratkaisun taloyhtiön parkkihallin kuuluvuusongelmiin.

DNA Parkkihallikuuluvuus parantaa parkkihallien mobiilikuuluvuutta ja takaa luotettavan yhteyden, jotta sähköautojen ja latausasemien etähallinnasta puhelimella tulee vaivatonta. 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä DNA:n taloyhtiömyynnin paikalliseen yhteyshenkilöön. Parkkihallien sisäkuuluvuusratkaisu saatavilla Pääkaupunkiseudun, Tampereen, Turun ja Lahden alueella.

Kodinportti sujuvoittaa älykkäästi taloyhtiön viestintää

DNA:n tarjoama Kodinportti-palvelu tuo taloyhtiöviestinnän nykyaikaan. Se korvaa perinteiset ilmoitustaulut, asukaslistat ja varausvihot. Viestintä siirtyy talon omaan portaaliin ja ilmoitustaulujen tilalle tulee sähköiset porrasnäytöt. Asukkaiden on helppo käyttää palvelua myös omalla tietokoneella, tabletilla tai puhelimella.

Taloyhtiöpäättäjille helppoa arkea

Hallitus, isännöitsijä tai esimerkiksi huoltoyhtiö pystyvät Kodinportin avulla viestimään nopeasti asukkaille. Tietojen päivitys tapahtuu ilman käyntiä
kiinteistössä. Tämä säästää merkittävästi hallituksen, isännöitsijän ja huoltoyhtiön aikaa ja vaivaa, ja tuo sitä kautta selviä kustannussäästöjä.

Asukasviestintä aina ajan tasalla

Omalla mobiilisovelluksella asukkaat voivat hoitaa esimerkiksi saunavuoron tai pyykkituvan varauksen. Kätevä palvelu nostaa asiakastyytyväisyyttä ja helpottaa asukkaiden elämää. Kiinteistön aulatiloihin tyylikkäästi istuvan kosketustaulun ansiosta taloyhtiön tärkeät tiedot ovat aina ajan tasalla ja helposti löydettävissä.

Kodinportti-palvelu vie taloyhtiön moderniin aikaan ja nostaa kiinteistön arvoa.

Pyydä tarjous DNA:n taloyhtiömyynniltä Kodinportista ja saat lisää tietoa Kodinportin hyödyistä ja hinnoittelusta omalle taloyhtiöllesi. Kun Kodinportti hankitaan taloyhtiönetin yhteydessä, sen saa selvällä alennuksella.

Lue lisää Kodinportti-palvelusta

Tarjoamme kiinteistölle lisäksi myös näitä palveluita

  • Kiinteistötekniikan valvontaliittymät
  • Hissipuhelimien mobiililiittymät
  • Monipuoliset hälytyksensiirtopalvelut
  • Taloyhtiölaajakaistan jo heti uudiskohteen valmistumisen tai saneerauksen yhteydessä

Tarjoamme palveluita DNA:n kiinteän verkon alueella. Kysy lisää paikalliselta yhteyshenkilöltäsi