MM-jalkapallo, tutut liigat ja muu viihde 
DNA Asiakasetuhintaan

Katso MM-futista suorana Qatarista – kisojen alettua pelejä pelataan melkein joka päivä! Ja anna kisahuuman jäädä päälle. MM-jalkapallon jälkeen C Morella pelataan taas Mestarien liigaa, Serie A:n ja La Ligan otteluita suorina lähetyksinä! DNA:n puhelin tai nettiliittymäasiakkaana katsot live-ottelut DNA Asiakasetuhintaan.

C More Total tarjoaa:

 • Maailman parhaita jalkapallo- ja jääkiekkoliigoja
 • Runsaan kattauksen muuta urheilua
 • Suoratoistopalvelun
 • Elokuva ensi-iltoja ja uutuussarjoja

 

La LigaMestarien liiga Serie AEurooppa-liiga Eurooppa-liiga

C More Total

27,96 €/kk
norm. 34,95 €/kk

Kattavaan viihde- ja urheilupakettiin sisältyy mm:

 • C More -suoratoistopalvelu
 • Mestarien liiga
 • Nations League
 • Jalkapallon EM- ja MM-kisojen karsintaottelut
 • Osa otteluista katsottavissa 48 tunnin ajan


Tilaa C More Total

 

 

Mestarien liiga sisältyy myös näihin paketteihin:

6 kk määräaika
0,00 €/kk/1 kk
Jatkossa 29,95 €/kk
Yhteensä 149,75 €
Valitse
 Ei määräaikaa
39,95 €/kk
Valitse
6 kk määräaika
0,00 €/kk/1 kk
Jatkossa 29,95 €/kk
Yhteensä 149,75 €
Valitse


Ei määräaikaa
29,95 €/kk
Valitse

bundlesligaValioliiga EFL Cup FA CupEFL Championship

V premium

35,96 €/kk
norm. 39,95 €/kk

Kattavaan viihde- ja urheilupakettiin sisältyy mm:

 • Elisa Viihde Viaplay -suoratoistopalvelu
 • Valioliiga
 • Bundesliiga
 • Carabao Cup - EFL
 • Osa otteluista katsottavissa 48 tunnin ajan


Tilaa V premium

 

 

Valioliiga sisältyy myös näihin paketteihin:6 kk määräaika
0,00 €/kk/1 kk
Jatkossa 39,95 €/kk
Yhteensä 199,75 €
Valitse
Ei määräaikaa
39,95 €/kk
Valitse
4 kk määräaika
0,00 €/kk/1 kk
Jatkossa 39,99 €/kk
Yhteensä 119,97 €
Valitse

 

 

 

Kysy DNA TV Hubi -palvelusta tai DNA TV -mobiilisovelluksesta chatissa

Saisiko olla Mestarien liigaa, Valioliigaa, Bundesliigaa, La Ligaa?

Mikä liiga ja missä paketissa? Jos oma pelitaktiikkasi on vielä hakusessa, DNA Kaupan tutut asiantuntijat palvelevat sekä tiskin takana että chatissa – kysy DNA TV Hubi -palvelusta, DNA TV -mobiilisovelluksesta tai kanavapaketeista – autamme valitsemaan käyttöösi sopivimman palvelun.

C More Total ja Mestarien liiga

Jalkapallon Mestarien liigan eli UEFA Champions Leaguen koti kaudella 2022-23 on jälleen C More Total, joka näyttää yksinoikeudella kaikki ottelut. Tuttujen seurojen rinnalle ensikertalaisena Mestarien liigaan astuu Eurooppa-liigan voittaja Eintracht Frankfurt. Kausi alkaa 21.6. ja huipentuu finaaliin Istanbulissa kesällä -23. Mestarien liigan lisäksi näet C Moresta myös jalkapallon Italian Serie A:n ja Espanjan La Ligan sekä muuta sporttia, kuten MM-rallin, jääkiekon MM-kisat ja Liigan. Tilaukseen sisältyy C More -suoratoistopalvelu, jolla katsot sisällöt missä ja milloin haluat.

V premium ja Valioliiga

Valioliigan viime kausi oli superjännittävä: Pep Guardiolan manageroima Manchester City ja Jürgen Kloppin Liverpool taistelivat ihan tosissaan. Tulevan kauden kokoonpanoja viritellään jo: Manchester City nappasi jo norjalaisen Erling Braut Hålandin ja Liverpool osti Darvin Núnezin pois SL Benficasta. Miten muiden siirtohuhujen käy? Jatkuuko Cityn voittokulku? Valioliigan kausi 2022-23 alkaa jo pe 5.elokuuta, tuolloin vastakkain asettuvat Crystal Palace – Arsenal. Varaa paikkasi pian – ja tilaa V premium DNA Asiakasetuhintaan. Tilaukseen sisältyy Elisa Viihde Viaplay -suoratoistopalvelu, jolla katsot viihdesisällöt missä ja milloin haluat.

La Liga

Vamos! La Ligan tuleva kausi pääsee vauhtiin taas elokuun puolivälissä. C More lähettää kaikki kauden ottelut suorana suoratoistopalvelussa cmore.fi, minkä lisäksi otteluita nähdään runsaasti myös C Moren kanavilla. Suomeksi selostettuna näytetään joka kierrokselta mielenkiintoisimmat pelit, joihin lukeutuvat aina myös Barcelonan ja Real Madridin ottelut. Ottelut näet C Moressa.

Serie A

Italian jalkapallon pääsarjassa Serie A:ssa on kiinnostavat asetelmat: Juventuksen vuosien mestaruusputken katkaisi ensin Inter Milan kaudella 2019-20 ja seuraavalla kaudella kannun vei AC Milan. Tasaväkisistä asetelmista lähdetään myös kauteen 2022-2023. Italian Serie A:n tuleva kausi alkaa 13. elokuuta ja huipentuu vasta kesäkuun alussa 2023. C More esittää kaikki ottelut, joista jokaiselta kierrokselta valikoidut suomeksi selostettuna myös C Moren kanavilla.

Bundesliiga

Hyvätasoisia, vauhdikkaita ja jännittäviä otteluita täynnä oleva Bundesliiga-kausi alkaa perjantaina 5.elokuuta. Kaikki Bundesliiga-kauden 306 ottelua näet V premiumin kautta. Kaikki ottelut näet suorana Viaplayssa ja parhaat pelit joka kierrokselta suomeksi selostettuna V sport -kanavilta.

#PinnanAlle Kaj Kunnas & Jussi Jääskeläinen: Valioliiga

#PinnanAlle futisasiantuntijana Kaj Kunnaksen vieraana operoi Jussi Jääskeläinen. Katso ja ota tymäkkä startti Valioliigakauteen. Katso Valioliigaa V premiumissa DNA Asiakasetuhintaan. 

DNA TV – vapaa kulkemaan

Helppokäyttöisellä DNA TV -sovelluksella futisliigat ja muut ohjelmat kulkevat mukanasi ja ovat katsottavissa aina kun haluat, ruudulla kuin ruudulla, koko EU:n alueella.

Kokeile DNA TV:tä ensimmäinen kuukausi ilmaiseksi!

Avaa DNA TV

Nyt keskitytään eurofutikseen – hoida netti, kanavat sekä kisastudiosi kuntoon

C More välittää suorana Lionel Messin ja Cristiano Ronaldon taidonnäytteitä joka viikko Mestarien liigassa sekä Espanjan La Ligan sekä Italian Serie A:n tulevat kaudet. DNA TV Hubilla teet kotisohvasta kisastudion ja televisiostasi älytelkkarin. Nauti parhaasta HD-kuvanlaadusta, rajattomasta tallennuksesta, Android TV -käyttöjärjestelmästä sekä Google Play -sovelluskaupasta. Ja mikä parasta DNA TV -sovelluksella seuraat huippuottelut siellä missä milloinkin olet, vaikka puhelimella. Et missaa matsiakaan.

Tilaa DNA TV Hubi, nopea DNA Netti, C More Total ja V premium jalkapallo yhdellä tilauksella.

Tilaa tästä

Usein kysyttyä:

Milloin Euroopan futiskausi starttaa?

Euroopan suuret sarjat alkavat normaaliaikataulua aikaisemmin loppuvuodesta koittavan MM-tauon takia. Kaikkien sarjojen osalta päivämäärät eivät vielä ole tiedossa. Tällä hetkellä tiedossa ovat:

 • Mestarien liiga alkaa 21.6.
 • Bundesliiga alkaa 5.8.
 • Valioliiga alkaa 5.8.
Mistä näen Valioliigan ja Bundesliigan pelit?

V premiumin kattavaan viihde- ja urheilupakettiin sisältyy mm:

 • NHL
 • Valioliiga
 • Bundesliiga
 • UEFA Europa Conference League
 • UEFA Europa League
 • Runsas kattaus muuta urheilua kuten golfia ja talviurheilua

Osa otteluista katsottavissa 48 tunnin ajan. Tilaukseen sisältyy Elisa Viihde Viaplay -suoratoistopalvelu.

Pelataanko C Moressa La Ligaa?

C More näyttää kaudella 2022-2023 Espanjan La Ligan ottelut, joita pelataan pääsääntöisesti perjantaista sunnuntaihin. Suomeksi selostettuina näytetään joka kierrokselta mielenkiintoisimmat pelit, joihin lukeutuvat varmuudella kaikki Barcelonan ja Real Madridin ottelut. Muissa otteluissa kuullaan englanninkielinen selostus.

Ennakkostudio ruotii La Ligan käänteitä parhaiden pelien yhteydessä. Itse otteluiden lisäksi kauden aikana on tarjolla paljon kiinnostavia oheislähetyksiä.

La Ligan lisäksi näet C Moresta kätevästi myös jalkapallon Mestarien liigan ja Italian Serie A:n sekä kaiken muun C Moren urheilun, kuten MM-rallin, jääkiekon MM-kisat ja Liigan.

Näkyykö myös Serie A suorana?

Kyllä! C Moren jalkapalloperheen tuorein lisäys, Italian huippusarja Serie A, on kovassa nosteessa. C More näyttää kaudella 2022-2023 kaikki Serie A:n ottelut. Jokaiselta kierrokselta esitetään Suomeksi selostettuina mielenkiintoisimmat pelit. Muissa otteluissa kuullaan englanninkielinen selostus. Ottelulähetysten lisäksi tulossa viikoittaisia erikoisohjelmia: makasiineja ja huippuhetkiä. 

Serie A:n lisäksi näet C Moresta kätevästi myös jalkapallon Mestarien liigan ja Espanjan La Ligan sekä kaiken muun C Moren urheilun, kuten MM-rallin, jääkiekon MM-kisat ja Liigan.

 

Milloin pelataan Mestarien liigaa?

Jalkapallon Mestarien liigan eli UEFA Champions Leaguen koti kaudella 2022-2023 on jälleen C More, joka näyttää yksinoikeudella kaikki ottelut. Kaikki Mestarien liigan ottelut tulevat suorina ja suomeksi selostettuina. Maailman arvostetuin seurajoukkuekilpailu jatkaa jalkapalloyleisön viihdyttämistä tuttuun tapaan tiistai- ja keskiviikkoiltaisin. Kausi alkaa 21.6. ja huipentuu finaaliin Istanbulissa kesällä -23. 

Katsottavissa on myös runsaasti lisämateriaalia maalikoosteista makasiinilähetyksiin. Lisätietoja myöhemmin!

Voiko futispelit katsoa myös mobiilissa?

DNA TV -mobiilisovelluksella elät ja hengität jalkapalloa millä laitteella tahansa: puhelimella, tabletilla ja tietenkin kotitelkkarilla. Ja jos puoliajalla haluat vaihtaa paikkaa – peli seuraa perässä, mökiltä kotiin – ja tarvittaessa viihdyttää siinä välissäkin – takapenkillä ja apukuskin paikalla ainakin!

Mistä tiedän olenko oikeutettu DNA Asiakasetuhintaiseen kanavapakettiin?

Olet oikeutettu etuhintaan, jos sinulla on DNA:lta puhelinliittymä, kiinteä tai liikkuva laajakaistaliittymä tai DNA TV Hubi. DNA Asiakasetuhinta on voimassa myös taloyhtiölaajakaista-asiakkaille, silloin, kun käytössäsi on tilaus lisänopeudesta. 

Miten varmistan, että saan koko futiskaudeksi parhaat paikat ja ruudun täydeltä jalkapalloa?

Nopealla DNA Netillä ja DNA TV Hubi -palvelulla katselet koko jalkapallokauden valitsemasi kanavapaketilta, pätkimättä ja huippulaadulla. DNA TV Hubi tuo viihteen koko perheen saataville, myös ennen otteluita ja niiden jälkeen. Voit poimia television ja netin sisällöistä suosikkisi ja katsoa TV-ruudulta, yhdellä laitteella. DNA TV Hubi sisältää DNA TV -mobiilisovelluksen, peruskanavia ja tilaamasi maksukanavat (myös netin kautta ja ilman antennia), Android TV -käyttöjärjestelmän ja Google Play Kaupan, josta voit ladata DNA Hubille haluamasi sovellukset tuhansien joukosta.