Yleisimmät asiat, jotka aiheuttavat asiakkaillemme haasteita? DNA:n asennusmestari kertoo

DNA:lla on käytössä Asennusmestari-palvelu. Palvelun avulla asiakas voi tilata kotiinsa asentajat, jotka toimittavat ja asentavat asiakkaan valitsemat palvelut hänelle. Millaisissa tilanteissa Asennusmestari-palvelua sitten kaivataan eniten?

Asennusmestarimme Hannu Helminen on viihtynyt työtehtävässään jo 14 vuotta ja toteaa asiakkaiden ilahduttamisen olevan parasta työssään. Helminen kertoo palvelun tuoman helppouden usein ilahduttavan asiakkaita, ja Asennusmestari-palvelu toimiikin avaimet käteen -palveluna.

”Teknologia ja laitteet kehittyvät tänä päivänä nopeaa vauhtia. Ei ole mikään ihme, jos joku kaipaa asennuksen kanssa apua tai haluaa vain, että ammattilainen hoitaa kaiken alusta loppuun ilman, että tähän tarvitsee itse käyttää aikaa”, Helminen toteaa.  

Nämä asiat aiheuttavat eniten käyntejä 

Helminen kertoo, että suurin osa asennuskäynneistä liittyy hyvin arkisin tilanteisiin, kuten esimerkiksi DNA Hubi -palvelun ja langattoman WiFi-verkon asennuksiin.

”Joskus asunnon rakenne saattaa olla sellainen, ettei langaton verkko kanna riittävän hyvin kaikkialle asuntoon ja tilanteeseen kaivataan parannusta. DNA Hubin asentaminen saatetaan myös joskus kokea haasteelliseksi, palvelun ollessa hyvin laaja kokonaisuus. Asennusmestari-palvelua hyödyntävät asiakkaat haluavat siis mieluummin varmistaa, että arkiset asiat toimivat moitteetta”, Helminen kertoo.

Mitä Asennusmestari-palvelu sisältää? Esimerkkinä DNA Netin ja DNA Hubin käyttöönottotilanne:
 

  • Tilattujen laitteiden toimitus perille (asentaja tuo laitteet mukanaan)
  • Modeemin ja/tai mokkulan sijoittelu parhaan yhteyden ja kattavan WiFi-verkon saavuttamiseksi
  • Netin, WiFi-verkon ja DNA Hubi -laitteen käyttöönotto ja opastus
  • Yleisimpien nettiin yhteydessä olevien päätelaitteiden liittäminen WiFi-verkkoon (esim. puhelin ja läppäri)
  • DNA Hubi -laitteen ja Google Play -sovelluskaupan käyttöönotto sekä yhden sovelluksen lataaminen DNA TV Hubille Android-sovellusvalikosta (esim. Ruutu tai mtv)
  • Vanhojen laajakaista- tai digiboksilaitteiden irrotus ja kierrätys (erikseen sovittaessa)
  • Netin toimivuuden tarkastaminen ja nopeuden mittaaminen, tarvittaessa 4G-antenni- ja/tai Mesh-laitteiden esittely, testaus, myynti ja asennus
  • Lisälaitteiden mahdollinen käyttöönotto 

 Palvelun voi näin ollen hyvin tilata myös esimerkiksi jollekin läheiselle, joka kaipaisi asiantuntijan apua laitteiden asentamisessa. Helminen suosittelee palvelua tämän helppouden takia ja toteaa puoliksi vitsaillen, ettei kenenkään kannattaisi menettää yöuniaan tällaisten asioiden takia. 

”Asioita ei kannata jäädä murehtimaan yksin ja suosittelenkin lämpimästi palvelua, jos tekniikka aiheuttaa painajaisia. Asennusmestari-palvelulla voi varmistaa, että kaikki hoidetaan laadukkaasti kerralla kuntoon, jonka lisäksi autamme mielellämme asiakkaita myös laitteiden käyttöönotossa” Helminen toteaa kannustaen. 

Haluaisitko varata DNA Asennusmestari -käynnin? Voit varmistaa DNA:n nettisivuilta, että palvelu on käytössä alueellasi ja varata ajan soittamalla maksuttomaan numeroon 0800 304 010 (avoinna arkisin 8-18 ja lauantaisin 9-16.30)
 

Avainsanat:

Muita aiheita Viihdettä ja penkkiurheilua Teknologiaa ja tekoälyä

Tuoreimmat artikkelit ja blogit

1/2023 Artikkelien toimitus

Miten suurperheen arjen saa pyörimään syrjäseudulla? Muistilapuilla ja huumorilla.

1/2023 Elina Syrjänen

DNA:n taloyhtiösopimuksesta hyötyvät kaikki

11/2022 Ville Halonen

DNA oli mukana maailman suurimmassa etä-TET-jaksossa – linjoilla yli 6 000 uteliasta nuorta

DNA oli mukana palvelualojen TET-päivässä torstaina, 24. marraskuuta.
11/2022 Heidi Havastila

Verkkorikollisuus on räjähdysmäisessä kasvussa – kuka tahansa voi joutua sen uhriksi