Lasten älykellot, kellopuhelimet ja laitteet

Tärkeimmät laitteet ja lisätarvikkeet pysyvät liikkuvan lapsen mukana ja tukevat arjessa. Tsekkaa älykellot, lisätarvikkeet ja kellopuhelimet lapselle!

Lasten älykello vai sittenkin kellopuhelin?

Kellopuhelin on erinomainen valita ensimmäiseksi puhelimeksi lapselle. Älykello tuo turvaa sekä aikuiselle että lapselle ja helpottavat lapsen maailman laajentamista. Mikä erottaa lapsen älykellon muista älykelloista? Lasten älykellot eivät vaadi seurakseen älypuhelinta vaan ovat itsessään SIM-kortilla ja puhelinnumerolla varustettuja matkapuhelimia. Lapsen kellopuhelin kulkeekin lapsella kätevästi ranteessa mukana. Jos kuitenkin etsit lapselle ensimmäistä älypuhelinta tai liittymää, löydät ne myös DNA:lta.

Lapsen älykello myös mahdollistaa puhelimien maailmaan tutustumisen ilman, että lapsella on suora pääsy kaikkiin verkkopalveluihin. Vanhemmat määrittävät kuka lapselle voi soittaa ja kenelle hän pystyy soittamaan. Kellopuhelin onkin mainio ensimmäinen puhelin lapselle ja se tuo turvaa niin vanhemmille kuin myös lapselle. Kellopuhelimissa on myös GPS-paikannus, joten vanhempi tietää, missä lapsi on. Helppoa ja ennen kaikkea turvallista.

Kellopuhelimissa on vaihtoehtoja runsaasti, mutta valinta on helpompaa, jos mietit ensin, mitä asioita kellolta odotat. Suosituimmat ominaisuudet ovat:

 • Akunkesto
 • Puhelut ja netti
 • Askeleet ja aktiivisuuden seuranta
 • Sykkeen, unen ja aktiivisuuden mittaus
 • GPS-paikannus

Psst! Kellopuhelimen mukana tulee automaattisesti liittymä ja saat liittymän hintaan 11,99 €/kk kahdeksi vuodeksi. Lisäksi kaikki liittymän maksut hoituvat helposti Oma DNA -sovelluksessa. 

Spacetalk – älykellosta lapsen ensipuhelin

Spacetalk Adventure -kellopuhelin on 4G-puhelin, GPS-paikannin ja All-in-One -älykello lapselle: kamera, sykemittari, Bluetooth-yhteys sekä pitkäkestoinen akku pitävät huolen, että tämä kello pysyy mukana aina. Vedenkestävä Spacetalk Adventure -älykello on välittömästi valmiina seikkailuihin.

Spacetalk Adventure -kellolla voi soittaa ennalta määritettyihin yhteystietoihin. Kellossa on turvallinen netti, eikä kellolla pääse sosiaaliseen mediaan. Kelloa hallinnoidaan Spacetalk-sovelluksella, jolloin vanhempi voi päättää, kuka voi ottaa yhteyttä lapseen, näet lapsen sijainnin ja asettaa hälytyksiä sekä muistutuksia. Koulutila taas auttaa lasta keskittymään ja poistaa tietyt kellon ominaisuudet esimerkiksi koulupäivän ajaksi.

Tutustu Spacetalk valikoimaan

Xplora-älykellot ja kellopuhelimet lapselle

Xploran kellopuhelin on helppokäyttöinen ja turvallinen puhelin lapselle. Kellopuhelin kulkee aina lapsen mukana ja laiteesta löytyvät kaikki tavallisen kännykän perustoiminnot. Puheluiden ja viestien lisäksi kellopuhelimesta löytyy GPS, jonka avulla tiedät aina missä lapsi kulkee. Kellopuhelin on mainio ensimmäinen puhelin lapselle ja se tuo turvaa niin vanhemmille kuin myös lapselle. Xploran kellopuhelimet ovat yksinkertaisia käyttää ja niistä löytyvät sopivat toiminnot lapsen ensimmäiseks puhelimeksi. Lapsen ensimmäinen puhelin pysyy menossa mukana eikä häviä helposti. 

Xplora-kellopuhelimen käyttöönotto on helppoa ja mutkatonta: liittymän sim-kortti löytyy puhelimesta valmiiksi asennettuna ja sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin ladata Xplora-sovellus puhelimeesi ja yhdistää sovellus kellopuhelimeen ja sen jälkeen Xplora-kellopuhelin onkin jo valmis käytettäväksi!

Tutustu Xplora -valikoimaan

Lapsen kuulokkeet, popsocket, peliohjain ja mitä vielä?

Lapsen tarpeet kasvavat lasten kasvaessa. Pienelle lapselle riittää usein puhelin suojakuorilla ja popsocketilla, isompi lapsi kaipaa jo kuulokkeita ja pelaamisesta innostunut lapsi haluaa pelinäppäimistön tai mobiilipeliohjaimen. Mitä tahansa lapsesi kaipaakin, löydät tarpeellisen DNA:lta.

Laitteet ja lisätarvikkeet lapselle

Älykellot ja aktiivisuusrannekkeet lapselle

Kun puhumisen sijasta odotetaan muita toimintoja ja lapsella on jo älypuhelin, älykello tai aktiivisuusranneke seuraa usein perästä. 

Älukellosta riippuen, suosituimpiin ominaisuuksiin kuuluu:

 • Pitkä akunkesto
 • Askeleet ja aktiivisuuden seuranta
 • Sykkeen ja stressitason mittaus
 • Urheilulajit ja treeniohjelmat
 • Unen ja aktiivisuuden mittaus
 • GPS-paikannus
 • Lähimaksaminen

Helppokäyttöiset älykellot ja aktiivisuusrannekkeet lapsille

Sopivasti rajoja ja lisäturvaa

Ole huoleton, ota laiteturva

Turvaa uusi puhelin SquareTrade-laiteturvalla. Jos jotain sattuu, vahingosta riippuen saat puhelimen korjattua tai tilalle korvaavan puhelimen.

Tietoturva lapsen laitteisiin

DNA Digiturva 1 kk 0 €,
jatkossa alk. 6,90 €/kk. Ei määräaikaa. 
 

Kumpi on oikeassa – lapsi vai vanhempi?

Monessa perheessä käydään keskusteluja siitä, minkä ikäisenä lapsen pitäisi saada ensimmäinen oma puhelin, paljonko sen pitäisi maksaa, miten sitä käytetään ja millaisista pelisäännöistä sovitaan. DNA:n jokakeväinen koululaistutkimus avaa vanhempien ja lasten ajatuksia tutun kuuloisten digivääntöjen taustalla. 

DNA Vinkki tarjoaa tutkimuksen tuloksiin pohjautuvan näkökulman pian seitsemän vuotta täyttävän Venlan ja hänen isänsä keskusteluun.