Tämä kovisluuri ei murru ääriolosuhteissakaan

Puhelin on monille arkipäiväinen työväline eikä sitä aina välttämättä kohdella silkkihansikkain. Esimerkiksi rakennustyömaalla tai metsänhoidossa on hyvä, ettei puhelin kolistelusta ja kovistelusta murru.

Caterpillarin Cat S40 kestää rankempaakin käyttöä. Ei haittaa, jos talvella puhelin tippuu tumppujen otteesta lumihankeen tai hiekoitetulle jalkakäytävälle. Gorilla-lasilla varustettu ekstrakirkas näyttö takaa sen, että voit hyvin käyttää puhelinta myös kesällä hiekkarannalla ilman silmien siristelyä ja huolta naarmuista.

Cat S40 on raju älypuhelin. Hyvän suojauksen kääntöpuolena tosin on puhelun hiljainen äänenvoimakkuus - myös kaiuttimella puhuttaessa. Siksi puhelin ei sovellu parhaiten meluisassa ympäristössä käytettäväksi. Cat S40:n 8 megapikselin kamerassa ei ole markkinoiden parasta optiikkaa, mutta riittävässä valaistuksessa puhelimella saadaan kyllä kelpo kuvia aikaan. Lisäksi Cat S40 akulle luvataan hulppeat 8 tuntia puheaikaa ja jopa 39 päivää valmiusaikaa.

Jos kaipaat puhelimeltasi käytönkestävyyttä, on Cat S40 silloin puhelin parhaimmillaan. Siis tiputa, upota, pakasta, rakasta. Cat S40 täyttää Yhdysvaltojen armeijan MIL-SPEC-810G -standardit, eikä se petä pakkasessa eikä helteessä, ei kastuttuaan eikä pölystyttyään.

Testasimme, pitääkö Caterpillarin luuri lupauksensa. Katso täältä mitä kävi.

Tutustu Cat S40 -puhelimeen sekä muihin Caterpillarin kestäviin puhelimiin DNA Kaupassa.

Avainsanat:

puhelimet testit ja vertailut

Kommentit

Ole ensimmäinen, joka kommentoi tätä juttua!