Pakkaa nämä sovellukset mukaan reissulle

Alkaako matkalaukku olla jo pakattuna, sombrero päässä ja reissukuume ylimmillään? Nyt ei tarvitse enää stressata järjestelyistä, vaan on aika heittää havajipaita päälle ja ottaa ilo irti hyvin ansaitusta lomasta. Näiden sovellusten siivittämänä varmistat, että sielusi lepää reissunpäällä.

Lentokentät eivät varmasti ole kenellekään se loman kohokohta. GateGuru tekee kaikkensa, jotta visiittisi vieraalla lentokentällä olisi niin miellyttävä kuin mahdollista. Sovelluksen avulla navigoit lentokentällä kuin kotipaikkakunnallasi, löytäen ravintolat, kaupat ja vaikka lounget vaivatta. Näet myös mitä kanssamatkustajasi ovat olleet mieltä lentokentän antimista, lukemalla heidän antamiaan arvosteluja. Lataa sovellus ja aloita omien arvosteluiden kirjoittaminen vaikka Helsinki-Vantaan lentokentästä!

Kaupunkiloma saattaa muuttua hektiseksi suunnistuskilpailuksi silmänräpäyksessä, jos et ole kartalla mistä tärkeimmät nähtävyydet löytyvät. Apuun rientää CityMaps2Go, joka pelastaa päivän etukäteen ladattavilla offline-kartoilla. Vähennät stressin määrää huomattavasti navigoimalla kätevästi kaupungin vilskeessä löytäen pankkiautomaatit ja ratikkapysäkit ilman 3G yhteyttäsi. CityMaps2Go pitää sisällään myös lukuisia vinkkejä kohdekaupunkisi kiinnostavista paikoista.

Reissatessasi maailmalla kannattaa ehdottomasti kokeilla paikallisia ruokia. Foodspotting on sovellus, jolla löydät paikalliset herkut sushista mehukkaisiin burritoihin. Foodspottingilla inspiroidut ravintoloista ja selailet kuvia herkullisista annoksista, joita ihmiset herkuttelevat ympäri maailmaa.

Ota siis virvoitusjuoma käteen, puhelin toiseen, istahda aurinkotuoliin lepoasentoon ja nauti lomastasi ilman turhaa stressiä!


Lataa GateGuru: iOS:lleAndroidille

Lataa CityMaps2Go: iOS:lleAndroidille

Lataa Foodspotting: iOS:lleAndroidille

Avainsanat:

sovellukset vinkit matkustaminen

Kommentit

Ole ensimmäinen, joka kommentoi tätä juttua!