Kiinteistöille

Laadukkaat tietoliikennepalvelut kiinteistöille DNA:lta

DNA Kaapelitelevisio ja kaapelilaajakaista

Kaapeliverkon kautta asukkaiden saatavilla on kaapelinettiyhteys. Kaapelilaajakaistapalvelu tuo kiinteistöön ja asuntoihin huippunopean ja toimintavarman netin vuosiksi eteenpäin. Kaapeliverkon taustalla on kymmeniä tuhansia kilometrejä valokuitua, mikä takaa vähintään yhden gigan yhteyden. Asuntoihin verkkoyhteys tulee TV-antennirasian kautta – ja tuo saataville myös kaapeli-tv-kanavat.

Mikäli et ole varma, onko taloyhtiösi kytketty DNA:n kaapelitelevisioverkkoon, tiedustele asiaa taloyhtiön hallitukselta tai isännöitsijältä tai DNA:n taloyhtiömyynniltä.
 

DNA Parkkihallikuuluvuus

Parkkihallien kuuluvuus taloyhtiöissä ja kiinteistöosakeyhtiössä on noussut esiin erityisesti sähköautojen yleistyessä ja niiden latausasemien hankinnan yhteydessä. DNA tarjoaa ratkaisun taloyhtiön parkkihallin kuuluvuusongelmiin.

DNA Parkkihallikuuluvuus parantaa parkkihallien mobiilikuuluvuutta ja takaa luotettavan yhteyden, jotta sähköautojen ja latausasemien etähallinnasta puhelimella tulee vaivatonta. 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä DNA:n taloyhtiömyynnin paikalliseen yhteyshenkilöön. Parkkihallien sisäkuuluvuusratkaisu saatavilla Pääkaupunkiseudun, Tampereen, Turun ja Lahden alueella.

Talotekniikkaliittymät

Taloyhtiöissä tarvitaan talotekniikkaliittymiä esimerkiksi lämmönjakohuoneen tekniikan etävalvontaan, hissien ja lukitusjärjestelmän tai yleisten tilojen kulunvalvontaan, kameravalvontaan, taloyhtiön saunan lämmityksen ohjaukseen sekä muihin talotekniikan käyttötarpeisiin (parkkipaikkojen lämpötolpat, sähköautojen lataustolpat) jne.

Hyödynnä edullisen taloyhtiösopimuksen perusnopeutta erilaisiin automaatiotarpeisiin. Talotekniikkaliittymä tilataan DNA Taloyhtiöpalvelusta ja se lisätään olemassa olevalle sopimukselle. Palvelun hinnan saat DNA Taloyhtiömyynnin edustajaltasi tai Taloyhtiöpalvelusta.
 

Onko taloyhtiöön tulossa merkittävä peruskorjaus?

Tutustu Traficomin pikaoppaaseen!

Kun taloyhtiöön on tulossa merkittävä peruskorjaus, myös sisäverkko on pääsääntöisesti uudistettava. Traficom oppaassa on runsaasti hyödyllistä tietoa sisäverkkojen rakentamisvelvoitteesta saneerausta suunnitteleville tai toteuttaville taloyhtiöille.

Merkittävän peruskorjaushankkeen yhteydessä myös taloyhtiön tietoliikenneverkko on uudistettava jos rakennuksessa tai kiinteistössä ei ole vielä nopeita laajakaistayhteyksiä tukevaa sisäistä viestintäverkkoa. Esimerkiksi putkiremontin yhteydessä tietoliikennekaapeloinnin tarvitsemat johtotiet on helppo rakentaa. Uudiskohteissa on aina rakennettava nopeita laajakaistayhteyksiä tukeva sisäinen viestintäverkko, joitakin poikkeuksia lukuun ottamatta.

Sisäverkon rakentamista, uudistamista tai kunnostamista koskevasta velvollisuudesta säädetään sähköisen viestinnän palveluista (917/2014) annetussa laissa. Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin Pikaopas tietoliikenneverkkoihin kertoo tiivistetysti sisäverkkojen rakentamisvelvoitteen sisällön. Tutustu oppaaseen

Tunnetko jo Wattisen älylämmityksen?

Wattinen optimoi kerrostalon lämmitystä automaattisesti. Se vähentää lämmityskustannuksia kuluttamalla energiaa älykkääästi ja tasapainotusta ylläpitäen. Lue lisää älylämmityksestä

Taloyhtiön tietoturva

Taloyhtiöissä ohjataan lukuisia tärkeitä toimintoja automaattisesti sekä etänä. Näitä ovat lämmönjakohuoneen tekniikka, ilmanvaihtokoneistot, hissien ja lukitusjärjestelmän tai yleisen kulunvalvonta, kameravalvonta, parkkipaikkojen sähkö- ja lataustolpat, ylipäätään kaikki sellaiset taloyhtiön toiminnot, joita halutaan ohjata etänä huoltoyhtiön kautta. 

DNA:n taloautomaatioliittymät ovat tietoturvallisia

Uudet asumisen turvaratkaisut ja toimiva talotekniikan etähallinta edellyttävät vahvaa tietoturvaa. DNA:n turvalliset liittymät sopivat erinomaisesti kiinteistöautomaation sensoreiden, laitteiden ja järjestelmien väliseen tiedonsiirtoon.

Tosibox on helppo, edullinen ja laiteriippumaton

Tosibox on kustannustehokas, laitteistopohjainen tietoturvaratkaisu DNA:n kiinteistöasiakkaiden talotekniikan varmistamiseksi. Tosiboxin teknologia luo täysin turvallisen etäyhteyden kiinteistöautomaation laitteisiin, joita voi hallita ja valvoa etänä. Yhteyteen pääsee käsiksi vain valtuutetuista laitteista. Isännöitsijän ja huoltoyhtiön työtä helpottaa, että sen avulla voi tarvittaessa hallita yhden käyttöliittymän kautta kaikki taloyhtiökohteet. Etähallintaan voidaan liittää esimerkiksi taloyhtiön lämmitys, ilmanvaihto, valaistus, ovien lukitukset ja ajastukset sekä taloyhtiösaunat.

Tosiboxi on laiteriippumaton ja näin se sopii käyttöön kaikkien valmistajien kiinteistöautomaation kanssa.

Kysy lisää DNA:n taloyhtiömyynnistä

Kodinportti sujuvoittaa älykkäästi taloyhtiön viestintää

DNA:n tarjoama Kodinportti-palvelu tuo taloyhtiöviestinnän nykyaikaan. Se korvaa perinteiset ilmoitustaulut, asukaslistat ja varausvihot. Viestintä siirtyy talon omaan portaaliin ja ilmoitustaulujen tilalle tulee sähköiset porrasnäytöt. Asukkaiden on helppo käyttää palvelua myös omalla tietokoneella, tabletilla tai puhelimella.

Taloyhtiöpäättäjille helppoa arkea

Hallitus, isännöitsijä tai esimerkiksi huoltoyhtiö pystyvät Kodinportin avulla viestimään nopeasti asukkaille. Tietojen päivitys tapahtuu ilman käyntiä
kiinteistössä. Tämä säästää merkittävästi hallituksen, isännöitsijän ja huoltoyhtiön aikaa ja vaivaa, ja tuo sitä kautta selviä kustannussäästöjä.

Asukasviestintä aina ajan tasalla

Omalla mobiilisovelluksella asukkaat voivat hoitaa esimerkiksi saunavuoron tai pyykkituvan varauksen. Kätevä palvelu nostaa asiakastyytyväisyyttä ja helpottaa asukkaiden elämää. Kiinteistön aulatiloihin tyylikkäästi istuvan kosketustaulun ansiosta taloyhtiön tärkeät tiedot ovat aina ajan tasalla ja helposti löydettävissä.

Kodinportti-palvelu vie taloyhtiön moderniin aikaan ja nostaa kiinteistön arvoa.

Pyydä tarjous DNA:n taloyhtiömyynniltä Kodinportista ja saat lisää tietoa Kodinportin hyödyistä ja hinnoittelusta omalle taloyhtiöllesi. Kun Kodinportti hankitaan taloyhtiönetin yhteydessä, sen saa selvällä alennuksella.

Lue lisää Kodinportti-palvelusta