Tilit tasan - tällä sovelluksella jaat kulut helposti

Monelle varmasti tuttu kuvio – lähdetään kaveriporukan kanssa reissuun ja mietitään, mitkä kulut jaetaan, ja miten se on fiksuinta ja helpointa tehdä. Vaihtoehtojahan on: joku maksaa kaikki yhteiset menot esimerkiksi luottokortillaan tai yhteisestä matkakassasta. Tai sitten kulujen tasaus toteutetaan työläimmän kaavan kautta, eli kotiin palattuaan kaivetaan kuitit esiin ja muistellaan, kuka maksoi ja mitä? Kaikki toimivia, mutta helpommallakin voi päästä.

WeShare by MobilePayllä tilit tasan kätevästi ja luotettavasti

Danske Bankin WeShare by MobilePay –sovellus avulla voit jakaa keskustelut ja kuvat. Lisäksi sen avulla on helppo seurata sekä suunnitella ja jakaa kaikki kulut. Sovellus helpottaa elämää ja päänvaivaa, oli sitten kyseessä lomamatka, juhlien järjestäminen tai vaikkapa soluasumisen yhteisten kustannusten jakaminen.

Sovellus kertoo tarkalleen, mikä on kunkin osuus tapahtuman kuluista. Se pitää jatkuvasti kirjaa, kuka on maksanut minkäkin osuuden yhteisistä menoista, ja maksujen tasaus onnistuu näppärästi samalla sovelluksella, eli MobilePayllä.​​​
 
Tanskassa jo vuosia huippusuosittu sovellus on yleistynyt myös Suomessa. MobilePayn käyttö kuluttajien välillä on erityisen hyvin lisääntynyt erilaisten nettikirppareiden myötävaikutuksesta, sillä toisin kuin verkkopankkimaksuissa, MobilePayssa vastaanottaja näkee heti omasta sovelluksestaan, että pyydetty summa on maksettu ja tulossa, eikä ole ainoastaan maksajan ilmoituksen varassa.

MobilePay-sovellus tulevaisuuden maksuväline

MobilePay-sovellus oli sarjassaan ensimmäinen ja siksi niin suosittu, koska se toimii eri pankkien asiakkaiden välillä ja käyttöönotto on helppoa; tarvitsee vain suomalaisen kännykkänumeron, suomalaisen pankin tilinumeron ja verkkopankkitunnukset. Ensin maksut kulki Suomessa vain yksityishenkilöiden välillä, mutta käyttö laajeni viime vuonna myös maksamiseen erilaisissa palveluissa kuten nettikaupoissa, ja vuodenvaihteessa McDonald's-ravintolat koko maassa ottivat MobilePay-maksutavan käyttöön.
 
Turvallisuus puhutti paljon alussa ihmisiä. Mutta MobilePayn voi ajatella olevan yhtä turvallinen kuin korttimaksun tai jopa paremmin salattu. Sillä yhden tunnusluvun sijaan (mikä maksukortteja suojaa) applikaatiota pääsee käyttämään avattuaan ensin puhelimen pääsykoodin ja sen jälkeen vielä applikaation pyytämän turvaluvun.
 
Tanskassa MobilePay on yleinen maksuväline ympäri maata esimerkiksi ruokapaikoissa ja julkisissa kulkuvälineissä. 

Avainsanat:

sovellukset vinkit

Kommentit

Ole ensimmäinen, joka kommentoi tätä juttua!