UUTTA POTKUA RIISTAKAMEROIHIN

Riistakamerat lähettävät entistä laadukkaampaa videokuvaa älylaitteeseen tai tietokoneelle. Uusimmat mallit mahdollistavat myös monipuolisen etäkäytön pilvipalvelun kautta. DNA:n nopea datayhteys ja riistakameroihin sopivat DNA Laitenetti- ja DNA Laitenetti Plus -liittymät taltioivat niin saaliseläimet kuin tontilla liikkuvat muut seikkailijat. 

Riistakameralla löydät parhaat saaliit


Eläinhavaintojen lisäksi riistakamerat ovat korvaamaton apu kiinteistöjen, mökkien, veneen tai työmaan valvomisessa – vuorokauden ympäri ja kameran käyttäjän sijainnista riippumatta. Riistakamera on hyvä tapa saada tietoa esimerkiksi hirvien liikkeistä ja kannan kokoonpanosta. Kamera asetetaan usein nuolukiven läheisyyteen, jolloin vierailijat tallentuvat kuviin. Metsästäjät voivat hyödyntää tietoja jahtitaktiikan laatimisessa.

Uuden sukupolven riistakamerat

Uovision 785-3G ja Uovision UM785-3G+ Cloud ovat riistakameroiden kermaa. Lähettävät ja etäohjattavat riistakamerat sopivat kohteisiin, joista on muuten vaikea saada suoraa kuvaa. Ne sopivat riista-, valvonta- tai mökkikameraksi. Ne taltioivat valokuvat ja videot jopa teräväpiirtotarkkuudella.

Uovision 785-3G on moninkertainen testivoittaja. Voit ohjata sitä etänä ja kamera lähettää kuvat sekä videot suoraan sähköpostiisi. Uovision UM785-3G+ Cloud -kamera tallentaa kuvat ja videot myös LinckEazi-pilvipalveluun, josta voit käydä katsomassa ne vaikkapa puhelimellasi.

Nämä mallit käyttävät 3G-verkkoa. Valikoima kasvaa tämän vuoden aikana vielä 4G-malleilla.

Mikä liittymä on riistakameralle sopivin?

Riistakameroiden kuvaama HD-tasoinen videomateriaali vaatii liittymältä entistä enemmän nopeutta sekä luotettavuutta myös vaativissa olosuhteissa. Riistakameraan suositellaankin nopeamman nettiyhteyden 4G-liittymiä, jotta käyttäjä saa lähes reaaliaikaisesti korkeatasoista videokuvaa. Uusi DNA Laitenetti Plus -liittymä tukee kameroiden ja erilaisten hälytyslaitteiden vaatimusten lisäksi jahtikoiran tai muun koiraseuralaisen tutkapantojen puhe- ja paikannusominaisuuksia. 

Kevyempään käyttöön ja laitteiden etäohjaukseen sopii DNA Laitenetti. Molemmat liittymät lähettävät tarvittaessa myös tekstiviestitse ilmoitukset havainnoista.

DNA Laitenetti

Latausnopeus 0,12 Mbit/s
Lähetysnopeus 0,12 Mbit/s
Hinta 4,90 €/kk
Keskittämisetuhinta 0,90 €/kk

Tutustu

DNA Laitenetti Plus

Latausnopeus 0,5 Mbit/s
Lähetysnopeus 5 Mbit/s
Hinta 9,90 €/kk
Keskittämisetuhinta 4,90 €/kk

Tutustu

DNA Laitenetti vai DNA Laitenetti Plus?

 

DNA Laitenetti

DNA Laitenetti Plus

 

 

GPS-seurantalaitteet  
Riistakamera (kuvat)  
Riistakamera (videot) -  
Tutkapanta (puheyhteys) -  
Hälytyslaitteet* -  
Laitteiden ohjaus (esim. pakkasvahti, ilmalämpöpumppu)  
Tekstiviestit  
Puhelut -  
Hinta Keskittäjälle 0,90 €/kk (norm. 4,90 €/kk) Keskittäjälle 4,90 €/kk (norm. 9,90 €/kk)    
  Tutustu Tutustu  

 

*Useimmat hälytyslaitteet vaativat myös puheyhteyden täyden toiminnallisuuden saavuttamiseksi