KODINPORTTI-KOSKETUS­TAULU

Kodinportti on moderni valinta kiinteistöjen aulatiloihin. Kodinportti-palvelu tuo taloyhtiöviestinnän nykyaikaan.

Kodinportti:

Kokoaa kaikki tärkeät tiedot yhteen paikkaan.
Taloyhtiön, kiinteistöhuollon ja asukkaiden ilmoitukset, asukaslistat, tiedotteet ja tilojen varaukset - kaikki yhdessä paikassa.
Taloyhtiön tärkeät tiedot ovat aina helposti löydettävissä.

Pitää taloyhtiön tiedot aina ajan tasalla.
Hallitus, isännöitsijä tai huoltoyhtiö pystyvät Kodinportin avulla viestimään nopeasti asukkaille. Tietojen päivitys tapahtuu ilman käyntiä kiinteistössä.

Korvaa paperintäytteiset ilmoitustaulut.
Tiedotteiden jakelut ja irralliset varausvihkoset jäävät historiaan. Asukkaat voivat omalla mobiilisovelluksella tehdä saunavuoron tai pyykkituvan varauksen.

On jokaisen taloyhtiön ulottuvilla.
Palvelu ei vaadi suuria investointeja. Käyttö on edullista kiinteällä kuukausikustannuksella. 
Kodinportti-palvelu vie taloyhtiön moderniin aikaan ja nostaa kiinteistön arvoa.

Kodinportti helposti käyttöön

Pyytämällä tarjouksen DNA:n asiantuntijoilta saat lisää tietoa Kodinportin hyödyistä ja hinnoittelusta omalle taloyhtiöllesi.

Käytä Kodinporttia näin:

Digitaaliselta näytöltä

Asukkaat kirjautuvat helposti sisään taulua koskettamalla, varaavat esimerkiksi ajan saunavuorolle ja muihin yhteisiin tiloihin sekä lukevat isännöitsijän ja kiinteistönhuollon jättämät viestit tai esimerkiksi taloyhtiön talkookutsut.

Etänä netissä

Tietojen päivittäminen onnistuu paikkariippumattomasti Kodinportaali-etäliittymän avulla tietokoneen tai matkapuhelimen internet-selaimella. Ilmoituksien julkaisuaika voidaan ajastaa. Asukas voi tehdä varauksia etäliittymän avulla mistä haluaa. Esimerkiksi saunavuoron varaus onnistuu helposti etänä.

Sovelluksen kautta

Kodinportti Mobile on oma sovellus Kodinportin asukaskäyttäjille. Sen kautta asukkaat voivat tehdä varauksia ja saada tiedotteita puhelimeensa. Mobiilisovellus on hyvä ratkaisu myös kohteissa, joista puuttuu varsinainen porraskäytävä. Kodinportti Mobile on ladattavissa suoraan älypuhelimiin ja tabletteihin sovelluskaupasta.

Hyödyt isännöitsijälle ja rakennuttajalle