Uutta potkua riista- ja valvontakameroihin

DNA Laitenetti sopii niin riistakameraan kuin valvontakameraankin


Riistakamerat lähettävät entistä laadukkaampaa videokuvaa älylaitteeseen tai tietokoneelle. Niiden avulla saa tietoa esimerkiksi hirvien liikkeistä ja kannan kokoonpanosta. Kamera asetetaan usein nuolukiven läheisyyteen, jolloin vierailijat tallentuvat kuviin. Metsästäjät hyödyntävät tietoja usein jahtitaktiikan laatimisessa.

Uusimmat mallit mahdollistavat myös monipuolisen etäkäytön pilvipalvelun kautta. DNA:n nopea datayhteys sekä riista- ja valvontakameroihin sopivat DNA Laitenetti- ja DNA Laitenetti Plus -liittymät taltioivat niin saaliseläimet kuin tontilla liikkuvat muutkin seikkailijat. Eläinhavaintojen lisäksi kamerat ovat korvaamaton apu kiinteistöjen, mökkien, veneen tai työmaan valvomisessa – vuorokauden ympäri ja kameran käyttäjän sijainnista riippumatta.

Vertaile liittymiä

Uuden sukupolven riistakamerat

Uovisionin riistakamerat ovat metsästyskameroiden kermaa. Lähettävät ja etäohjattavat riistakamerat sopivat kohteisiin, joista on muuten vaikea saada suoraa kuvaa. Ne sopivat riista-, valvonta- tai mökkikameraksi. Ne taltioivat valokuvat ja videot jopa teräväpiirtotarkkuudella.

Uovision 785-3G on moninkertainen testivoittaja. Voit ohjata sitä etänä ja kamera lähettää kuvat sekä videot suoraan sähköpostiisi. Uovision UM785-3G+ Cloud -kamera tallentaa kuvat ja videot myös LinckEazi-pilvipalveluun, josta voit käydä katsomassa ne vaikkapa puhelimellasi. 

Uovision Glory LTE 4G Cloud -kamera tukee nopeaa 4G LTE -yhteyttä. Se taltioi jopa 20 megapikselin valokuvat ja Full HD -videot entistäkin nopeammin LinckEazi-palveluun sekä sähköpostiisi.

Uovision Glory LTE 4G Cloud -riistakamera
Vain nettikaupasta

Uovision Glory LTE 4G Cloud -riistakamera

399
Tuotetta hyvin saatavilla.

Säänkestävä langaton valvontakamera sisä- ja ulkotiloihin

Reolink Go 4G on akkukäyttöinen kamera, joka toimii missä tahansa 3G/4G -verkon alueella. Kameraan asetetaan SIM-kortti, jolloin sitä voi käyttää sellaisissakin kohteissa, joiden valvonta on ennen ollut vaikeaa tai jopa mahdotonta. WiFiä tai verkkovirtaa ei tarvita. Kamera toimii yhdellä latauksella jopa kuukausia ja näkee pimeässäkin 10 metrin päähän, täydellä 1080p Full HD -laadulla. Käyttöönotto on helppoa Reolink App -sovelluksen avulla.

Voit katsoa reaaliaikaista videokuvaa ja tallenteita. Kameran havaittua liikettä saat ilmoitukset siitä suoraan puhelimeesi tai sähköpostiisi.

Reolink Go 4G  langaton valvontakamera
Vain nettikaupasta

Reolink Go 4G langaton valvontakamera

279
Tuotetta hyvin saatavilla.

Mikä liittymä on riista- ja valvontakameralle sopivin?

Riista- ja valvontakameroiden kuvaama HD-tasoinen videomateriaali vaatii liittymältä entistä enemmän nopeutta sekä luotettavuutta myös vaativissa olosuhteissa. Uusiin 3G/4G-riistakameramalleihin suositellaankin nopeamman nettiyhteyden 4G-liittymiä, jotta käyttäjä saa lähes reaaliaikaisesti korkeatasoista videokuvaa. Uusi DNA Laitenetti Plus -liittymä tukee kameroiden ja erilaisten hälytyslaitteiden vaatimusten lisäksi jahtikoiran tai muun koiraseuralaisen tutkapantojen puhe- ja paikannusominaisuuksia. 

Kevyempään käyttöön ja laitteiden etäohjaukseen sopii DNA Laitenetti. Molemmat liittymät lähettävät tarvittaessa myös tekstiviestitse ilmoitukset havainnoista.

DNA Laitenetti


Latausnopeus 0,12 Mbit/s
Lähetysnopeus 0,12 Mbit/s
Hinta 4,90 €/kk
Keskittämisetuhinta 1,90 €/kk

Tutustu

DNA Laitenetti Plus


Latausnopeus 0,5 Mbit/s
Lähetysnopeus 5 Mbit/s
Hinta 9,90 €/kk
Keskittämisetuhinta 4,90 €/kk

Tutustu

DNA Laitenetti vai DNA Laitenetti Plus?

 

DNA Laitenetti

DNA Laitenetti Plus

 

 

GPS-seurantalaitteet  
Riistakamera (kuvat)  
Riistakamera (videot) -  
Tutkapanta (puheyhteys) -  
Hälytyslaitteet* -  
Laitteiden ohjaus (esim. pakkasvahti, ilmalämpöpumppu)  
Tekstiviestit  
Puhelut -  
Hinta Keskittäjälle 1,90 €/kk (norm. 4,90 €/kk) Keskittäjälle 4,90 €/kk (norm. 9,90 €/kk)    
  Tutustu Tutustu  

 

*Useimmat hälytyslaitteet vaativat myös puheyhteyden täyden toiminnallisuuden saavuttamiseksi