Blogit

Lisää älyä televisioon? Näillä asiantuntija vinkeillä uudistat television katselusi

Ovatko sinunkin vaatimuksesi television suhteen kasvaneet: haluat katsoa isolta ruudulta myös netti-tv-sovelluksia, kaipaat hyvää kuvanlaatua sekä pääsyä lempisovelluksiin tv:n kautta?

Jos et ole vielä päivittänyt televisiotasi älyaikaan tai haluat saada enemmän irti älytelevisiostasi, onnistuu se helposti DNA TV Hubin avulla. Lue DNA:n business manager Heidi Havastilan vinkit, kuinka otat kaiken irti televisiostasi!

Nykytelevisio on kuin älypuhelin – tv:n päivitys on onneksi helppoa

Televisiolta vaaditaan tänä päivänä paljon muutakin kuin pelkkiä tv-ohjelmia. Yhä useampi kaipaa laitteeltaan netti-tv-sovelluksia, kuten Yle Areenaa, elokuvien vuokraamista, pelejä, musiikkia sekä tallennustilaa.

Onneksi television päivitys älyaikaan käy helposti DNA TV Hubi -medialaitteen avulla. DNA TV Hubin kautta katsot televisiokanavia kuten ennenkin, mutta saat sen lisäksi telkkariisi netti-tv:n ja netin yli toimivat palvelut: tuhansia sovelluksia ladattavaksi, tallennustilaa, vuokraamon sekä musiikkia ja pelejä.

Jos sinulla on jo älytelevisio, DNA TV Hubi tarjoaa useaan malliin suuremman sovellusvalikoiman sekä ajantasaiset sovelluspäivitykset.

DNA TV Hubi sopii kaikkiin televisioihin, joissa on HDMI-liitäntä. HD-kuvaa tai 4K-sisältöjä katsellaksesi televisiosi tulee tukea HD-kuvaa tai toistaa 4K-sisältöjä.

Kotimaiset tv-sovellukset ovat nosteessa – saat ne maksuttomana kätevästi suoraan televisioon

DNA TV Hubi on Android TV -laite, jolla katsot sekä perinteistä televisiota että kotimaisia, maksuttomia tv-sovelluksia. Näet isolta ruudulta kätevästi niin Yle Areenan, Lasten Areenan, Ruudun kuin mtv:n.

Älä enää tiiraile suosikkisarjoja ja -elokuvia tietokoneen tai puhelimen näytöltä

Voit katsella suosituimpia suoratoisto- ja netti-tv-palveluita, kuten Netflixiä, C Morea, Viaplayta, Ruutu+:aa ja YouTubea suoraan tv-ruudulta, kun lataat ne DNA Hubille Google Play -kaupasta. Uutuusleffat vuokraat kätevästi DNA TV Vuokraamosta.

Nauti huipputarkasta HD-kuvanlaadusta, joka herättää lempiohjelmiesi värit ja yksityiskohdat eloon

DNA TV Hubi tuo teräväpiirron joka kotiin ja tukee 4K-kuvanlaatua, joka yleistyy koko ajan. Jo nyt voit katsella esimerkiksi suoratoistopalvelu Netflixistä useita sarjoja ja elokuvia 4K-laadulla.

Valitse itse, milloin rentoudut lempiohjelmasi parissa

DNA TV Hubilla voit tallentaa maksuttomien kanavien ohjelmia verkkoon jopa 4 000 tuntia. Lempiohjelmien katsomisessa ei tarvitse kiirehtiä, sillä tallennukset säilyvät kaksi vuotta. Voit katsella tallennettuja ohjelmia myös puhelimellasi sekä tabletillasi.

Lisäksi voit hankkia Hubiin erillisen kovalevyn, jolle voit tallentaa kaikkia kanavia, niin maksullisia kuin maksuttomia. Ohjelmat ja elokuvat säilyvät ulkoisella kovalevyllä niin kauan kuin haluat.

Enää ei tulee tylsää illanistujaisissa – ohjelmanumero esiin tv:stä

Voit ladata Google Play -kaupasta kattavan valikoiman pelejä ja musiikkipalveluita, kuten Deezerin tai Spotifyn, DNA Hubiin. Järjestä peli-ilta kavereille tai lataa koko perheen lempipelit kerralla.

Jännittävimmät kohdat ilman katkoja – pistä myös nettiyhteys kuntoon

Kun hankit DNA TV Hubin yhteydessä huippunopean DNA Netin, ei ole vaaraa, että elokuvat ja sarjat pätkisivät. Kaistaa riittää useammallekin laitteelle, kun yksi haluaa katsoa komediaa ja toinen kauhua.

Avainsanat:

TV-hubi viihde Viihdettä ja penkkiurheilua

Tuoreimmat artikkelit ja blogit

7/2024 Artikkelien toimitus

Mihin kahden gigan kaapelikaistaa tarvitaan? Yli 100 000 kotitaloutta voi jo nauttia DNA:n huippunopeasta netistä

Artikkeli
6/2024 Julia Arko

DNA:laiset saivat suunnitella oman toimistonsa: ”Mielipiteitämme kysyttiin alusta asti”

6/2024 Samu Malmelin

Kodissani on DNA taloyhtiönetti – näin se toimii

Artikkeli
5/2024 Artikkelien toimitus

Huoli lasten älylaitteiden käytöstä on kasvanut