DNA Laitenetti tuo riista- ja valvontakamerat digiaikaan

DNA Laitenetti sopii niin riistakameraan kuin valvontakameraankin


Ota reaaliaikainen yhteys luonnonhelmaan tai anna kameran valvoa kiinteistöäsi puolestasi. Modernit riista- ja valvontakamerat ovat monipuolisia ja säänkestäviä digiajan apuvälineitä.

DNA Laitenetti- ja DNA Laitenetti Plus -liittymien avulla riista- tai valvontakameraan taltioituvat niin saaliseläimet kuin muut tontilla liikkuvat seikkailijat jopa teräväpiirtotarkkuudella. Eläinhavaintojen lisäksi kamerat ovat korvaamaton apu kiinteistöjen, mökkien, veneen tai työmaan valvomisessa – vuorokauden ympäri ja kameran käyttäjän sijainnista riippumatta.

Vertaile DNA Laitenetti -liittymiä

Mikä liittymä on riista- ja valvontakameralle sopivin?

Riista- ja valvontakameroiden kuvaama HD-tasoinen videomateriaali vaatii liittymältä entistä enemmän nopeutta sekä luotettavuutta myös vaativissa olosuhteissa. Uusiin 4G-riistakamera- ja valvontakameramalleihin suositellaa erityisesti niitä varten suunniteltuja mobiililiittymiä, jotta kaikki kameran ominaisuudet saadaan käyttöön. DNA Laitenetti Plus -liittymä tukee kameroiden ja erilaisten hälytyslaitteiden vaatimusten lisäksi jahtikoiran tai muun koiraseuralaisen tutkapantojen puhelu- ja paikannusominaisuuksia. 

Kevyempään käyttöön ja laitteiden etäohjaukseen sopii DNA Laitenetti. Molemmat liittymät lähettävät tarvittaessa myös tekstiviestitse ilmoitukset havainnoista.

DNA Laitenetti


Latausnopeus 0,12 Mbit/s
Lähetysnopeus 0,12 Mbit/s
Hinta 4,90 €/kk
Keskittämisetuhinta 1,90 €/kk

Tutustu

DNA Laitenetti Plus


Latausnopeus 0,5 Mbit/s
Lähetysnopeus 5 Mbit/s
Hinta 9,90 €/kk
Keskittämisetuhinta 4,90 €/kk

Tutustu

Uuden sukupolven riistakamerat

Uovisionin riistakamerat ovat mobiiliyhteydellä toimivia, etäohjattavia metsästyskameroita. Lähettävät ja etäohjattavat riistakamerat sopivat kohteisiin, joista on muuten vaikea saada suoraa kuvaa, esimerkiksi eläinten ruokintapaikoilta tai mökin pihapiiristä.

Uovision Compact on 4G LTE Cloud 20MP Full HD on pienikokoinen riistakamera, joka talitoi valokuvat ja videot jopa teräväpiirtoresoluutiolla. Kamera aktivoituu lämpösäteilyn havaitsevan liiketunnistimen avulla, ja etäohjaus onnistuu näppärästi tietokoneella tai puhelimella ilmaisen LinckEazi -palvelun tai sovelluksen kautta.

Uovision Compact 4G LTE Cloud 20MP Full HD -riistakamera

Uovision Compact 4G LTE Cloud 20MP Full HD -riistakamera

229
Norm. 279 €
Tuotetta hyvin saatavilla.
Uovision 785-4G LTE Cloud -riistakamera

Uovision 785-4G LTE Cloud -riistakamera

279
Norm. 379 €
Tuotetta hyvin saatavilla.

Säänkestävä langaton valvontakamera sisä- ja ulkotiloihin

Reolink Go 4G on akkukäyttöinen kamera, joka toimii missä tahansa 4G-verkon alueella. Kamera toimii yhdellä latauksella jopa kuukausia ja kuvaa pimeässäkin jopa 10 metrin päähän, täydellä 1080p Full HD -laadulla. Tehokkaan akun ja 4G-tuen ansiosta kameraa voidaan käyttää sellaisissakin kohteissa, missä verkkovirtaa tai WiFiä ei ole saatavissa.

Käyttöönotto on helppoa Reolink App -sovelluksen avulla. Kamera ilmoittaa havaitsemastaan liikkeestä suoraan puhelimeen tai sähköpostiin. Videokuvan katselu onnistuu reaaliaikaisesti tai tallenteesta.

Reolink Go 4G  langaton valvontakamera
Vain nettikaupasta

Reolink Go 4G langaton valvontakamera

249
Tuotetta hyvin saatavilla.
Reolink Go PT 4G langaton valvontakamera

Reolink Go PT 4G langaton valvontakamera

299
Tuotetta hyvin saatavilla.

Vai onko valintasi edullinen ja huoleton DNA Super Prepaid -liittymä ja Laitenetti-datapaketti?

Myös Laitenetin prepaid-versio on suunniteltu käytettäväksi erityisesti riistakameroissa ja muissa valvontalaitteissa. Prepaid-liittymään ladattava Laitenetti-datapaketti tarjoaa samat datanopeudet kuin Laitenetti Plus -liittymä, eli latausnopeuden 0,5 Mbit/s ja lähetysnopeuden 5 Mbit/s. Myös puhelut ja tekstiviestien lähetys onnistuvat edullisesti hintaan 0,066 €/min/kpl.

Helpoin tapa hankkia DNA Super Prepaid -liittymä (4,90 €) ja Laitenetti-datapaketti (29,90 €/6 kk) on hankkia ne molemmat yhdellä kertaa R-kioskilta. R-kioskilta saat Laitenetti-datapaketin uuteen DNA Super Prepaid -liittymään vieläpä alennettuun 24,90 €/6 kk -hintaan. Jatkossa voit ladata lisää käyttöaikaa liittymääsi R-kioskilla tai osoitteessa laturi.dna.fi. Liittymän saldon seuranta onnistuu helposti prepaid-itsepalvelussa osoitteessa m.prepaid.dna.fi. Lue lisää täältä.

DNA Laitenetti vai DNA Laitenetti Plus?

 

DNA Laitenetti

DNA Laitenetti Plus

 

 

GPS-seurantalaitteet  
Riistakamera (kuvat)  
Riistakamera (videot) -  
Tutkapanta (puheyhteys) -  
Hälytyslaitteet* -  
Laitteiden ohjaus (esim. pakkasvahti, ilmalämpöpumppu)  
Tekstiviestit  
Puhelut -  
Hinta Keskittäjälle 1,90 €/kk (norm. 4,90 €/kk) Keskittäjälle 4,90 €/kk (norm. 9,90 €/kk)    
  Tutustu Tutustu  

 

*Useimmat hälytyslaitteet vaativat myös puheyhteyden täyden toiminnallisuuden saavuttamiseksi