Opi tanssimaan sovelluksen avulla - asiantuntijana Marco Bjurström

“Joraamisessa kaikista tärkeintä on se, että uskaltaa heittäytyä ja nauttia. Tanssin pyörteessä pääsee pitämään hauskaa, ja voi hetkeksi unohtaa ympäröivän maailman.”

 

Bounden on uudenlainen tanssisovellus, jonka kehittämisessä on ollut mukana Hollannin kansallisbaletti. Tämän sovelluksen avulla sinäkin voit löytää tanssin ilon. Kävimme testaamassa sovellusta Step Up -tanssikoululla tanssin asiantuntija Marco Bjurströmin ja kahden hänen oppilaansa kanssa. Lue alta Marcon kommentit!

Miten Bounden toimii?

Sovelluksella tanssitaan parin kanssa. Ensin molemmat laittavat peukut niille tarkoitettuihin paikkoihin: toinen puhelimen toiseen päähän ja toinen toiseen. Seuraavaksi musiikki alkaa soida, ja pelaajien pitää saada näytöllä pyöriviä pienempiä kuvioita isompien kuvioiden sisään oikeassa kulmassa. Tanssijat alkavat melkeinpä huomaamattaan pyöriä ja hyöriä, ja ulkoapäin se kyllä näyttää ihan tanssilta.

Mitä hyvää Boundenissa on?

Sovelluksessa on paljon hyvää. Ensinnäkin on hienoa, että tätä ei voi pelata yksin. Useinhan laitteiden ja pelien käyttö passivoi, mutta Boundenia on pakko pelata kahdestaan. Tekemiseen tulee ihan uusi ulottuvuus, kun sitä tekee kaksin. Ja se ei ole ihan helppoa, mutta kun hetken aikaa leikkii ja uskaltaa lähteä tekemään, niin lopputuloksena syntyy hirveästi naurua ja oivalluksia. On huippua, kun uskaltaa luottaa kaveriin, ja yhtäkkiä toinen viekin tuonne tai tuonne ja seuraavassa hetkessä pyöräyttää ihan eri suuntaan!

Joraamisessa kaikista tärkeintä on se, että uskaltaa heittäytyä ja nauttia. Tanssin pyörteessä pääsee pitämään hauskaa ja voi hetkeksi unohtaa ympäröivän maailman.

Kenelle suosittelet sovellusta?

Bounden sopii kyllä ihan varmasti kaikille. Vaikka ei olisi koskaan ennen tanssinut, niin kannattaa vaan lähteä rohkeasti kokeilemaan!

 

Lataa Bounden: iOS:lleAndroidille

Avainsanat:

sovellukset vinkit

Kommentit

Ole ensimmäinen, joka kommentoi tätä juttua!

Tuoreimmat artikkelit ja blogit