Koti 5G | DNA

DNA Koti 5G

DNA Koti 5G tuo nopean netin pientaloasukkaille

DNA Koti 5G tuo omakotitaloon tai paritaloon nopean ja toimintavarman netin. Luotettavalla yhteydellä koko perhe viihtyy nyt ja tulevaisuudessa! 5G-verkossa netti on entistä nopeampi ja käyttöönottokin helppoa, sillä asentajamme huolehtii kaikesta puolestasi.

Vain sinulle varattu kiinteä 5G-kaista

Vihdoinkin se on mahdollista! Saat kotiisi oma kaistan 5G-verkosta, jolla ei ole ruuhkaa. Luotettava kiinteä 5G-yhteys huolehtii, että netti ei pätki ja koko perhe viihtyy nyt ja tulevaisuudessa!  

Netti nopeustakuulla

Takaamme, että nettisi nopeus on aina vähintään 100M. Tämän nopeustakuun kiinteään 5G-liittymääsi saat vain DNA:lta. Vauhtia riittää kaikkeen, missä viiveettömällä yhteydellä on väliä, jopa gigaan asti! 

Avaimet käteen -asennus 

Asentaja tuo mukaan kaikki tarvittavat laitteet ja varmistaa 5G-yhteyden toimivuuden. Kotiisi asennetaan 5G-ulkovastaanotin, tarvittavat WiFi-laitteet ja luodaan kotiverkko valmiiksi. 


DNA Koti 5G –yhteys sisältää liittymän, laitteet ja asennuksen

DNA Koti 5G -liittymä 400M 39,90 €/kk
Takuunopeus aina vähintään 100M!

DNA Koti 5G -liittymä 1000M 44,90 €/kk
Takuunopeus aina vähintään 100M!

 + Google WiFi -laite 5 €/kk /24k
     Yhteensä 120 €

Avaimet käteen -asennus  495 €

 

Saat halutessasi asennusmaksuun kulutonta ja koronta DNA Maksuaikaa jopa 60kk. Asentaja tuo mukanaan kaikki tarvittavat laitteet  ja varmistaa 5G-yhteyden toimivuuden.
Voit hakea kotitalousvähennystä koko asennuskustannuksesta.

 

Oletko kiinnostunut DNA Koti 5G -yhteydestä?

DNA:n 5G-verkkoa laajennetaan jatkuvasti. Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä, mikäli kotiisi tulee mahdolliseksi asentaa DNA Koti 5G -yhteys!

Jätä yhteystietosi

Usein kysyttyä: