Avoin ulko-ovi - DNA Koti 5G

DNA Koti 5G

Pientaloasujan oma nettikaista

  • Kodillesi varattu pysyvä oma 5G-kaista
  • Takuunopea ja toimintavarma netti
  • Helppo avaimet käteen -asennus
     

Ota yhteyttä

Nopea ja toimintavarma yhteys

Helppo käyttöönotto

Asiantuntijat apunasi valinnasta käyttöönottoon

Hyödynnä nettiasiakkaan edut

Kysy lisää ja tilaa sinulle sopivimmalla tavalla: 

Kysy lisää ja tilaa chatissa!

Linjat ovat auki arkisin klo 8-21 ja lauantaisin 9.00 - 16.30.

Soita meille:

Asiantuntijamme vastaavat mielellään kysymyksiisi arkisin klo 9-21. Numero on maksuton.

0800 304 080

Jätä yhteystietosi 

Tarkistamme saatavuuden osoitteeseesi ja olemme sinuun yhteydessä.

Jätä yhteystiedot

Varaa soittoaika

Varaa itsellesi sopiva aika, niin me soitamme sinulle 
 

Varaa soittoaika

Voita tuliterä DNA viihdeboksi!

DNA viihdeboksi kaiuttimilla on helpoin tapa luoda Dolby Atmos -tilaääni kotiisi. Yhdessä boksissa on saatavilla kaikki haluamasi viihde: tallenteet, suoratoistopalvelut ja vuokraamo huippuluokan kuvanlaadulla ja Bang & Olufsenin optimoimalla äänenlaadulla. Katsele ja kuuntele mitä haluat. Lisää sovelluksia hankit helposti Google Play -kaupasta. Viihdeboksin arvo 264 €!

Kun jätät yhteydenottopyynnön täyttämällä yhteystietosi lomakkeeseen, olet samalla mukana kilpailussa. Osallistu viimeistään 21.12.2023. Arvonta suoritetaan 22.12.2023.

Arvonnan säännöt

Arvonnan järjestää DNA Welho Oy, PL 10, 01044 DNA, Y-tunnus 3001205-3

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa vakituisesti asuvat 18 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt. Osallistumisoikeutta ei ole tämän arvonnan järjestelyistä vastaavan yrityksen tai järjestelyihin osallistuneiden yritysten työntekijöillä ja työntekijöiden perheenjäsenillä.

Arvonnan osallistumisaika on 24.11.-21.12.2023. Täyttämällä yhteydenottolomakkeen osallistut arvontaan.

Palkintona arvotaan kaikkien osallistuneiden kesken DNA viihdeboksi, jonka arvo on 264 €. Arvonta suoritetaan viimeistään 22.12.2023. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti puhelimitse tai sähköpostitse. Jos voittajaa ei saada tavoitettua neljän päivän aikana arvonnan jälkeen, on järjestäjällä oikeus arpoa uusi voittaja osallistujien joukosta. Voittajalla on myös oikeus olla vastaanottamatta palkintoa, jolloin arvotaan uusi voittaja.

Henkilöt, jotka ovat antaneet virheellisiä tietoja osallistumisen yhteydessä, hylätään arvonnasta. Mikäli arvonnan voittaja on menetellyt näiden sääntöjen vastaisesti tai muutoin lainvastaisesti, tämä johtaa hylkäämiseen. Järjestäjällä on oikeus poistaa sellaiset osallistujat arvonnasta, jotka pyrkivät väärinkäyttämään arvontaa tulosten tai arvonnan todennäköisyyksien muuttamiseksi.

Lunastamatonta palkintoa ei korvata, eikä palkintoa voi muuttaa rahaksi tai siirtää kolmannelle osapuolelle.

Palkinnon luovutuksesta sovitaan erikseen voittajan kanssa. DNA vastaa palkinnon toimittamisesta voittajan osoitteeseen Suomen rajojen sisällä. Palkinnon vastaanottaja vapauttaa arvonnan järjestäjän vastuusta, joka aiheutuu tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta arvontaan ja/tai palkinnon lunastamisesta ja/tai sen käyttämisestä.

Arvonta perustuu lomakkeella annettuihin yhteystietoihin. Arvontaan osallistuneiden henkilötietoja käsitellään arvottaessa voittaja, palkinnon luovutukseen liittyvään yhteydenpitoon ja palkinnon voittajan tietojen julkaisemiseen. Julkaiseminen tapahtuu arvontaan liittyvällä sivustolla. Julkaistavissa tiedoissa ilmoitetaan korkeintaan etunimi, sukunimen ensimmäinen kirjain sekä paikkakunta. Tiedot poistetaan (3) kolmen kuukauden jälkeen kampanjasta. Markkinointikäyttöä varten pyydetään osallistujalta erillinen lupa. Markkinointiluvan antaneiden ja arvontaan osallistuneiden henkilötietoja käsitellään DNA:n tietosuojaselosteen mukaisesti. Löydät tietosuojaselosteen ja lisätietoja DNA:n tietosuojasta osoitteesta dna.fi/tietosuoja.

DNA Oyj vastaa arpajaisveroista.

Osallistumalla arvontaan osallistujat hyväksyvät arvonnan säännöt ja sitoutuvat noudattamaan niitä. Järjestäjällä on oikeus tarpeen vaatiessa muuttaa näitä sääntöjä ilman eri ilmoitusta

Koti 5g -yhteys

Koti 5G -tilaus sisältää:

  • DNA Koti 5G-liittymä.
  • DNA Mesh WiFi -laite.
  • Avaimet käteen -asennus, 5G-ulkomokkula ja ulkovastaanottimen asennus, jolla kodillesi varataan oma nettikaista.

Hinta yhteensä alkaen:

38,15 €/kk/24 kk,
jonka jälkeen 39,90 €/kk

Sekä avaimet käteen -asennus 7,50 €/kk/60kk tai kertamaksu 450 € (norm. 495 €).

Katso tarkemmat hintatiedot

DNA Koti 5G -esimerkkihinta:

DNA Koti 5G -liittymä 400M
34,90 €/kk/24 kk
jonka jälkeen 39,90 €/kk

DNA Mesh WiFi -laite
3,25 €/kk/24 kk, tai kertamaksu 78 €
(tai 1,30 €/kk/60 kk)

Avaimet käteen -asennus sisältää ulkomokkulan
7,50 €/kk/60kk tai kertamaksu 450 € (norm. 495 €)

Voit hakea kotitalousvähennystä koko asennuskustannuksesta. Saat Koti 5G -yhteyden jopa 60kk korottomalla ja kuluttomalla maksuajalla. Tarjous voimassa 22.12.2023 asti.

Miksi DNA Koti 5G?

DNA:n 4G- ja 5G-verkot tavoittavat jo yli 99% suomalaisista

Powered by Esri

Näin helposti saat DNA Koti 5G -yhteyden kotiisi:

9/10 Koti 5G-asiakkaasta suosittelisi Koti 5G-yhteyttä muille pientaloasujille.

Tutkimus DNA Koti5G-asiakkaiden suositteluhalukkuudesta 05/2022.

Tutkimuksessa haluttiin selvittää DNA Koti 5G-asiakkaiden asiakkaiden halukkuutta suositella DNA Koti 5G-yhteyttä muille pientaloasujille sekä heidän kokemustaan yhteyden hankinnan ja käyttöönoton vaivattomuudesta.

Tulokset: 89 % Koti 5G-asiakkaista vastasivat, että suosittelisivat kokemuksensa perusteella Koti 5G-yhteyttä muille pientaloasujille.

Lataa kooste tutkimuksesta (PDF)

 

Tutustu videolta miten pientaloasujan kotinetti toimii!

Kim Johnssonin perhe hankki kotiinsa DNA Koti 5G -yhteyden, kun entinen netti ei enää riittänyt käyttötarpeisiin nähden. Katso videolta, miten yhteyden hankkiminen sujui ja miten 5G-netti kotona toimii.

Ota yhteyttä pian, 5G-kaistoja on vain rajattu määrä!

Saat luotettavan DNA Koti 5G -yhteyden helpolla ja huolettomalla avaimet käteen -asennuksella. Yhteydenotto ei vielä sido sinua mihinkään. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse tarkistettuamme saatavuuden osoitteeseesi.

Jätä yhteystietosi

Usein kysyttyä DNA Koti 5G -yhteydestä

Mitä hyötyä on 5G:stä?

Luotettavuus ja toimintavarmuus ovat nykyistä mobiiliverkkoa paremmat huomattavasti nopeamman tiedonsiirron ansiosta.  5G-verkon kapasiteetti on parempi, eli se pystyy palvelemaan suurempaa määrää käyttäjiä samanaikaisesti ilman verkon ylikuormittumista.  Välitön yhteys minimaalisella viiveellä nostaa myös pelaamisen uudelle tasolle.

Suoratoistopalveluiden, TV-ohjelmien ja videoiden parempi laatu ja pätkimättömyys tekevät katselusta entistä elämyksellisempää. 5G-verkko mahdollistaa tulevaisuudessa jopa kymmenkertaiset nopeudet nykyiseen verrattuna,  jo nyt päästään gigan nopeuksiin. 

Miten Koti 5G -yhteys eroaa muusta 5G-verkosta

Käyttäessäsi 5G-mobiililaajakaistaa, jaat kaistan muiden samanaikaisten käyttäjien kanssa. Mikäli käyttäjiä on paljon, voi verkko olla ruuhkainen. Kun sinulla on Koti 5G -yhteys,  sinulle varataan oma kaista DNA:n 5G-verkosta. Tämä tarkoittaa sitä, että kukaan muu ei pääse käyttämään sinulle varattua kaistaa, ja nettisi pysyy aina ruuhkattomana riippumatta muista käyttäjistä alueellasi! 

Mitä avaimet käteen -asennus sisältää?

Asentaja tuo mukaan kaikki tarvittavat laitteet ja varmistaa 5G-yhteyden toimintavarmuuden ennen asennuksen aloitusta. Kotiisi asennetaan 5G-ulkovastaanotin, tarvittavat WiFi-laitteet ja luodaan kotiverkko valmiiksi. Tämän jälkeen asentaja liittää tärkeimmät laitteesi uuteen kotiverkkoon.  Pääset heti käyttämään omaa nopeaa 5G-kaistaasi ja saat kerralla kiinteän 5G-yhteyden kodin kaikille laitteille!

 

Miten takuunopeus varmistetaan?

DNA Koti 5G -yhteyttä on saatavilla rajallinen määrä DNA:n 5G-verkon alueella, jotta luotettava ja takuunopea yhteys voidaan taata. 

Palvelun taso ja yhteyden toimivuus varmistetaan ennen asennusta. Jos riittävää 5G-yhteyttä ei voida taata, DNA peruu asiakkaan DNA Koti 5G -tilauksen veloituksetta.  DNA Koti 5G -liittymä vaatii toimiakseen 5G-ulkovastaanottimen, josta asiakas maksaa vain asennuskulut - laite on jatkossakin huoltovapaa, sillä pidämme sen ajan tasalla puolestasi. 

Lisäksi asiakas tarvitsee Mesh WiFi-laitteen, jolla luodaan sisäverkko, jotta takuunopeus voidaan luvata. 

Mitä tarkoittaa kiinteä 5G?

Kiinteä langaton yhteys toteutetaan siten, että rakennuksen ulkoseinään kiinnitetään ulkovastaanotin, jolla varmistetaan signaalin vahvuus. Ulkovastaanotin suunnataan lähimpään 5G-tukiasemaan, joka on puolestaan yhteydessä kiinteään valokuituverkkoon. Tukiaseman ja ulkovastaanottimen välillä netti kulkee langattomasti. Ulkoyksiköstä tuodaan ethernetkaapeli taloon sisälle joko olemassa olevasta läpiviennistä tai uudesta läpivientikohdasta. Rakennuksen sisälle luodaan oma sisäverkko, joka WiFi-laitteiden avulla voidaan ulottaa ullakolta takapihalle. 

Miltä 5G-ulkovastaanotin näyttää?

5G-ulkovastaanottimen koko on noin puolikas A4-arkki.  Malli ZTE MC7010 5G Outdoor CPE. 5G-ulkovastaanotin on DNA:n omaisuutta, joten me  huolehdimme laitteen päivityksistä ja toimivuudesta puolestasi.

 

 

Asun pientaloyhtiössä, voinko hankkia DNA Koti 5G -yhteyden?

DNA Koti 5G on myös sinulle sopiva kotinetti, sillä se on asuntokohtainen nettiratkaisu. Huolehdithan kuitenkin luvan ulkovastaanottimen asennukselle taloyhtiöltäsi.

Miten saan tietokoneellani kaiken irti nopeasta DNA Koti 5G -liittymästäni?

5G:n myötä merkittävästi kasvaneiden huippunopeuksien myötä vaatimukset käyttölaitteiden prosessoriteholle ovat kasvaneet. Vanhemmat  pöytäkoneet ja läppärit eivät välttämättä yllä kaikista suurimpiin nopeuksiin, jos niiden prosessoriteho ei ole riittävän suuri. 

Kannattaa myös varmistaa, että pöytäkoneen tai läppärin ethernet-liitännän ajurit ovat ajan tasalla ja tukevat gigan nopeuksia. Ohjeet ajurien tarkistamiseen ja päivittämiseen löydät tietokoneesi valmistajan verkkosivuilta.

Vinkkejä nopeuden testaamiseen vaikuttavista asioista löydät myös nopeustesti-sivulta.

Milloin tarvitsen Mesh Wifi -laajenninta?

Mesh on hyödyllinen silloin, jos kotisi on useammassa kerroksessa tai huomaat kodissasi katvealueita esim. suuren pinta-alan tai rakennusmateriaalien vuoksi. Katso videolta, mitä tarkoitetaan Mesh Wifi -järjestelmällä, ja miten se auttaa parantamaan kotisi langatonta sisäverkkoa. Voit myös lukea lisää täältä.

 

Katso tarkemmat tarjousehdot
Tarjousehdot

DNA Koti 5G -liittymiä on tarjolla rajallinen määrä DNA:n 5G-verkon alueella. Takuunopeus, joka ei DNA Koti 5G:tä käyttäessä lähtökohtaisesti alitu, on 100M.

Palvelun taso ja yhteyden toimivuus varmistetaan ennen asennusta. Jos riittävää 5G-yhteyttä ei voida taata, DNA peruu asiakkaan DNA Koti 5G -tilauksen veloituksetta.  DNA Koti 5G -liittymä vaatii toimiakseen 5G-ulkovastaanottimen, josta asiakas maksaa vain asennuskulut (laite jää DNA:n omistukseen).  

Lisäksi asiakas tarvitsee WiFi-laitteen, jolla luodaan sisäverkko. Takuunopeus voidaan luvata vain asiakkaille, jotka ostavat WiFi-laitteensa (DNA Mesh WiFi) DNA:lta DNA Koti 5G-liittymän tilauksen yhteydessä. WiFi-laitteen vaatimukset varmistetaan asiakkaalta myynnin yhteydessä.

Laitteiden asennus 22.12.2023 asti 450 € (norm. 495 €) uusille DNA Koti 5G -tilaajille. DNA Koti 5G 400M-liittymän määräaikainen sopimuskausi yhteensä 837,60 €, jatko 39,90 €/kk, WiFi-laitteen kokonaishinta 78 €. 

 

Katso DNA Koti 5G erityisehdot täältä