Blogit

Koko perheen leffavinkit joululomille Netflixistä – katso ainakin nämä

Nurkan takana häämöttää jo joulupyhät, joka on monelle sitä aikaa, kun voi rauhoittua ja viettää laatuaikaa yhdessä läheistensä kanssa. Mikä olisikaan sen parempaa yhteistä tekemistä kuin löhöillä sohvalla leffojen ja sarjojen parissa? Nappaa tästä artikkelista leffa- ja sarjavinkit joululomille Netflixin valikoimasta. 

Suosikit ja uutuudet

Joulumusikaali – Jingle Jangle (ikäraja 7+)

Tämä uunituore koko perheen musikaali on yksi joulupyhien ehdottomia suosikkeja. Elokuvassa luotettu oppipoika pettää iloisena tunnetun lelutehtailijan, ja hänen valoisa elämänsä synkkenee. Vuosia myöhemmin mestari löytää kuitenkin uuden toivonkipinän lapsenlapsensa myötä. Elokuva tuo kauniilla tavalla esiin perhesuhteiden ja periksiantamattomuuden merkityksiä.

 

The Christmas Chronicles – ensimmäinen ja toinen osa (ikäraja 7+)

Nämä kaksi jouluaiheista elokuvaa ovat täynnä seikkailuja ja upeaa animaatiotyötä. Kaksi vuotta sitten julkaistussa ensimmäisessä osassa sisarusten on autettava joulupukkia pelastamaan joulu, kun he pudottavat vahingossa pukin reen alas. 

Menestyselokuva saa tänä jouluna myös jatkoa, kun teini-ikäinen Kate karkaa kotoa Pohjoisnavalle, kun hän on tyytymätön äitinsä uuteen suhteeseen. Pohjoisnapaa ja jouluväkeä koettelee kuitenkin uusi vaara, kun ilkeä tonttu pyrkii tuhoamaan joulun ikuisesti.  

 

Jouluromanssit

Joulu Kaliforniassa (ikäraja 13+)

Tällä hetkellä Suomen katsotuimpien joukosta löytyvä elokuva tarjoaa jännitystä ja romantiikkaa. Varakas hurmuri Joseph yrittää saada ahkeran farmarin Callien myymään sukunsa maat ennen joulua. Josephin suunnitelmat kuitenkin horjuvat, kun odottamattomat tunteet nousevat pintaan.  

Dash & Lily (ikäraja 7+)

Hiljattain Netflixiin ilmestynyt Dash & Lily on yksi niistä joulun romanttisista tarinoista, joka sulattaa kovemmankin sydämen. Kahdeksan jaksoisessa sarjassa toistensa vastakohdat Dash ja Lily kirjoittavat toisilleen muistikirjaan, joka kulkee heidän välillään New Yorkissa. Vastakohdista huolimatta viehätys on välttämätöntä, ja sarjan tunnekirjo tarjoaa niin iloa, surua kuin rakkautta.   

Klassikoihin pohjautuvat joululeffat

The Grinch (2018) 

50-luvun kirjaan pohjautuva The Grinch on huumorilla varustettu joulun ehdoton klassikko. Joulua vihaavan Grinch-hahmon tarinasta on 2018 tehty nyt animaatioversio, joka viihdyttää takuuvarmasti niin perheen pienempiä kuin vanhempiakin. Elokuva sopii kaiken ikäisille.

Jali ja suklaatehdas (ikäraja 7+)

Tämä 60-luvun klassikkoromaaniin pohjautuva tarina on ollut monen lempisatuja pienempänä. Johnny Deppin tähdittämä elokuva on täynnä seikkailuja, kun suklaatehtailija Willy Wonka järjestää ihmisiltä suljettuun suklaatehtaaseensa päivävierailun viidelle lapselle ja heidän vanhemmilleen. 

Edullisempi hinta – DNA Netti ja Netflix -paketti

DNA:n ja Netflixin yhteistyön ansiosta tarjoamme asiakkaille edullisemman DNA Netti + Netflix Perhe -pakettihinnan. Nopealla yhteydellä varustettu paketti varmistaa, että arki on laadukasta samalla, kun voi viettää laatuaikaa perheen kesken, käpertymällä yhdessä kotisohvalle Netflixin ääreen. Pääset tutustumaan tarjouksiin tästä.


 

Avainsanat:

Muita aiheita Viihdettä ja penkkiurheilua Lapsiperheen arkea

Tuoreimmat artikkelit ja blogit

Artikkeli
6/2024 Julia Arko

DNA:laiset saivat suunnitella oman toimistonsa: ”Mielipiteitämme kysyttiin alusta asti”

Artikkeli
5/2024 Artikkelien toimitus

Huoli lasten älylaitteiden käytöstä on kasvanut

5/2024 Artikkelien toimitus

Kolme syytä ottaa maksullinen tietoturvapalvelu  

Artikkeli
5/2024 Artikkelien toimitus

Kellopuhelimista on kehkeytymässä ilmiö pienten koululaisten keskuudessa