Tämä sovellus haastaa WhatsAppin

Kaikki ovat kuulleet WhatsAppista, mutta oletko kuullut Telegramista? Molemmat ovat hyviä pikaviestisovelluksia, joilla voi yksityiskeskustelujen lisäksi helposti luoda ryhmäkeskusteluja. Ryhmäkeskustelut ovat käteviä esimerkiksi harrastuspiireissä ja vapaa-ajan porukoissa. Tässä artikkelissa kerromme, mitä sellaista Telegramissa on, mitä ei ole WhatsAppissa.

Mitä erityistä on Telegramissa?

Telegramissa voit ilmentää itseäsi emojien lisäksi tarroilla. Tarroja on Telegramissa omasta takaa, mutta niitä voi myös tehdä itse tai ladata lisää. Lisäksi Telegramissa voi käyttää hashtageja, jolloin keskusteluista on helppo löytää tietystä aiheesta käydyt viestittelyt. Henkilöiden “pingaaminen” onnistuu kätevästi @-merkillä, jos Telegram-käyttäjä on luonut sovelluksessa itselleen käyttäjätunnuksen.

Kovanluokan viestittäjille huippu-uutinen: Telegram-sovellus on saatavilla myös tietokoneelle. Koska sovellus on pilvitallennukseen pohjautuva, pääset käsiksi kaikkiin keskusteluihisi niin puhelimella, tabletilla kuin tietokoneellakin.

Telegramin mobiiliprotokolla ja ohjelmointikäyttöliittymä ovat avoimia, mikä mahdollistaa esimerkiksi bottien toiminnan. Boteilla voi tehdä lähes mitä vaan: opettaa, muistuttaa, lähettää viestejä tai kuvia, yhdistää Telegramin muihin palveluihin. Esimerkiksi Hot Or Bot -botti toimii Tinderin tavoin.

Telegramissa panostetaan myös viestittelyn turvallisuuteen. Viestit voi esimerkiksi ajastaa poistamaan itse itsensä. Telegramilla voi myös keskustella Secret Chatissa, joka on vahvemmin salattu keskustelumuoto. Edes Telegram ei voi nähdä näiden keskustelujen viestejä.

Telegramissa on paljon jännittäviä ominaisuuksia. Mikset kokeilisi? Tee vaikka seuraava ryhmäkeskustelusi Telegramiin.

 

Lataa Telegram: iOS:lleAndroidilleWindows Phonelle 

Avainsanat:

sovellukset some

Kommentit

Ole ensimmäinen, joka kommentoi tätä juttua!